Alecoair Logo
Aer conditionat profesional PortaTemp 6500W
Aer conditionat profesional PortaTemp 6500W

Aer conditionat profesional PortaTemp 6500W

27,389.00 RON
TVA inclus / Pretul include taxa de timbru verde
* Acest produs poate fi achizitionat doar cu plata online sau OP
Cod Produs
PT6500W

Comparare Produse


Disponibilitate
Lipsa Stoc

Garantie persoane fizice
24 Luni

Garantie persoane juridice
12 Luni

Taxa pentru Timbrul Verde este inclusa in pretul produsului.

Transport gratuit

in toata tara la o comanda de peste 199 RON, pentru Livrari Standard

Returnare produs

in 14 zile de la primirea comenzii

Garantie

Preluare si returnare GRATUITA a produselor aflate in GARANTIE

Service Autorizat

pentru toate produsele cumparate de pe Alecoair.ro

Modalitati plata

Ramburs, Transfer Bancar, Card Online sau in Rate prin Parteneri detalii Click aici
  • La PortaTemp 6500 W a fost pus mare accent pe construcția robustă, care este totuși ușor de transportat, având și o formă estetică. Aparatele sunt potrivite pentru climatizarea de răcire în cele mai pretențioase condiții.
  • Prin construcția sa extrem de robustă, PortaTemp 6500 W e dotat ideal pentru situații în care e necesară o mobilitate și calitate mare:
  • Aparatul are roți de transport, încape prin orice ușă și în orice lift. După poziționarea la locul de funcționare, agregatul de răcire e gata în câteva minute de funcționare - prin alimentarea de 230 V, și în toate domeniile neindustriale.
  • Odată pusă în funcțiune, instalația de climă PortaTemp, datorită capacității mari de răcire și debitului mare, reușește să coboare temperaturile și în încăperi mari, în funcție de condițiile de utilizare și în scurt timp, până la 10 °C.
  • O altă noutate a instalației de răcire cu apă, model W: la acest aparat, schimbătorul de căldură poate fi instalat rapid și simplu la o distanță de până la 40 de metri față de instalația de climatizare.


Date tehnice:

  • Capacitate de răcire max.: 8,2 kW
  • Debit de aer (2 trepte): 1050/1600 m³/h
  • Tensiune racord: 230 V
  • Reglarea temperaturii: termostat

Atenție: schimbătorul extern de căldură precum și setul de îmbinare nu sunt incluse în această ofertă și trebuie să fie comandate separat.


Detalii tehnice

Scroll dreapta pentru mai multe detalii
Tip Aer conditionat portabil profesional
Putere (W) 8200
Brand TROTEC
Telecomanda Nu
Trepte ventilare 2
Display digital Da
Debit de aer (mc/ora) 1600
Termostat Da

Opinii

Produse asemanatoare

Oferte speciale

Like pe Facebook

'dezumidificator TROTEC', 'dezumidificatoare TROTEC', 'dezumidificatoarele TROTEC', 'pret de producator', 'preturi', 'promotii', 'de camera', 'ieftine', 'magazin', 'online'ARGOBIOXIGENDUUXMEACOFRALVORNADOCLEAN AIR OPTIMAENSAdezumidificator supra, uscator prosop supra, incalzitor supraGYNOII, Camera Monitorizare Bebemijloc de transport, vehicule electrice, hoverboard electric, plimbare in parcX4TECHMARPACBIMARPulse Performance ProductsKRYPTONICS, casti de protectie, echipament protectie trotinete, Casti si protectii trotineteTrotinete electrice Inokim Mywayvehicule electrice, trotineta electrica, moniciclu electric, plimbare in parcvehicule electrice, skateboard electric, plimbare in parcvehicule electrice, hoverboard electric, plimbare in parcvehicule electrice, hoverboard electric, plimbare in parcvehicule electrice, hoverboard electric, plimbare in parcmijloc de transport, vehicule electrice, hoverboard electric, plimbare in parcmonitorizare somn, dispozitiv adormire, monitorizare sanatatepurificator de aer, tratare aer, eliminare praf,eliminare polen, spori mucegai, fum de tigara, eliminare mirosuri, bratara inteligenta, bratara monitorizareDezumidificator, purificator, umidificator, difuzor arome Air Natureldezumidificator casnic, dezumidificator aer, dezumidificator peltier, dezumidificare casa, uscare perete, uscare hala productie, uscare piscinamonocicluri electrice, monociclu, monociclu electirc, roata electrica
alecoair, logo
AlecoAir
Bulevardul Timișoara 26 Bucuresti, 062345
Telefon: 0758 090 141