Alecoair Logo
Alecoair Centenar

Despre noi

AlecoAir este marca inregistrata a firmei Alt Aleco Group SRL.
 Compania, infiintata in 2006, si-a dedicat activitatea comercializarii produselor ce imbunatatesc calitatea aerului.
 Punem la dispozitie spre vanzare sau inchiriere o gama intreaga de solutii pentru a curata intr-un mod eficient aerul dintr-o incapere, de a elimina umeazeala extrem de daunatoare sau pentru a aduce umiditatea la un nivel optim:

• Dezumidificatoare casnice, profesionale, industriale , pentru piscine si pentru temperaturi scazute
 • Umidificatoare casnice si profesionale
 • Aeroterme si tunuri de caldura pe motorina cu ardere directa si indirecta
 • Aer conditionat portabil casnic
 • Neutralizatoare de mirosuri
 • Purificatoare de aer
 • O gama larga de accesorii, aparate de masura si termohigrometre

AlecoAir este Importator Autorizat al unora dintre cele mai bune marci la momentul actual in ceea ce priveste  tratarea aerului : TROTEC Germania , FRAL Italia, ARGO Italia, Airwheel si unic importator al Meaco Marea Britanie, Supra, Gynoii, Ensa, Vornado, Clean Air


 

Umiditatea excesiva sau aerul prea uscat pot influenta in mod negativ sanatatea si, in acelasi timp, constituie un factor de risc pentru bunurile din locuinta, din birou, spatii de depozitare sau comerciale. Lemnul, panza, hartia sunt afectate de un nivel prea mare sau prea mic al umiditatii.
 Totodata, umiditatea excesiva creaza un mediu propice pentru aparitia mucegaiului, dezvoltarea bacteriilor daunatoare, atragerea furnicilor si gandacilor.

Ai constatat ca hainele din dulap din camerele neincalzite sunt umede? Alimentele din debara se umezesc si se strica mult mai repede decat ar trebui? Pe tavan sau prin colturile din spatele mobilei ai vazut pete de igrasie sau mucegai? Sunt semnele ca umiditatea din casa ta este peste limitele normale. Daca ai verificat si nu sunt tevi sparte sau surse de ape pe care le poti controla, inseamna ca ai nevoie de un dezumidificator.

In functie de gravitatea situatiei, de persistenta semnelor unei umiditati excesive si de dimensiunea incaperii afectate, poti alege un dezumidificator casnic destinat spatiilor mici cum ar fi debarale sau dresinguri, echipamente mai puternice pentru bai, piscine sau camere mai mari .

Pentru spatii foarte mari, spatii cu o umiditate excesiva sau cu obiecte extrem de sensibile, puteti achizitiona un dezumidificator profesional cu o capacitate foarte mare de colectarea apei si apt sa lucreze in regim continuu de lucru.

Afla detalii complete despre gama de dezumidificatoare oferite de Aleco Air iar pentru a alege echipamentul potrivit, contacteaza-ne si unul din specialistii nostri iti va oferi toate informatiile de care ai nevoie!


Web site-uri partenere:


www.uscaredeconstructii.ro  -  Destinat in principal inchirierii dezumidificatoarelor profesionale pentru uscarea construciilor noi sau inundate, dar si pentru inchiriere de aeroterme electrice, tunuri de caldura pe motorina, aer conditionat mobil pentru diverse evenimente in aer liber.


 www.dezumidificam.ro - Cu scop de prezentare a acestor produse

0

Pachete Promotionale

Oferte speciale

69.00 RON 99.00 RON

'dezumidificator TROTEC', 'dezumidificatoare TROTEC', 'dezumidificatoarele TROTEC', 'pret de producator', 'preturi', 'promotii', 'de camera', 'ieftine', 'magazin', 'online'ARGOBIOXIGENDUUXMEACOFRALVORNADOCLEAN AIR OPTIMAENSAdezumidificator supra, uscator prosop supra, incalzitor supraGYNOIImijloc de transport, vehicule electrice, hoverboard electric, plimbare in parcX4TECHMARPACBIMARPulse Performance ProductsKRYPTONICSTrotinete electrice Inokim Mywayvehicule electrice, trotineta electrica, moniciclu electric, plimbare in parcvehicule electrice, skateboard electric, plimbare in parcvehicule electrice, hoverboard electric, plimbare in parcvehicule electrice, hoverboard electric, plimbare in parcvehicule electrice, hoverboard electric, plimbare in parcmijloc de transport, vehicule electrice, hoverboard electric, plimbare in parcmonitorizare somn, dispozitiv adormire, monitorizare sanatatepurificator de aer, tratare aer, eliminare praf,eliminare polen, spori mucegai, fum de tigara, eliminare mirosuri, bratara inteligenta, bratara monitorizareDezumidificator, purificator, umidificator, difuzor arome Air Natureldezumidificator aer, dezumidificator peltier, dezumidificare casa, uscare perete, uscare hala productie, uscare piscina
alecoair, logo
AlecoAir
Bulevardul Timișoara 26 Bucuresti, 062345
Telefon: 0758 090 141