Alecoair Logo

Despre noi


AlecoAir este un brand 100% romanesc ce apartine Alt Aleco Group, companie cu un capital integral romanesc, prezenta pe piata locala din anul 2006.

Inca de la inceputul activitatii noastre, ne-am propus sa oferim consumatorului roman o gama cat mai mare de produse aproape necunoscute, la acel moment, pe piata din Romania: dezumidificatoare, umidificatoare si purificatoare casnice sau profesionale.


An de an, investitiile noastre s-au indreptat catre promovarea unor produse de cea mai buna calitate, dar si in dezvoltarea celor mai bune servicii de consultanta oferita clientilor pentru alegerea produselor potrivite, distributie rapida si eficienta, precum si a serviciilor post-vanzare si garantie asigurate pentru toate marcile din portofoliu.

Brandul AlecoAir a crescut constant in notorietate, castigandu-si pozitia de leader in acest domeniu, iar platforma alecoair.ro a devenit cel mai mare magazin online din Romania dedicat comercializarii produselor pentru imbunatatirea calitatii aerului.


Incepand cu anul 2017, compania noastra a lansat propria gama de produse dedicate controlului si imbunatatirii calitatii aerului, sub marca AlecoAir.

Produsele AlecoAir sunt proiectate, dezvoltate si testate de catre o echipa de ingineri romani. Acestia au si misiunea de a supraveghea si controla fluxul de productie, desfasurat in fabrici moderne din intreaga lume, de la etapele de asamblare pana la cele de Quality Control.

Fiecare produs marca AlecoAir beneficiaza de cele mai noi tehnologii din domeniu pentru o utilizare cat mai economica, eficienta si prietenoasa cu mediul inconjurator.

Alt Aleco Group, prin proiectul AlecoAir, dovedeste increderea pe care o are in valorile brandurilor autohtone, in respectul si responsabilitatea fata de consumatorii romani, dar si in faptul ca poti creste, pas cu pas, in Romania. 


Totodata, prin actiunile pe care le desfasuram, ne dorim sa participam la dezvoltarea sustenabila si durabila a societatii si comunitatii din care facem parte, prin sustinerea financiara sau sponsorizare partiala ori integrala a unor actiuni si initiative din domenii precum educatie, mediu inconjurator, social, sport si sanatate.

Responsabilitatea sociala este parte integranta a strategiei de business a companiei Alt Aleco Group.Produsele AlecoAir, dar si celelalte branduri din portofoliul companiei, pot fi achizitionate de pe platforma online  www.alecoair.ro, dar si din show-room-ul aflat in Plaza Romania.


AlecoAir pune la dispozitie, spre vanzare sau inchiriere, o gama completa de solutii pentru a curata in mod eficient aerul dintr-o incapere, de a elimina umeazeala extrem de daunatoare sau pentru a aduce umiditatea si temperatura la un nivel optim:

  • Dezumidificatoare casnice, dezumidificatoare profesionale, dezumidificatoare industriale, dezumidificatoare pentru piscine si pentru temperaturi scazute
  • Umidificatoare casnice si profesionale
  • Purificatoare de aer
  • Aeroterme si tunuri de caldura pe motorina cu ardere directa si indirecta
  • Aparate de aer conditionat portabile de uz casnic
  • Ventilatoare de camera si industriale
  • O gama larga de accesorii, aparate de masura si termohigrometre


Alt Aleco Group este Importator Autorizat al unora dintre cele mai bune marci la momentul actual in ceea ce priveste tratarea aerului: TROTEC Germania, Meaco UK, Air&Me, Supra Franta, Clean Air, Fral, Vornado USA, Duux Olanda, Ensa.

AlecoAir ofera calitate superioara la preturi romanesti!


 

Web site-uri partenere:

www.uscaredeconstructii.ro - platforma destinata inchirierii dezumidificatoarelor profesionale pentru uscarea constructiilor noi sau inundate, dar si pentru inchiriere de aeroterme electrice, tunuri de caldura pe motorina, aer conditionat mobil pentru diverse evenimente in aer liber.

www.dezumidificam.ro - platforma suport cu rol de a prezenta produsele oferite spre inchiriere si vanzare.

www.airmotion.ro - magazin online dedicat vehiculelor electrice precum trotinete electrice, biciclete electrice, hoverboard-uri, monocicluri electrice, bicicluri electrice.

Oferte speciale

449.00 RON 623.00 RON

2,399.00 RON 3,885.00 RON

'dezumidificator TROTEC', 'dezumidificatoare TROTEC', 'dezumidificatoarele TROTEC', 'pret de producator', 'preturi', 'promotii', 'de camera', 'ieftine', 'magazin', 'online'ARGOBIOXIGENDUUXMEACOFRALVORNADOCLEAN AIR OPTIMAENSAdezumidificator supra, uscator prosop supra, incalzitor supraGYNOII, Camera Monitorizare Bebemijloc de transport, vehicule electrice, hoverboard electric, plimbare in parcX4TECHMARPACBIMARPulse Performance ProductsKRYPTONICS, casti de protectie, echipament protectie trotinete, Casti si protectii trotineteTrotinete electrice Inokim Mywayvehicule electrice, trotineta electrica, moniciclu electric, plimbare in parcvehicule electrice, skateboard electric, plimbare in parcvehicule electrice, hoverboard electric, plimbare in parcvehicule electrice, hoverboard electric, plimbare in parcvehicule electrice, hoverboard electric, plimbare in parcmijloc de transport, vehicule electrice, hoverboard electric, plimbare in parcmonitorizare somn, dispozitiv adormire, monitorizare sanatatepurificator de aer, tratare aer, eliminare praf,eliminare polen, spori mucegai, fum de tigara, eliminare mirosuri, bratara inteligenta, bratara monitorizareDezumidificator, purificator, umidificator, difuzor arome Air Natureldezumidificator casnic, dezumidificator aer, dezumidificator peltier, dezumidificare casa, uscare perete, uscare hala productie, uscare piscinamonocicluri electrice, monociclu, monociclu electirc, roata electrica
alecoair, logo
AlecoAir
Bulevardul Timișoara 26 Bucuresti, 062345
Telefon: 0758 090 141