Alecoair Logo
Miniaerotermă de priză TFC 1 E, 2 Trepte de ventilare, Ecran LED, Timer, Putere incalzire pana la 500W
Miniaerotermă de priză TFC 1 E, 2 Trepte de ventilare, Ecran LED, Timer, Putere incalzire pana la 500WMiniaerotermă de priză TFC 1 E, 2 Trepte de ventilare, Ecran LED, Timer, Putere incalzire pana la 500WMiniaerotermă de priză TFC 1 E, 2 Trepte de ventilare, Ecran LED, Timer, Putere incalzire pana la 500WMiniaerotermă de priză TFC 1 E, 2 Trepte de ventilare, Ecran LED, Timer, Putere incalzire pana la 500WMiniaerotermă de priză TFC 1 E, 2 Trepte de ventilare, Ecran LED, Timer, Putere incalzire pana la 500WMiniaerotermă de priză TFC 1 E, 2 Trepte de ventilare, Ecran LED, Timer, Putere incalzire pana la 500WMiniaerotermă de priză TFC 1 E, 2 Trepte de ventilare, Ecran LED, Timer, Putere incalzire pana la 500WMiniaerotermă de priză TFC 1 E, 2 Trepte de ventilare, Ecran LED, Timer, Putere incalzire pana la 500W

Miniaerotermă de priză TFC 1 E, 2 Trepte de ventilare, Ecran LED, Timer, Putere incalzire pana la 500W

PRP: 178.00 RON139.00 RON
TVA inclus / Pretul include taxa de timbru verde
Cod Produs
TFC1E

Comparare Produse


Disponibilitate
Lipsa Stoc

Garantie persoane fizice
24 Luni

Garantie persoane juridice
12 Luni

Taxa pentru Timbrul Verde este inclusa in pretul produsului.

Transport gratuit

in toata tara la o comanda de peste 199 RON, pentru Livrari Standard

Returnare produs

in 14 zile de la primirea comenzii

Garantie

Preluare si returnare GRATUITA a produselor aflate in GARANTIE

Service Autorizat

pentru toate produsele cumparate de pe Alecoair.ro

Modalitati plata

Ramburs, Transfer Bancar, Card Online sau in Rate prin Parteneri detalii Click aici

Radiatorul ceramic de priză TFC 1 E nu este mai mare decât palma, este extrem de ușor și se poate utiliza cu succes atât acasă cât și în călătorie. 

Modelul TFC 1 E deține o carcasă modernă albă și are un design plăcut. Aparatul încălzește încăperi mici, cu o putere de 500 wați precum și două trepte de ventilație. Prima treaptă de ventilație este pentru funcționarea normală, a doua treaptă se utilizează pentru o înprăștiere mai rapidă a aerului cald în încăpere.

Utilizarea radiatorului ceramic de priză este simplă: introduceţi-l în priză, porniţi-l şi selectaţi pe afişajul cu LED temperatura dorită între 15 şi 30 °C, cu ajutorul termostatului ,are şi un temporizator de 12 ore. Perfect, de exemplu pentru preîncălzirea punctuală, fără a lăsa aeroterma să funcţioneze permanent. Aeroterma este dotată cu decuplare automată în cazul atingerii temperaturii dorite, fiind astfel eficientă energetic.

Aerotermele ceramice din seria TFC încălzesc aerul acurat, fără miros, deoarece elementele de încălzire ceramice PTC produc o căldură 100 % fără emisiuni. În comparație cu aerotermele cu filet, cele pe elementele ceramice nu ard praful și nici părul. Acest fapt protejează căile respiratorii sensibile ale persoanelor alergice, precum și pe cele ale copiilor mici și ale persoanelor sensibile.

Miniaeroterma de priză TFC 1 E este protejată contra supraîncălzirii. Elementele ceramice rezistente la foc au o durată de viață lungă și în afară de aceasta, arderea filamentelor este exclusă din construcţie la toate aparatele de încălzire ceramice. Funcţia de post-funcţionare a ventilatorului cu numărătoare inversă răceşte automat elementul de încălzire al radiatorului, timp de 60 secunde după oprirea încălzirii, astfel că este asigurată o deconectare sigură de la priză.


Avantaje practice:

 • Căldură plăcută și rapidă
 • Aerotermă ceramică de priză compactă și silențioasă
 • Element de încălzire ceramic PTC
 • Aerotermă economică de 500 wați
 • Decuplare automată la atingerea temperaturii ţintă
 • Funcție de ventilare după decuplare cu contdown
 • 2 trepte de ventilare
 • Reglarea temperaturii de la 15 °C la 30 °C
 • Funcțiune de temporizare (1−12 ore)
 • Ecran LED
 • Protecție la supraîncălzire
 • Utilizabilă de către cei alergici


Detalii tehnice :

 • Putere de încălzire: 500 wați
 • Potrivit pentru încăperi de până la 10 m² / 25 m³
 • Reglarea temperaturii de la 15°C până la 30°C
 • Număr trepte de ventilare: 2
 • Curent nominal: 2,17 A
 • Putere nominală: 0,38 kW
 • Fișă: CEE 7/17
 • Nivel sonor: 51 dB (A)


ATENTIE! Acoperirea aerotermei electrice cu diverse obiecte este strict interzisa! Acoperirea poate provoca supraincalzire, soc electric sau incendiu!

Detalii tehnice

Scroll dreapta pentru mai multe detalii
Nu exista Date Tehnica

Opinii

5.00
promtitudine si calitate

promtitudine si calitate


Produse asemanatoare

Oferte speciale

699.00 RON 899.00 RON

Like pe Facebook

'dezumidificator TROTEC', 'dezumidificatoare TROTEC', 'dezumidificatoarele TROTEC', 'pret de producator', 'preturi', 'promotii', 'de camera', 'ieftine', 'magazin', 'online'ARGOBIOXIGENDUUXMEACOFRALVORNADOCLEAN AIR OPTIMAENSAdezumidificator supra, uscator prosop supra, incalzitor supraGYNOII, Camera Monitorizare Bebemijloc de transport, vehicule electrice, hoverboard electric, plimbare in parcX4TECHMARPACBIMARPulse Performance ProductsKRYPTONICS, casti de protectie, echipament protectie trotinete, Casti si protectii trotineteTrotinete electrice Inokim Mywayvehicule electrice, trotineta electrica, moniciclu electric, plimbare in parcvehicule electrice, skateboard electric, plimbare in parcvehicule electrice, hoverboard electric, plimbare in parcvehicule electrice, hoverboard electric, plimbare in parcvehicule electrice, hoverboard electric, plimbare in parcmijloc de transport, vehicule electrice, hoverboard electric, plimbare in parcmonitorizare somn, dispozitiv adormire, monitorizare sanatatepurificator de aer, tratare aer, eliminare praf,eliminare polen, spori mucegai, fum de tigara, eliminare mirosuri, bratara inteligenta, bratara monitorizareDezumidificator, purificator, umidificator, difuzor arome Air Natureldezumidificator casnic, dezumidificator aer, dezumidificator peltier, dezumidificare casa, uscare perete, uscare hala productie, uscare piscinamonocicluri electrice, monociclu, monociclu electirc, roata electrica
alecoair, logo
AlecoAir
Bulevardul Timișoara 26 Bucuresti, 062345
Telefon: 0758 090 141