Alecoair Logo
Radiator obscur IRD2400 cu 3 trepte de incalzire pana la 2400 W, display LED, Telecomanda
Radiator obscur IRD2400 cu 3 trepte de incalzire pana la 2400 W, display LED, TelecomandaRadiator obscur IRD2400 cu 3 trepte de incalzire pana la 2400 W, display LED, TelecomandaRadiator obscur IRD2400 cu 3 trepte de incalzire pana la 2400 W, display LED, TelecomandaRadiator obscur IRD2400 cu 3 trepte de incalzire pana la 2400 W, display LED, TelecomandaRadiator obscur IRD2400 cu 3 trepte de incalzire pana la 2400 W, display LED, TelecomandaRadiator obscur IRD2400 cu 3 trepte de incalzire pana la 2400 W, display LED, TelecomandaRadiator obscur IRD2400 cu 3 trepte de incalzire pana la 2400 W, display LED, TelecomandaRadiator obscur IRD2400 cu 3 trepte de incalzire pana la 2400 W, display LED, Telecomanda

Radiator obscur IRD2400 cu 3 trepte de incalzire pana la 2400 W, display LED, Telecomanda

PRP: 2,199.00 RON999.00 RON
TVA inclus / Pretul include taxa de timbru verde in valoare de 11 ron
Cod Produs
IRD2400

Comparare Produse


Disponibilitate
Lipsa Stoc

Garantie persoane fizice
24 Luni

Garantie persoane juridice
12 Luni

Taxa pentru Timbrul Verde este inclusa in pretul produsului.

Transport gratuit

in toata tara la o comanda de peste 199 RON, pentru Livrari Standard

Returnare produs

in 14 zile de la primirea comenzii

Garantie

Preluare si returnare GRATUITA a produselor aflate in GARANTIE

Service Autorizat

pentru toate produsele cumparate de pe Alecoair.ro

Modalitati plata

Ramburs, Transfer Bancar, Card Online sau in Rate prin Parteneri detalii Click aici

Utilizarea radiatorului IRD 2400 se recomandă oriunde este nevoie de o soluție elegante de încălzire, inclusive în perimetre exterioare, ferrite de vânt. Radiatorul IRD 2400 produce o căldură plăcută cu infraroşu fără emisiile luminoase, uneori deranjante ale radiatoarelor obişnuite cu infraroşu. Acest radiator obscur are în locul tuburilor luminoase, o rezistenţă de încălzire din oţel inoxidabil ascunsă, încastrată în aluminiu. Astfel sursa de căldură rămâne invizibilă.

 Deoarece IRD 2400 emite radiaţiile sale preponderent în spectrul infraroşu cu lungime de undă medie şi lungă, fără să încălzească aerul, reușește să distribuie căldura uniform și punctual.

 Radiatorul se dovedește a fi un product de clasă pentru exterioare, el fiind protejat atât contra prafului cât și contra picăturilor și jetului de apă, având clasa de protecție IP55. Astfel, aparatul se pretează a fi utilizat în domenii protejate de vânt precum terase și balcoane, bucătării sau zone de lucru de exterior.

 Datorită carcasei sale elegante din aluminiu, radiatorul obscur este soluţie inovatoare şi atractivă din punct de vedere estetic. Față de un radiator IR obişnuit, cu lumina sa roşie deschisă ce poate avea un efect deranjant, radiatorul obscure IRD2400 nu deranjeaza aranajamentul luminos al mediului în care este folosit.

Radiator obscur cu stil şi confort deosebit în utilizare

 În mediile exterioare, radiatorul obscur produce o căldură plăcută, cu o putere de încălzire de 2.400 wați. Această putere se poate seta și prin telecomanda cu infraroșu, în trei trepte de încălzire, datorită cărora radiatorul acoperă o suprafaţă largă. Pe lângă aceasta, radiatorul deține un unghi de înclinare de 90°, cu care acoperă o rază mare de încălzire. IRD 2400 încălzeşte fără să stârnească praf, fără să condenseze, fără miros și fără zgomot. Aceasta face din aparat un potential camarad pentru cei ce suferă de alergii.

 Un temporizator de 24 de ore, o lampă de control a funcționalității și un ecran cu LED rotunjesc dotarea valoroasă a radiatorului IRD 2400. Din punct de vedere întreținere, radiatorul obscur este deosebit de economic, nefiind necesară schimbarea tuburilor de încălzire. Aparatul se poate monta pe perete sau pe tavan, ambele dispozitive de fixare aflându-se în furnitură.

Avantaje practice:


 • Soluție recomandată pentru spaţii exterioare protejate la vânt
 • IR-B și IR-C conferă căldură plăcută, fără emisii de lumină
 • Propagarea uniformă și orientată a căldurii
 • Curat, fără condens, fără miros și fără zgomot
 • Fără răscolire de praf, este potrivit şi pentru cei ce suferă de alergii
 • Protejat IP55 contra jetului și stropilor de apă
 • 3 trepte de încălzire cu până la 2.400 wați
 • Carcasă de aluminiu
 • Timer de 24 de ore
 • Ecran LED
 • Unghi de înclinare, pentru o rază mare de acţiune
 • Montabil pe perete sau tavan
 • Telecomandă cu infraroșu
 • LED de control a funcționalității
 • Inclus dispozitiv de montat pe perete sau tavan


Date tehnice:

 • Puterea maximă de încălzire: 2,4 kW
 • Alimentarea cu energie: 220 - 240 V / 50 - 60 Hz
 • Fișă: CEE 7/4
 • Lungime cablu de alimentare: 1,8 m
 • Diemensiuni (L x l x Î): 55 x 1460 x 200 mm
 • Greutate: 11,5 kg
 • Clasa de protecție: IP55


ATENTIE! Acoperirea radiatorului cu diverse obiecte este strict interzisa! Acoperirea poate provoca supraincalzire, soc electric sau incendiu!

Esti interesat de un produs resigilat pentru acest model? Pentru detalii si pret, click aici.

Detalii tehnice

Scroll dreapta pentru mai multe detalii
Dimensiuni (L x H x l mm) 55 x 1460 x 200 mm
Greutate (kg) 11.5
Producator TROTEC
Tip Radiator
Trepte Incalzire 3
Putere nominala (Watt) 2400
Domeniu utilizare Casnic
Telecomanda Da
Display digital Da
Alimentare 220-240 V / 50-60 Hz
Inaltime 200 mm
Include Kit montare perete
Functii Timer
Pentru Interior; Exterior
Material Aluminiu
Brand Trotec

Opinii

5.00
Radiator obscur IRD2400

Am achizitionat produsul cu 860 lei si este un raport pret-calitate foarte bun, elegant si eficient.


5.00
radiator-obscur-2400-cu-3-niveluri-de-incalzire-pana-la-2400-w-display-led-si-telecomanda#opinii

Produsul corespunde descrierii, funcționează perfect. Sunt mulțumit și de.produs și de disponibilitatea și operativitatea Aleodor. Va mulțumesc.


Produse asemanatoare

Oferte speciale

Like pe Facebook

'dezumidificator TROTEC', 'dezumidificatoare TROTEC', 'dezumidificatoarele TROTEC', 'pret de producator', 'preturi', 'promotii', 'de camera', 'ieftine', 'magazin', 'online'ARGOBIOXIGENDUUXMEACOFRALVORNADOCLEAN AIR OPTIMAENSAdezumidificator supra, uscator prosop supra, incalzitor supraGYNOII, Camera Monitorizare Bebemijloc de transport, vehicule electrice, hoverboard electric, plimbare in parcX4TECHMARPACBIMARPulse Performance ProductsKRYPTONICS, casti de protectie, echipament protectie trotinete, Casti si protectii trotineteTrotinete electrice Inokim Mywayvehicule electrice, trotineta electrica, moniciclu electric, plimbare in parcvehicule electrice, skateboard electric, plimbare in parcvehicule electrice, hoverboard electric, plimbare in parcvehicule electrice, hoverboard electric, plimbare in parcvehicule electrice, hoverboard electric, plimbare in parcmijloc de transport, vehicule electrice, hoverboard electric, plimbare in parcmonitorizare somn, dispozitiv adormire, monitorizare sanatatepurificator de aer, tratare aer, eliminare praf,eliminare polen, spori mucegai, fum de tigara, eliminare mirosuri, bratara inteligenta, bratara monitorizareDezumidificator, purificator, umidificator, difuzor arome Air Natureldezumidificator casnic, dezumidificator aer, dezumidificator peltier, dezumidificare casa, uscare perete, uscare hala productie, uscare piscinamonocicluri electrice, monociclu, monociclu electirc, roata electrica
alecoair, logo
AlecoAir
Bulevardul Timișoara 26 Bucuresti, 062345
Telefon: 0758 090 141