Alecoair Logo
Alecoair Centenar
Radiator obscur IRD 3200 cu 3 trepte de incalzire pana la 3200 W, display LED, telecomanda
Radiator obscur IRD 3200 cu 3 trepte de incalzire pana la 3200 W, display LED, telecomandaRadiator obscur IRD 3200 cu 3 trepte de incalzire pana la 3200 W, display LED, telecomandaRadiator obscur IRD 3200 cu 3 trepte de incalzire pana la 3200 W, display LED, telecomandaRadiator obscur IRD 3200 cu 3 trepte de incalzire pana la 3200 W, display LED, telecomandaRadiator obscur IRD 3200 cu 3 trepte de incalzire pana la 3200 W, display LED, telecomandaRadiator obscur IRD 3200 cu 3 trepte de incalzire pana la 3200 W, display LED, telecomandaRadiator obscur IRD 3200 cu 3 trepte de incalzire pana la 3200 W, display LED, telecomandaRadiator obscur IRD 3200 cu 3 trepte de incalzire pana la 3200 W, display LED, telecomanda

Radiator obscur IRD 3200 cu 3 trepte de incalzire pana la 3200 W, display LED, telecomanda

999.00 RON2,439.00 RON

Adauga Produsul in Lista de Comparare Produse

Livrare in 1-3 zile lucratoare cu posibile intarzieri datorate aglomerarii curierilorDisponibilitate
Stoc Limitat

Cod Produs
IRD3200

Garantie persoane fizice
24 Luni

Garantie persoane juridice
12 Luni

Taxa pentru Timbrul Verde este inclusa in pretul produsului.

Transport gratuit

in toata tara la o comanda de peste 199 RON, pentru Livrari Standard

Returnare produs

in 14 zile de la primirea comenzii

Garantie

Preluare si returnare GRATUITA a produselor aflate in GARANTIE

Service Autorizat

pentru toate produsele cumparate de pe Alecoair.ro

Modalitati plata

Ramburs, Transfer Bancar, Card Online sau in Rate prin Parteneri detalii Click aici
Radiator obscur IRD 3200 cu 3 trepte de incalzire pana la 3200 W, display LED, telecomanda


În carcasa sa elegantă de aluminiu, radiatorul obscur IRD 3200 este o solușie excelentă pentru a încălzi spațiilargi, inclusive in exterior.

Datorită designului său elegant şi minimalistic, IRD 3200 se adaptează foarte repede în orice mediu. În spațiile exterioare, puternicul radiator obscur IRD 3200 oferă o căldură plăcută, cu cele trei trepte de încălzire setabile chiar și prin telecomanda cu infraroșu, acoperind astfel o suprafaţă largă. Datorită unghiului său rabatabil de 90°, radiatorul poate fi direcționat pentru a acopri o rază și mai largă de acţiune.

Căldura sa plăcută este produsă fără elemente de încălzire luminoase, prezente la radiatoarele obişnuite. În locul acestora, radiatorul obscur dispune de o rezistenţă de încălzire din oţel inoxidabil ascunsă, încastrată în aluminiu. Astfel, sursa de căldură rămâne invizibilă, cee ace face din radiatorul obscure IRD 3200 o metodă elegantă de a încălzi zone în care lumina ambientală ar putea fi afectată de lumina unui radiator classic


Capacitate, eleganță, confort – toate într-un aparat de clasă 

Prin producerea de căldură curată, fără condens, fără miros, fără zgomot și fără să stârnească praful, aparatul este recomandat pentru cei ce suferă de alergii.

La utilizarea în exterior, aparatul se dovedește foarte fiabil, grație gradului de protecție IP55 contra prafului, a stropilor și jetului de apă.

Deoarece IRD 3200 emite radiaţia sa preponderent în spectrul infraroşu cu lungime de undă medie şi lungă, are ca efect distribuţia uniformă şi direcţionată a căldurii, fără să încălzească aerul. De aceea radiatorul se pretează a fi utilizat în domenii protejate de vânt precum terase și balcoane, bucătării exterioare sau zone în care este nevoie de suse de încălzire temporar.

Radiatorul IRD 3200 este dotat cu un temporizator de 24 de ore, o lampă de control a funcționalității și un ecran LED. Radiatorul se poate monta atât pe perete cât și pe tavan, dispozitivele de fixare pentru aceasta aflându-se în furnitură. Din punct de vedere al întreținerii, radiatorul obscur este economic, deoarece elementul de încălzire nu necesită înlocuire.

Avantaje practice:

 • Soluție atractivă pentru spaţii arhitectonice exterioare protejate la vânt
 • IR-B și IR-C conferă căldură plăcută, fără emisii de lumină
 • Propagarea uniformă și orientată a căldurii
 • Curat, fără condens, fără miros și fără zgomot
 • Fără răscolire de praf, este potrivit pentru cei ce suferă de alergii
 • Protejat IP55 contra jetului și stropilor de apă
 • 3 trepte de încălzire cu până la 3.200 wați
 • Carcasă design de aluminiu
 • Timer de 24 de ore
 • Ecran LED
 • Unghi de înclinare, pentru o rază mare de acţiune
 • Montabil pe perete sau tavan
 • Telecomandă cu infraroșu
 • LED de control a funcționalității
 • Inclus sistem de montaj pe perete sau tavan

Date tehnice:


 • Puterea maximă de încălzire: 3,2 kW
 • Alimentarea cu energie: 220 - 240 V / 50 - 60 Hz
 • Fișă: CEE 7/4
 • Lungime cablu de alimentare: 1,8 m
 • Diemensiuni (L x l x Î): 55 x 1818 x 200 mm
 • Greutate: 13,5 kg
 • Clasa de protecție: IP55

Detalii tehnice

Scroll dreapta pentru mai multe detalii
Producator Trotec
Trepte Incalzire 3
Domeniu utilizare Interior si Exterior
Termostat Da
Alimentare 220-240 V / 50-60 Hz
Brand Trotec

Opinii

Produse asemanatoare

Oferte speciale

1,399.00 RON 2,009.00 RON

609.00 RON 786.25 RON

Like pe Facebook

'dezumidificator TROTEC', 'dezumidificatoare TROTEC', 'dezumidificatoarele TROTEC', 'pret de producator', 'preturi', 'promotii', 'de camera', 'ieftine', 'magazin', 'online'ARGOBIOXIGENDUUXMEACOFRALVORNADOCLEAN AIR OPTIMAENSAdezumidificator supra, uscator prosop supra, incalzitor supraGYNOIImijloc de transport, vehicule electrice, hoverboard electric, plimbare in parcX4TECHMARPACBIMARPulse Performance ProductsKRYPTONICSTrotinete electrice Inokim Mywayvehicule electrice, trotineta electrica, moniciclu electric, plimbare in parcvehicule electrice, skateboard electric, plimbare in parcvehicule electrice, hoverboard electric, plimbare in parcvehicule electrice, hoverboard electric, plimbare in parcvehicule electrice, hoverboard electric, plimbare in parcmijloc de transport, vehicule electrice, hoverboard electric, plimbare in parcmonitorizare somn, dispozitiv adormire, monitorizare sanatatepurificator de aer, tratare aer, eliminare praf,eliminare polen, spori mucegai, fum de tigara, eliminare mirosuri, bratara inteligenta, bratara monitorizareDezumidificator, purificator, umidificator, difuzor arome Air Natureldezumidificator aer, dezumidificator peltier, dezumidificare casa, uscare perete, uscare hala productie, uscare piscina
alecoair, logo
AlecoAir
Bulevardul Timișoara 26 Bucuresti, 062345
Telefon: 0758 090 141