Alecoair Logo
Panou cu infraroșu Trotec TIH 300 S
Panou cu infraroșu Trotec TIH 300 SPanou cu infraroșu Trotec TIH 300 SPanou cu infraroșu Trotec TIH 300 SPanou cu infraroșu Trotec TIH 300 S

Panou cu infraroșu Trotec TIH 300 S

599.00 RON
TVA inclus / Pretul include taxa de timbru verde

Adauga Produsul in Lista de Comparare Produse

Cod Produs
TIH300S
Disponibilitate Lipsa Stoc
Garantie persoane fizice
24 Luni
Garantie persoane juridice
12 Luni

Transport gratuit

in toata tara la o comanda de peste 199 RON

Returnare produs

in 14 zile de la primirea comenzii

Garantie

Preluare si returnare GRATUITA a produselor aflate in GARANTIE

Service Autorizat

Incercam sa solutionam orice problema sau orice reparatie cat mai rapid si eficient pentru produsele cumparate de pe AlecoAir

Modalitati plata

Ramburs, Transfer Bancar, Card Online, in Rate prin Raiffeisen, Card Avantaj, Star Card, Bonus Card, AlphaCard, Bitcoin, Card BCR,Card BRD
Panou cu infraroșu Trotec TIH 300 S
 • Panoul cu infraroșu TIH 300 S este recomandarea noastră acolo unde trebuie dotată o încăpere ce nu a avut sursă de încălzire. Panoul poate fi utilizat şi pentru o încălzire suplimentară, punctuală și economică în propria locuință.
 • În timp ce aerotermele clasice lucrează cu căldură prin convecție, folosind aerul din încăpere pentru transmiterea căldurii, încălzindu-l şi distribuindu-l în încăpere, panoul cu infraroșu TIH 300 S încălzește fără pierdere convectivă, direct prin infraroșu, după principiul natural solar.
 • Încălzirea de locuințe - Fie în spaţiul de locuit, gradina de iarnă sau camera de baie, ca sursă punctuală de încălzire suplimentară, panoul cu infraroșu redă căldura acolo unde locatarul are nevoie directă de aceasta. Panoul poate fi montat pe perete și are nevoie pentru funcționare doar de o priză de curent electric.
 • Utilizarea în gastronomie - Montat pe picioare - sau direct pe un perete, panoul cu infraroșu TIH 300 S este soluția optimală când este vorba de încălzirea punctuală a suprafețelor teraselor sau standurilor de vânzare, fiind mult mai efectiv decât încălzitoarele cu gaz.
 • Uscarea rapidă a pereților - La uscarea lucrărilor în construcții sau la lucrări de sanare și întreținere, încălzirea cu infraroşu a materialelor adecvate din perete realizează un transport capilar al umidităţii în direcţia suprafeţei de perete încălzite, putând astfel transporta din perete, în timp mai scurt, o cantitate mai mare de umiditate decât în cazul difuziei.
 • Încălzirea la locul de muncă - poziţionat în picioare, pe suporţi, încălzirea punctuală cu infraroşu cu panoul TIH 300 S oferă multe avantaje la locurile de muncă cu temperaturi scăzute sau în fluxul de curenți de aer, de exemplu în depozite, în spatele vitrinelor frigorifice şi în ateliere sau hale mari.


Avantaje practice:

 • Panou de încălzire de marcă în calitate TÜV controlată
 • Încălzire eficientă cu radiații ecologice IR-C
 • Transportul căldurii prin unde luminoase - încălzire directă a obiectului, fără pierderi convective
 • Efect maxim: 100 % din energia electrică utilizată va fi transformată în căldură
 • Căldură curată - fără zgomot, fără miros, fără condens, fără consum de oxigen, fără să pună în mișcare praful
 • Dispozitiv integrat de agățare, pentru fixare pe perete sau pe suporți de montaj
 • Poate fi poziţionat şi în picioare
 • Utilizare imediată - fără instalare suplimentară sau modificări costisitoare

Acest aparat a fost verificat TÜV şi poartă sigiliul GS pentru o siguranţă controlată!


Date tehnice:

 • Putere de încălzire: 300 Watt
 • Tensiune racord: 230 V
 • Temperatura suprafeței: 70-90 °C
 • Frecvența: 50 Hz
 • Dimensiuni (L x I x H): 22 x 605 x 505 mm
 • Mobilitate: portabil
 • Lungime cablu rețea: 1,9 m
 • Protecție la supraîncălzire
 • Tipul de protecție: IP54
 • Greutate: 2,5 kg


Calcul al necesarului de încălzire pentru încăperi cu o înălţime de până la 2,5 m
Calitatea izolării încăperilor
bună până la foarte bună
medie
neizolat/clădire veche
1 perete exterior
50 W/m²
70 W/m²
90 W/m²
per perete exterior suplimentar
+10 W/m²
+10 W/m²
+10 W/m²
Capacitatea de încălzire cu infraroşu necesară se va calcula astfel: Suprafaţa încăperii în m² x W/m² = capacitate de încălzire necesară, în waţi.

Exemplu de calcul: pentru o încăpere de 10 m², cu o calitate foarte bună a izolaţiei şi doi pereţi exteriori (50 + 10 W/m²) recomandarea pentru necesarul de încălzire este 10 m² x 60W/m² = 600 W.


Vă rugăm să aveţi în vedere faptul că picioarele suport, bara telescop şi cablul de prelungire si priza termostat prezentate în imaginile produsului nu sunt incluse în furnitură!

Detalii tehnice

Scroll dreapta pentru mai multe detalii
Greutate (kg) 2.5
Producator Trotec Germania
Tip Panou infrarosu
Putere nominala (Watt) 300
Domeniu utilizare Casnic
Alimentare 230 V

Opinii

Accesorii

Produse asemanatoare

Oferte speciale

999.00 RON 1,175.29 RON

Aeroterma electrica TDS 75

 

449.00 RON 640.00 RON

Like pe Facebook

'dezumidificator TROTEC', 'dezumidificatoare TROTEC', 'dezumidificatoarele TROTEC', 'pret de producator', 'preturi', 'promotii', 'de camera', 'ieftine', 'magazin', 'online'ARGOBIOXIGENDUUXMEACOFRALVORNADOCLEAN AIR OPTIMAENSAdezumidificator supra, uscator prosop supra, incalzitor supraGYNOIImijloc de transport, vehicule electrice, hoverboard electric, plimbare in parcX4TECHMARPACBIMARPulse Performance ProductsKRYPTONICSTrotinete electrice Inokim Mywayvehicule electrice, trotineta electrica, moniciclu electric, plimbare in parcvehicule electrice, skateboard electric, plimbare in parcvehicule electrice, hoverboard electric, plimbare in parcvehicule electrice, hoverboard electric, plimbare in parcvehicule electrice, hoverboard electric, plimbare in parcmijloc de transport, vehicule electrice, hoverboard electric, plimbare in parcmonitorizare somn, dispozitiv adormire, monitorizare sanatatepurificator de aer, tratare aer, eliminare praf,eliminare polen, spori mucegai, fum de tigara, eliminare mirosuri, bratara inteligenta, bratara monitorizareDezumidificator, purificator, umidificator, difuzor arome Air Naturel
Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, iti exprimi acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe detalii Aici