Alecoair Logo
Panou cu infraroșu Trotec TIH 400 S, Putere maxima 450W, Protectie IP54
Panou cu infraroșu Trotec TIH 400 S, Putere maxima 450W, Protectie IP54Panou cu infraroșu Trotec TIH 400 S, Putere maxima 450W, Protectie IP54Panou cu infraroșu Trotec TIH 400 S, Putere maxima 450W, Protectie IP54Panou cu infraroșu Trotec TIH 400 S, Putere maxima 450W, Protectie IP54Panou cu infraroșu Trotec TIH 400 S, Putere maxima 450W, Protectie IP54

Panou cu infraroșu Trotec TIH 400 S, Putere maxima 450W, Protectie IP54

759.00 RON
TVA inclus / Pretul include taxa de timbru verde
Cod Produs
TIH400S

Comparare Produse


Disponibilitate
Lipsa Stoc

Garantie persoane fizice
24 Luni

Garantie persoane juridice
12 Luni

Taxa pentru Timbrul Verde este inclusa in pretul produsului.

Transport gratuit

in toata tara la o comanda de peste 199 RON, pentru Livrari Standard

Returnare produs

in 14 zile de la primirea comenzii

Garantie

Preluare si returnare GRATUITA a produselor aflate in GARANTIE

Service Autorizat

pentru toate produsele cumparate de pe Alecoair.ro

Modalitati plata

Ramburs, Transfer Bancar, Card Online sau in Rate prin Parteneri detalii Click aici
 • Panoul cu infraroșu TIH 400 S este recomandarea noastră acolo unde trebuie dotată o încăpere ce nu a avut sursă de încălzire. Panoul poate fi utilizat şi pentru o încălzire suplimentară, punctuală și economică în propria locuință.
 • În timp ce aerotermele clasice lucrează cu căldură prin convecție, folosind aerul din încăpere pentru transmiterea căldurii, încălzindu-l şi distribuindu-l în încăpere, panoul cu infraroșu TIH 400 S încălzește fără pierdere convectivă, direct prin infraroșu, după principiul natural solar.Încălzirea de locuințe - Fie în spaţiul de locuit, gradina de iarnă sau camera de baie, ca sursă punctuală de încălzire suplimentară, panoul cu infraroșu redă căldura acolo unde locatarul are nevoie directă de aceasta. Panoul poate fi montat pe perete și are nevoie pentru funcționare doar de o priză de curent electric.
 • Utilizarea în gastronomie - Montat pe picioare - sau direct pe un perete, panoul cu infraroșu TIH 400 S este soluția optimală când este vorba de încălzirea punctuală a suprafețelor teraselor sau standurilor de vânzare, fiind mult mai efectiv decât încălzitoarele cu gaz.
 • Uscarea rapidă a pereților - La uscarea lucrărilor în construcții sau la lucrări de sanare și întreținere, încălzirea cu infraroşu a materialelor adecvate din perete realizează un transport capilar al umidităţii în direcţia suprafeţei de perete încălzite, putând astfel transporta din perete, în timp mai scurt, o cantitate mai mare de umiditate decât în cazul difuziei.
 • Încălzirea la locul de muncă - poziţionat în picioare, pe suporţi, încălzirea punctuală cu infraroşu cu panoul TIH 400 S oferă multe avantaje la locurile de muncă cu temperaturi scăzute sau în fluxul de curenți de aer, de exemplu în depozite, în spatele vitrinelor frigorifice şi în ateliere sau hale mari.


Avantaje practice:

 • Panou de încălzire de marcă în calitate TÜV controlată
 • Încălzire eficientă cu radiații ecologice IR-C
 • Transportul căldurii prin unde luminoase - încălzire directă a obiectului, fără pierderi convective
 • Efect maxim: 100 % din energia electrică utilizată va fi transformată în căldură
 • Căldură curată - fără zgomot, fără miros, fără condens, fără consum de oxigen, fără să pună în mișcare praful
 • Dispozitiv integrat de agățare, pentru fixare pe perete sau pe suporți de montaj
 • Poate fi poziţionat şi în picioare
 • Utilizare imediată - fără instalare suplimentară sau modificări costisitoare

Acest aparat a fost verificat TÜV şi poartă sigiliul GS pentru o siguranţă controlată


Date tehnice:

 • Putere de încălzire: 450 Watt
 • Tensiune racord: 230 V
 • Temperatura suprafeței: 70-90 °C
 • Frecvența: 50 Hz
 • Dimensiuni (L x I x H): 22 x 705 x 605 mm
 • Mobilitate: portabil
 • Lungime cablu rețea: 1,9 m
 • Protecție la supraîncălzire
 • Tip protecție: IP54
 • Greutate: 3,5 kg


Calcul al necesarului de încălzire pentru încăperi cu o înălţime de până la 2,5 m
Calitatea izolării încăperilor
bună până la foarte bună
medie
neizolat/clădire veche
1 perete exterior
50 W/m²
70 W/m²
90 W/m²
per perete exterior suplimentar
+10 W/m²
+10 W/m²
+10 W/m²
Capacitatea de încălzire cu infraroşu necesară se va calcula astfel: Suprafaţa încăperii în m² x W/m² = capacitate de încălzire necesară, în waţi.
Exemplu de calcul: pentru o încăpere de 10 m², cu o calitate foarte bună a izolaţiei şi doi pereţi exteriori (50 + 10 W/m²) recomandarea pentru necesarul de încălzire este 10 m² x 60W/m² = 600 W.


ATENTIE! Acoperirea panoului cu diverse obiecte este strict interzisa! Acoperirea poate provoca supraincalzire, soc electric sau incendiu!

Vă rugăm să aveţi în vedere faptul că picioarele suport, bara telescop şi cablul de prelungire prezentate în imaginile produsului nu sunt incluse în furnitură!

Detalii tehnice

Scroll dreapta pentru mai multe detalii
Dimensiuni (L x H x l mm) 22 x 705 x 605 mm
Greutate (kg) 3.5
Producator Trotec Germania
Tip Panou infrarosu
Putere nominala (Watt) 450
Domeniu utilizare Casnic; Comercial/Profesional
Display digital Nu
Alimentare 230 V
Include Kit montare perete
Numar elementi -
Functii Protectie la supraincalzire
Pentru Interior
Material Metal
Brand Trotec
Flux aer (CFM) -

Opinii

Accesorii

Produse asemanatoare

Oferte speciale

Like pe Facebook

'dezumidificator TROTEC', 'dezumidificatoare TROTEC', 'dezumidificatoarele TROTEC', 'pret de producator', 'preturi', 'promotii', 'de camera', 'ieftine', 'magazin', 'online'ARGOBIOXIGENDUUXMEACOFRALVORNADOCLEAN AIR OPTIMAENSAdezumidificator supra, uscator prosop supra, incalzitor supraGYNOII, Camera Monitorizare Bebemijloc de transport, vehicule electrice, hoverboard electric, plimbare in parcX4TECHMARPACBIMARPulse Performance ProductsKRYPTONICS, casti de protectie, echipament protectie trotinete, Casti si protectii trotineteTrotinete electrice Inokim Mywayvehicule electrice, trotineta electrica, moniciclu electric, plimbare in parcvehicule electrice, skateboard electric, plimbare in parcvehicule electrice, hoverboard electric, plimbare in parcvehicule electrice, hoverboard electric, plimbare in parcvehicule electrice, hoverboard electric, plimbare in parcmijloc de transport, vehicule electrice, hoverboard electric, plimbare in parcmonitorizare somn, dispozitiv adormire, monitorizare sanatatepurificator de aer, tratare aer, eliminare praf,eliminare polen, spori mucegai, fum de tigara, eliminare mirosuri, bratara inteligenta, bratara monitorizareDezumidificator, purificator, umidificator, difuzor arome Air Natureldezumidificator casnic, dezumidificator aer, dezumidificator peltier, dezumidificare casa, uscare perete, uscare hala productie, uscare piscinamonocicluri electrice, monociclu, monociclu electirc, roata electrica
alecoair, logo
AlecoAir
Bulevardul Timișoara 26 Bucuresti, 062345
Telefon: 0758 090 141