Alecoair Logo
Aparat monitorizare nivel CO2 AlecoAir M14 Control, Display digital, Digrama de confort, Schimbarea modului de afisare
Aparat monitorizare nivel CO2 AlecoAir M14 Control, Display digital, Digrama de confort, Schimbarea modului de afisare

Aparat monitorizare nivel CO2 AlecoAir M14 Control, Display digital, Digrama de confort, Schimbarea modului de afisare

299.00 RON 499.00 RON
TVA inclus / Pretul include taxa de timbru verde
Cod Produs
M14CONTROL

Comparare Produse


Disponibilitate
Lipsa Stoc

Garantie persoane fizice
24 Luni

Garantie persoane juridice
12 Luni

Taxa pentru Timbrul Verde este inclusa in pretul produsului.

Transport gratuit

in toata tara la o comanda de peste 199 RON, pentru Livrari Standard

Returnare produs

in 14 zile de la primirea comenzii

Garantie

Preluare si returnare GRATUITA a produselor aflate in GARANTIE

Service Autorizat

pentru toate produsele cumparate de pe Alecoair.ro

Modalitati plata

Ramburs, Transfer Bancar, Card Online sau in Rate prin Parteneri detalii Click aiciNivelul de Dioxid de Carbon poate influenta direct capacitatea de lucru a unei persoane, iar o concentratie prea ridicata devine riscanta pentru sanatate.

De aceea, un aparat de monitorizre a nivelului de CO2 poate fi extrem de util in orice inapere in care isi desfasoara activitatea persoane. 

M14 CONTROL poate sa iti ofere in timp real informatii privind nivelul CO2 dintr-o incpere, dar si o indicatie vizuala prin pictograme sugestive. Dotat cu un senzor elvetian de inalta calitate, M14 ofera valori precise privind cantitatea de dioxid de carbon din incapere.M14 CONTROL este usor de utilizat si masoara, pe langa informatii privind nivelul de CO2, temperatura si umiditatea, oferind un set complet de date privind calitatea aerului dintr-o incapere. 

Calibrarea se face automat, prin intermediul unui senzor integrat ce ofera o precizie superioara a valorilor indicate.


Display-ul digital, este usor de citit de la distanta. Date Tehnice

 • Interval măsurare CO2: 400~9999ppm
 • Acuratețe măsurare CO2: ±30ppm+3%MV
 • Pas de măsurare CO2: 1ppm
 • Interval măsurareTermometru: -9.9 °C ~+50 °C
 • Acuratețe măsurare Termometru: ±1°C
 • Pas de măsurare Termometru: 0.1°C
 • Interval măsurare Umiditate: 20-95%
 • Acuratețe măsurareUmiditate: ±3%/
 • Pas măsurare Umiditate: 1%
 • Mediu de utilizare:     Temperatura:  min -10°C - max +50°C /  Umiditate: 0% RH – 99% RH
 • Dimensiuni : 82 x 82 x 25 mm
 • Greutate netă (fără baterii): 20gImaginile produselor au caracter informativ si culorile pot prezenta diferente minore fata de produsele reale cauzate de iluminarea ambientala. Imbunatatirile pe care le consideram benefice produselor, realizate pe linia de productie, pot sa nu fie reflectate imediat in descrierea acestora, putand aparea diferente minore in ceea ce priveste functionalitatile sau configuratia display-ului.

Detalii tehnice

Scroll dreapta pentru mai multe detalii
Nu exista Date Tehnica

Opinii

5.00
Super util

Am cumparat acest aparat pentru a stii exact calitatea aerului din dormitor (nivel umiditate, CO2). Imi place ca este mic, la o apasare de buton lumineaza ecranul si iti arata un istoric al ultimelor ore.


4.00
Review AlecoAir M14 Control

Comanda a sosit foarte repede. Il am de o luna si aparatul funcționează foarte bine. Nici o problema cu el. Nu am dat 5 stele pentru ca trebuie tinut conectat la o sursa de alimentare pentru a testa continuu calitatea aerului. Cand functioneaza pe baterie testarea se face doar odată la 30 de minute. Din pacate, nu am gasit aceasta informatie pe site-ul vanzatorului inainte de a-l comanda. Dar in anasmablu, aparatul este ok.


Produse asemanatoare

Oferte speciale

Like pe Facebook

'dezumidificator TROTEC', 'dezumidificatoare TROTEC', 'dezumidificatoarele TROTEC', 'pret de producator', 'preturi', 'promotii', 'de camera', 'ieftine', 'magazin', 'online'ARGOBIOXIGENDUUXMEACOFRALVORNADOCLEAN AIR OPTIMAENSAdezumidificator supra, uscator prosop supra, incalzitor supraGYNOII, Camera Monitorizare Bebemijloc de transport, vehicule electrice, hoverboard electric, plimbare in parcX4TECHMARPACBIMARPulse Performance ProductsKRYPTONICS, casti de protectie, echipament protectie trotinete, Casti si protectii trotineteTrotinete electrice Inokim Mywayvehicule electrice, trotineta electrica, moniciclu electric, plimbare in parcvehicule electrice, skateboard electric, plimbare in parcvehicule electrice, hoverboard electric, plimbare in parcvehicule electrice, hoverboard electric, plimbare in parcvehicule electrice, hoverboard electric, plimbare in parcmijloc de transport, vehicule electrice, hoverboard electric, plimbare in parcmonitorizare somn, dispozitiv adormire, monitorizare sanatatepurificator de aer, tratare aer, eliminare praf,eliminare polen, spori mucegai, fum de tigara, eliminare mirosuri, bratara inteligenta, bratara monitorizareDezumidificator, purificator, umidificator, difuzor arome Air Natureldezumidificator casnic, dezumidificator aer, dezumidificator peltier, dezumidificare casa, uscare perete, uscare hala productie, uscare piscinamonocicluri electrice, monociclu, monociclu electirc, roata electrica
alecoair, logo
AlecoAir
Bulevardul Timișoara 26 Bucuresti, 062345
Telefon: 0758 090 141