Alecoair Logo

Amenajarea Feng Shui a casei si dotarea ei cu echipamente potrivite

Amenajarea Feng Shui a casei si dotarea ei cu echipamente potrivite

    Starea de bine pe care o simti in casa ta depinde enorm de fluxurile energetice, conform traditiei chineze. Daca Feng Shui se traduce prin „vantul si apa", este evidenta importanta aerului pur, care trebuie sa circule liber prin incaperi si sa fie o sursa de bine, atat pentru corp, cat si pentru minte. Cu ajutorul principiilor stravechi si cu tehnologia moderna, putem aduce din nou armonia si linistea in casa noastra.

    Transforma dormitorul in refugiu pentru o viata linistita

    Pentru ca in timpul somnului ai o vulnerabilitate mai mare decat in oricare al moment al zilei, principiile Feng Shui te indemna sa tratezi aceasta incapere cu mare atentie. Se crede ca liniile ascutite nu au ce cauta in dormitor, la fel ca obiectele ascutite, orientate direct catre pat, pentru ca energia, denumita Chi inca din Antichitate, sa se pastreze la un nivel pozitiv si inalt. Forma regulata a dormitorului contribuie si ea la armonie, iar daca vei evita sa folosesti ca motive estetice triunghiuri si sageti, vei aduce in camera cea mai intima a casei tale simbolul nefast al focului. Patul trebuie sa fie plasat departe de fereastra, iar tu nu trebuie sa dormi niciodata cu picioarele catre usa, o pozitie care nu este considerata de bun augur.

    Circulatia energiei pozitive te ajuta sa iti reinarci bateriile. Pentru asta, camera trebuie sa fie cat mai aerisita, fara obiecte de mobilier in plus, care sa iti ingradeasca libertatea de miscare. Principiile Feng Shui pun mare accent pe igiena casei, asa ca dormitorul nu poate face exceptie. Alaturi de curatenia pe care trebuie sa o mentii in camera de dormit, va trebui sa mentii in permanenta un aer proaspat. Aparatul de aer conditionat portabil iti va asigura un aer filtrat si reconfortant, iar curatarea sa se face mai usor decat cea a unuia conventional. Orienteaza-l astfel incat fluxul sau de aer sa adie cu blandete asupra ta, iar odihna va fi deplina.

    Incarca-ti livingul cu energie pentru intreaga familie

    Semnificatia Feng Shui atribuita acestei camere este legata de confortul financiar, de sansele unei cariere  prodigioase si de satisfactiile unei vieti norocoase. Centrul activitatilor noastre zilnice trebuie sa ne asigure confort energetic la finalul oricarei zile, printr-un aspect modern, cu o estetica simpla. In traditia chinezeasca, puritatea casei este pusa in stransa legatura cu circulatia fluenta a energiilor, imposibila fara un aer curat si sanatos. Un purificator de aer te ajuta sa tii la distanta particulele cu efect nociv asupra sanatatii tale si a familiei, cum ar fi praful, alergenii, polenul sau compusii organici volatili.

    Conform principiilor Feng Shui, capul familiei are un loc rezervat in living, pe canapeaua care trebuie asezata cu spatele langa un perete solid. Pozitia ei atrage asupra casei banii, sanatatea si norocul. Livingul trebuie sa fie locul in care familia se incarca de bun augur si de armonie, iar o atmosfera placuta este greu de imaginat fara un miros placut. Plantele de interior precum bambusul, feriga sau ficusul sporesc vitalitatea casei, iar un difuzor de aroma cu lumini cromatice induce o relaxare profunda. Culorile alese pentru decorarea livingului trebuie legate elementele primordiale: foc, pamant, metal, apa si lemn.

    Regandeste-ti bucataria, ca pe un loc pentru hrana sufletului

    Energia pozitiva trebuie sa ne insoteasca la tot pasul, iar bucataria este un loc prea important pentru a neglija potentialul ei energetic, confom principiilor Feng Shui. In traditia chineza, amenajarea mobilei de bucatarie influenteaza fluxul de energie Qi. Pe seama acesteia este pusa calitatea mancarii si efectele ei asupra sanatatii. Pentru aceasta camera trebuie sa alegi mobila cu usi, in locul rafturilor deschise, considerate ca avand o energie negativa.

    Bucataria este locul in care iti incepi dimineata, alaturi de partener sau de familie, unde te incarci cu energia necesara pentru o zi intreaga de activitate. Un termoghirometru iti ofera informatii vitale despre calitatea si umiditatea aerului din casa, precum si un indicator de confort. Dispozitivul trebuie plasat pe o masa cat mai stabila, de forma rotunda sau ovala, potrivit principiilor feng shui, pentru a emite energie pozitiva.

    Traim cel mai prielnic moment pentru a combina intelepciunea vechilor chinezi cu arsenalul tehnologic oferit de aparatura moderna. Feng Shui nu inseamna doar reguli simple pentru decorare casei, ci si punerea gadgeturilor in slujba starii de bine a familiei.

    Credit foto: Shutterstock

Comentarii

Adauga comentariu

Transport gratuit

in toata tara la o comanda de peste 199 RON, pentru Livrari Standard

Returnare produs

in 14 zile de la primirea comenzii

Garantie

Preluare si returnare GRATUITA a produselor aflate in GARANTIE

Service Autorizat

pentru toate produsele cumparate de pe Alecoair.ro

Modalitati plata

Ramburs, Transfer Bancar, Card Online sau in Rate prin Parteneri detalii Click aici

Oferte speciale

649.00 RON 699.00 RON

699.00 RON 759.00 RON

Like pe Facebook

'dezumidificator TROTEC', 'dezumidificatoare TROTEC', 'dezumidificatoarele TROTEC', 'pret de producator', 'preturi', 'promotii', 'de camera', 'ieftine', 'magazin', 'online'ARGOBIOXIGENDUUXMEACOFRALVORNADOCLEAN AIR OPTIMAENSAdezumidificator supra, uscator prosop supra, incalzitor supraGYNOII, Camera Monitorizare Bebemijloc de transport, vehicule electrice, hoverboard electric, plimbare in parcX4TECHMARPACBIMARPulse Performance ProductsKRYPTONICS, casti de protectie, echipament protectie trotinete, Casti si protectii trotineteTrotinete electrice Inokim Mywayvehicule electrice, trotineta electrica, moniciclu electric, plimbare in parcvehicule electrice, skateboard electric, plimbare in parcvehicule electrice, hoverboard electric, plimbare in parcvehicule electrice, hoverboard electric, plimbare in parcvehicule electrice, hoverboard electric, plimbare in parcmijloc de transport, vehicule electrice, hoverboard electric, plimbare in parcmonitorizare somn, dispozitiv adormire, monitorizare sanatatepurificator de aer, tratare aer, eliminare praf,eliminare polen, spori mucegai, fum de tigara, eliminare mirosuri, bratara inteligenta, bratara monitorizareDezumidificator, purificator, umidificator, difuzor arome Air Natureldezumidificator casnic, dezumidificator aer, dezumidificator peltier, dezumidificare casa, uscare perete, uscare hala productie, uscare piscinamonocicluri electrice, monociclu, monociclu electirc, roata electrica
alecoair, logo
AlecoAir
Bulevardul Timișoara 26 Bucuresti, 062345
Telefon: 0758 090 141