Alecoair Logo

Ce obiecte iti garanteaza confortul la tine acasa

Ce obiecte iti garanteaza confortul la tine acasa

    Ar putea suna de-a dreptul banal, dar unul dintre cele mai placute momente ale zilei este cel in care descui usa casei tale si lasi in urma grijile de peste zi. Odata ce ai patruns in spatiul in care te simti cel mai familiar, esti gata sa te bucuri de confortul pe care doar aici il poti gasi. Cu ceva ajutor, evident, oferit de aparate moderne care sa aiba grija de confortul si sanatatea ta.

    Tu ai garantia ca ai in casa gadgeturi care corespund nevoilor tale? Alegerile inspirate te pot ajuta sa gasesti raspunsul corect la aceasta intrebare.

    Aer curat, fara poluanti sau alergeni

    Pentru ca viata adultilor sa se desfasoare normal, iar dezvoltarea celor mici să decurga armonios, este vital ca fiecare dintre ei sa aiba parte de un climat echilibrat. Un purificator de aer poate sa rezolve aceasta nevoie, alaturi de multe altele. 

    In primul rand, un astfel de aparat filtreaza particulele nocive din aer omniprezente, precum particulele de praf (prezente, oricat de multa curatenie am face), spori de mucegai - daca ai astfel de probleme in casa, par sau matreata de animale - daca esti un fericit proprietar al unui caine sau al unei pisici, acarieni sau alergeni, invizibili, dar la fel de daunatori pentru sanatate. Unele purificatoare neutralizeaza si particulele de formaldehida (substanta cu efect cancerigen) sau de radon (gaz radioactiv), ambele prezente in casa ta, din pricina mobilei si a materialelor de constructie. Purificatoarele dotate cu UV-C au, suplimentar, capacitatea de a reduce riscul imbolnavirilor, mai ales in lunile de iarna, aerul fiind trecut printr-un filtru UV ce omoara virusuri in proportie de pana la 99%.

    Fie ca optezi pentru un purificator cu filtrul HEPA, cu ionizare sau chiar unul care ofera si optiunea de umidificare, purificatorul de aer se va integra perfect in stilul de viata al familiei tale.

    Temperatura optima, exact acolo unde ai nevoie

    Aerul conditionat a devenit de mult o caracteristica fara de care confortul fiecaruia dintre noi ar fi afectat. Din pacate, nu mereu conformatia casei si numarul de camere sunt de partea ta, atunci cand planuiesti sa rezolvi problema climatizarii. Aparatul de aer conditionat mobil iti confera nu doar avantajul de a-l amplasa temporar oriunde o cer nevoile de moment, ci si acela de a fi mai usor de curatat si de intretinut fata de dispozitivele conventionale. Modelele prevazute cu dezumidificator contribuie la mentinerea unei ambiante benefice pentru sanatate, iar cele care au si functie de incalzire se pot dovedi foarte utile in zilele de toamna tarzie sau iarna. Modul Sleep al multora dintre aparate iti va proteja somnul, prin functionarea silentioasa a ventilatorului.

    Acest tip de aparate pot fi o solutie nu doar pentru acasa ci si pentru birouri sau spatii in care este exclusa montarea unui aer conditionat dublu-split.



    Somn bun, pentru zile pline de energie

    Pentru cei mai multi dintre noi, ideea confortului suprem se confunda cu un somn lung si odihnitor. Cu toate ca primul element important de care legam dormitul este patul, nu trebuie sa subestimam rolul unui dispozitiv de adormire si monitorizare a somnului. Secretia de melatonina, responsabila pentru obtinerea unui somn cat mai profund, este stimulata de tehnologia care utilizeaza lungimi speciale de unda si sunete delicate, iar trezirea se face pe fundalul unor melodii linistitoare. Datele colectate prin intermediul aplicatiei Sleepace ajuta la optimizarea modului de functionare a aparatului, compatibil cu sistemele de operare iOS, Windows si Android.

     

    Cand vine vorba despre influenta tehnologiei in viata fiecaruia dintre noi, suntem tentati sa ne temem de un ritm mult prea dinamic impus de fiecare nou dispozitiv. Cu argumentele de mai sus, avem cea mai buna dovada ca si relaxarea poate fi optimizata, cu ajutorul dispozitivelor potrivite. 

    Credit foto: Shutterstock

Comentarii

Adauga comentariu

Transport gratuit

in toata tara la o comanda de peste 199 RON, pentru Livrari Standard

Returnare produs

in 14 zile de la primirea comenzii

Garantie

Preluare si returnare GRATUITA a produselor aflate in GARANTIE

Service Autorizat

pentru toate produsele cumparate de pe Alecoair.ro

Modalitati plata

Ramburs, Transfer Bancar, Card Online sau in Rate prin Parteneri detalii Click aici

Oferte speciale

Like pe Facebook

'dezumidificator TROTEC', 'dezumidificatoare TROTEC', 'dezumidificatoarele TROTEC', 'pret de producator', 'preturi', 'promotii', 'de camera', 'ieftine', 'magazin', 'online'ARGOBIOXIGENDUUXMEACOFRALVORNADOCLEAN AIR OPTIMAENSAdezumidificator supra, uscator prosop supra, incalzitor supraGYNOII, Camera Monitorizare Bebemijloc de transport, vehicule electrice, hoverboard electric, plimbare in parcX4TECHMARPACBIMARPulse Performance ProductsKRYPTONICS, casti de protectie, echipament protectie trotinete, Casti si protectii trotineteTrotinete electrice Inokim Mywayvehicule electrice, trotineta electrica, moniciclu electric, plimbare in parcvehicule electrice, skateboard electric, plimbare in parcvehicule electrice, hoverboard electric, plimbare in parcvehicule electrice, hoverboard electric, plimbare in parcvehicule electrice, hoverboard electric, plimbare in parcmijloc de transport, vehicule electrice, hoverboard electric, plimbare in parcmonitorizare somn, dispozitiv adormire, monitorizare sanatatepurificator de aer, tratare aer, eliminare praf,eliminare polen, spori mucegai, fum de tigara, eliminare mirosuri, bratara inteligenta, bratara monitorizareDezumidificator, purificator, umidificator, difuzor arome Air Natureldezumidificator casnic, dezumidificator aer, dezumidificator peltier, dezumidificare casa, uscare perete, uscare hala productie, uscare piscinamonocicluri electrice, monociclu, monociclu electirc, roata electrica
alecoair, logo
AlecoAir
Bulevardul Timișoara 26 Bucuresti, 062345
Telefon: 0758 090 141