Alecoair Logo

Cum te ajuta un dezumidificator sa cresti valoarea unui imobil inainte de vanzarea acestuia.

Cum te ajuta un dezumidificator sa cresti valoarea unui imobil inainte de vanzarea acestuia.

Vinzi o casa sau un apartament? Iata cum ii poti creste valoarea de piata cu un dezumidificator.

Petele de igrasie sau mucegai si mirosul specific de aer inchis ori umezeala pot determina un eventual cumparator sa evite achizitia unei proprietati sau sa solicite un discount substantial, de mii sau zeci de mii de euro, in functie de valoarea de piata a imobilului respectiv.
Sunt afectate in special casele care au o anumita varsta, vilele care au stat mult timp inchise inainte de a fi scoase pe piata, dar si apartamente afectate de inundatii din bloc, infiltratii in pereti sau alte probleme de acest gen, iar proprietarii pot pierde sume importante. Asta chiar daca au fost facute reparatii si nu exista scurgeri evidente de apa.
O solutie rapida si eficienta pentru a scapa de umezeala, de a usca incaperile si a aduce umiditatea din aer la parametrii normali este inchirierea unui dezumidificator  .Acesta este un aparat  care are puterea de a extrage apa din aer acolo unde umiditatea este excesiva, chiar si in locuri in care aerisirea este dificila, ca de exemplu, in debarale, beciuri sau subsoluri.
Reparatii de moment, cum ar fi varuirea sau retencuirea pot fi efectuate mult mai greu sau fara rezultate prea bune daca nu se „extrage,” mai intai, umiditatea din aer si din pereti. Orice lucrare poate fi compromisa si banii vor fi cheltuiti ineficient. Sigur, aceste lucrari de amenajare sunt necesare pentru un aspect placut, dar au rezultatele scontate abia dupa ce umiditatea a fost eliminata.
Cum iti poti da seama ca ai nevoie de un dezumidificator inainte de a lansa oferta de vanzare pe piata? Iata cateva semne care iti vor confirma acest lucru:
- Exista pete de mucegai in colturile camerelor care au un perete exterior sau in spatele mobilei.
- La atingere, peretii sunt usor umezi si lasa urme pe mana.
- Usile si ferestrele de lemn se inchid mai greu decat ar trebui.
- Acolo unde exista termopane, exista umiditate pe rame, geamuri si chiar intre geamuri.
- Parchetul este usor patat sau chiar ridicat pe la colturi sau sub dusumele
- Se simte mirosul inconfundabil de inchis, de mucegai.


Eliminarea acestor probleme poate incepe de la instalarea unui dezumidificator pentru cateva zile si, daca este nevoie, poate fi ajutat de o aeroterma electrica sau pe motorina.
Un dezumidificator poate fi instalat aproape oriunde. Daca lucrurile nu sunt foarte grave, poate fi folosit un dezumidificator de putere medie cum este TTK 125, care are doar 24 de kilograme si poate fi usor carat si instalat in locurile mai greu accesibile. Acesta are o capacitate de colectare de pana la 32 de litri in 24 H, cu un nivel sonor foarte scazut de doar 52db astfel ca nu deranjeaza vecinii.

Daca lucrurile sunt mai grave, se poate apela la un dezumidicator mai puternic, cum este modelul FD96 care are o capacitate de colectare de pana la 96 litri in 24 H.

Cele mai multe dezumidificatoare au rolul si de filtrare bacteriana ceea ce inseamna si eliminarea  mirosului neplacut din aer.

Un potential cumparator este mult mai dispus sa plateasca pretul cerut daca aerul miroase a curat, daca nu sunt pete de mucegai sau igrasie si chiar si cele mai ascunse colturi ale proprietatii denota ingrijire si interes din partea actualului proprietar.

Pentru detalii privind inchiriere dezumidificator, puteti sa ne contactati telefonic sau accesa pagina noastra de internet destinata exclusiv inchirierii de utilaje www.uscaredeconstructii.ro .

Comentarii

Adauga comentariu

Transport gratuit

in toata tara la o comanda de peste 199 RON, pentru Livrari Standard

Returnare produs

in 14 zile de la primirea comenzii

Garantie

Preluare si returnare GRATUITA a produselor aflate in GARANTIE

Service Autorizat

pentru toate produsele cumparate de pe Alecoair.ro

Modalitati plata

Ramburs, Transfer Bancar, Card Online sau in Rate prin Parteneri detalii Click aici

Oferte speciale

659.00 RON 999.00 RON

1,299.00 RON 1,499.00 RON

Like pe Facebook

'dezumidificator TROTEC', 'dezumidificatoare TROTEC', 'dezumidificatoarele TROTEC', 'pret de producator', 'preturi', 'promotii', 'de camera', 'ieftine', 'magazin', 'online'ARGOBIOXIGENDUUXMEACOFRALVORNADOCLEAN AIR OPTIMAENSAdezumidificator supra, uscator prosop supra, incalzitor supraGYNOII, Camera Monitorizare Bebemijloc de transport, vehicule electrice, hoverboard electric, plimbare in parcX4TECHMARPACBIMARPulse Performance ProductsKRYPTONICS, casti de protectie, echipament protectie trotinete, Casti si protectii trotineteTrotinete electrice Inokim Mywayvehicule electrice, trotineta electrica, moniciclu electric, plimbare in parcvehicule electrice, skateboard electric, plimbare in parcvehicule electrice, hoverboard electric, plimbare in parcvehicule electrice, hoverboard electric, plimbare in parcvehicule electrice, hoverboard electric, plimbare in parcmijloc de transport, vehicule electrice, hoverboard electric, plimbare in parcmonitorizare somn, dispozitiv adormire, monitorizare sanatatepurificator de aer, tratare aer, eliminare praf,eliminare polen, spori mucegai, fum de tigara, eliminare mirosuri, bratara inteligenta, bratara monitorizareDezumidificator, purificator, umidificator, difuzor arome Air Natureldezumidificator casnic, dezumidificator aer, dezumidificator peltier, dezumidificare casa, uscare perete, uscare hala productie, uscare piscinamonocicluri electrice, monociclu, monociclu electirc, roata electrica
alecoair, logo
AlecoAir
Bulevardul Timișoara 26 Bucuresti, 062345
Telefon: 0758 090 141