Alecoair Logo

Echipamente smart pentru un aer curat in locuinta: cum te ajuta si ce avantaje au

Echipamente smart pentru un aer curat in locuinta: cum te ajuta si ce avantaje au


    Achizitionarea unui echipament smart pentru reglarea aerului si a umiditatii dintr-un spatiu este o investitie care isi dovedeste valoarea pe termen lung.

    Fiindca teleportarea (inca) nu este o optiune, tehnologia vine in ajutorul nostru sa compenseze faptul ca ritmul alert de zi cu zi ne limiteaza resursele la nivel de spatiu si timp. Daca in urma cu 20 de ani ne gandeam ca am da orice sa “apasam un buton” pentru a controla de la distanta anumite aparate de acasa in timp ce eram la birou sau in vacanta, iata ca in prezent nu doar ca poti “apasa un buton” , dar poti face si reglajele necesare de oriunde te-ai afla.
    Conceptul “Smart Home” a luat amploare in Romania si a inceput sa aiba tot mai multi adepti in randul consumatorilor de tehnologie, indiferent de ocupatie, varsta sau sex.

    Astfel, de la controlul de la distanta a prizelor, sau a temperaturii din casa, la controlul aerului si umiditatii de la distanta a fost doar un pas, iar acest lucru nu poate decat sa ne usureze si mai mult activitatea zilnica.

    Aerul dintr-o locuinta trebuie sa fie de calitate mereu, nu doar cand suntem acasa. Procesul de purificare este unul constant fiindca aerul purificat trebuie mentinut astfel din cauza faptului ca exista surse permenante de contaminare a aerului. Beneficiile unui aer curat se simt in timp, asemenea oricarei alte activitati cotidiene: daca incepem un antrenament pentru tonifierea muschilor, rezultatele apar daca exista consistenta. Purificarea aerului, precum sportul sau o dieta corecta, trebuie sa faca parte dintr-un stil de viata asumat, cu un obiectiv clar pe termen lung: cresterea calitatii vietii.



    Calibrarea aerului de la distanta cu ajutorul echipamentelor smart


    Purificatorul Smart

    Un purificator smart este prietenul care intervine periodic pentru a se asigura ca aerul este “in norme”, fara sa fie necesara prezenta noastra permenanta in locul in care actioneaza. Practic, purificatorul smart “pregateste terenul” pentru noi, copii sau chiar si pentru animalele de companie care traiesc in casa. Probabil ca posesorii de animale de companie vor resimti cel mai puternic avantajul de a avea un echipament smart care in procesul de purificare al aerului retine parul de animale din aer. Desigur, sa nu uitam ca purificatorul nu tine locul unui aspirator, insa, cu siguranta vei apela la el mult mai rar daca ai in casa un purificator



    Efortul este minim: verificam aplicatia la care este conectat purificatorul si facem reglajele necesare de la birou, din masina sau de oriunde suntem, iar purificatorul va incepe sa ne pregateasca mediul de acasa la parametri optimi. Cand vom intra in casa, primul lucru pe care il vom remarca este ca nu se mai simte mirosul de fum (in cazul fumatorilor) sau de “aer inchis” iar praful se va afla acum in filtrele hepa si nu in aerul pe care il respiram, toate acestea fiind posibile fara sa fie necesara prezenta noastra in locul respectiv.


     

    Vezi aici   PURIFICATORULDE AER ALECOAIR P60 Elite. Modelul este dotat cu un filtru HEPA si functie de Ionizare. Este recomandat pentru incaperi de pana la 60. Poate filtra, cu succes, particulele de polen din aer, reducand considerabil efectele alergiilor de primavara de care sunt afectate persoanele sensibile la acest tip de alergeni.



    Umidificatorul smart

    Copiii si persoanele cu diverse alergii sunt principalii beneficiari ai aerului carei umiditate este reglata in parametrii corecti, insa pana la urma, un aer prea uscat poate sa fie nociv pentru oricine.

    Umidificatorul smart poate sa te ajute in absenta ta mai ales iarna, cand aerul este foarte uscat iar aerisirea poate sa scada si mai tare nivelul de umiditate din incapere. Atentie, acest lucru nu inseamna ca nu mai aerisim casa daca aerul este uscat, fiindca nu ne putem priva de oxigen! Aici intra in ecuatie umidificatorul smart care se ocupa de improspatarea aerului de acasa, echilibrand nivelul de umiditate din aer de oriunde te-ai afla.

    Daca pleci in concediu si aerul din casa devine prea uscat pentru soiurile tale de plante, poti interveni rapid cu ajutorul aplicatiei fiindca multe dintre acestea iubesc umiditatea si o absorb foarte repede. Majoritatea plantelor de apartament au o viata mai lunga daca nivelul de umiditate din casa este optimizat.



    Afla mai multe despre UMIDIFICATORUL DUUX BEAM WHITE, Wifi, Aromaterapie, Rata umidificare 350 ml/h, pentru 40. Duux Beam este un umidificator Smart, cu performante optime, ce asigura controlul eficient al calitatii aerului, avand o capacitate a rezervorului de 5 l si o capacitate de umidificare ridicata de 350 ml pe ora.




    Dezumidificatorul smart

    Calitatea vietii este definita de echilibru, lucru valabil si pentru umiditatea aerului din spatiile inchise. Este bine stiut ca asa cum un aer prea uscat poate sa aiba repercursiuni asupra sanatatii, la fel si umiditatea in exces incurajeaza aparitia igrasiei si mucegaiului, aparitia alergenilor si inmultirea bacteriilor. 

    Probabil o mare parte dintre noi ne-am confruntat cu mucegai sau condens la geamuri sau pereti - acestea sunt semnele clare ca trebuie sa echilibram nivelul de umiditate din casa.


    Dezumidificatoarele extrag excesul de umiditate din aer, din pereti sau din obiectele afectate de umezela, ajuta la eliminarea mucegaiului si previn aparitia lui. Un dezumidificator cu functii smart isi poate dovedi eficienta si in cazuri extreme, precum acele telefoane primite de la vecinii care au inundat toata coloana fiindca s-a spart o teava doua etaje mai sus. In acest caz, un dezumidificator smart te ajuta sa te intorci acasa la niste pereti uscati.

    O situatie mai putin tragica, dar care poate cauza neplaceri, este aceea cand ne dorim sa avem rufele uscate pe cand ajungem acasa – fara a umple peretii de umezeala -  si tot ce avem de facut este sa setam acest lucru din aplicatie, din nou, de oriunde ne-am afla. 

    Da, un dezumidificator poate fi folosit inclusiv la uscarea rufelor si echilibreaza nivelul umiditatii din incaperea in care se afla hainele proaspat spalate, prevenind in acelasi timp aparitia mucegaiului.



    Vezi aici oferta pentru DEZUMIDIFICATORUL D23 CLASSY, Wi-Fi, control prin aplicatie, capacitate 23 L/zi, Filtru HEPA si Carbon Activ, Timer, Ionizare, HigrostatD23 Classy este un dezumidificator extrem de eficient cu o capacitate de dezumidificare recomandat pentru incaperi de pana la 55 m².




    Alege smart, in functie de nevoile tale


    Tehnologia exista si este intr-o continua dezvoltare pentru a ne usura vietile, insa pentru a ne fi intalnite asteptarile, un echipament smart trebuie sa fie compatibil nevoilor unui spatiu, indiferent ca este un birou, un apartament sau o casa la munte. 

    Un apartament de 2 camere, de exemplu, va avea mai putine interventii asupra aerului decat o casa la munte sau la mare. Mentenanta unei case de la distanta facuta cu echipamente smart poate sa previna un sir lung de evenimente nefericite: de la degradarea peretilor din cauza umiditatii la deteriorarea lemnului din cauza aerului prea uscat. 

    Acest lucru este valabil si pentru sediile comerciale care raman nesupravegheate cateva zile, depozite, cabinete, saloane, scoli si multe alte spatii similare. Desigur, spatiile din exemplele oferite au nevoie si de dezinfectari periodice si o atentie constanta atintita asupra bacteriilor de pe suprafete. 

    Sterilizarea suprafetelor vine la pachet, de obicei, cu mult efort si grija, insa un echipament smart cu lampa UV-C va necesita doar atentia ta, fara niciun efort, din nou cu posibilitatea de a controla  procesul de sterilizare de la distanta.



    Afla mai multe despre LAMPA UV-C L60 SMART, Wi-Fi, telecomanda. Lampa UV-C are capacitatea sa distruga orice tip de agenti patogeni sau microorganisme aflate pe suprafata asupra careia actioneaza razele UV-C, adica 360º in cazul modelului L60 SMART. Produsul este recomandat pentru incaperi de pana la 60.




    Folosite corespunzator, echipamentele smart ne pot ajuta cu cea mai valoroasa resursa: timpul.
    Depisteaza problema, cerceteaza solutiile potrivite si alege sa petreci mai mult timp de calitate cu cei dragi fiindca intre timp, tehnologia va lucra pentru tine.

Comentarii

Adauga comentariu

Transport gratuit

in toata tara la o comanda de peste 199 RON, pentru Livrari Standard

Returnare produs

in 14 zile de la primirea comenzii

Garantie

Preluare si returnare GRATUITA a produselor aflate in GARANTIE

Service Autorizat

pentru toate produsele cumparate de pe Alecoair.ro

Modalitati plata

Ramburs, Transfer Bancar, Card Online sau in Rate prin Parteneri detalii Click aici

Oferte speciale

1,599.00 RON 1,999.00 RON

Like pe Facebook

'dezumidificator TROTEC', 'dezumidificatoare TROTEC', 'dezumidificatoarele TROTEC', 'pret de producator', 'preturi', 'promotii', 'de camera', 'ieftine', 'magazin', 'online'ARGOBIOXIGENDUUXMEACOFRALVORNADOCLEAN AIR OPTIMAENSAdezumidificator supra, uscator prosop supra, incalzitor supraGYNOII, Camera Monitorizare Bebemijloc de transport, vehicule electrice, hoverboard electric, plimbare in parcX4TECHMARPACBIMARPulse Performance ProductsKRYPTONICS, casti de protectie, echipament protectie trotinete, Casti si protectii trotineteTrotinete electrice Inokim Mywayvehicule electrice, trotineta electrica, moniciclu electric, plimbare in parcvehicule electrice, skateboard electric, plimbare in parcvehicule electrice, hoverboard electric, plimbare in parcvehicule electrice, hoverboard electric, plimbare in parcvehicule electrice, hoverboard electric, plimbare in parcmijloc de transport, vehicule electrice, hoverboard electric, plimbare in parcmonitorizare somn, dispozitiv adormire, monitorizare sanatatepurificator de aer, tratare aer, eliminare praf,eliminare polen, spori mucegai, fum de tigara, eliminare mirosuri, bratara inteligenta, bratara monitorizareDezumidificator, purificator, umidificator, difuzor arome Air Natureldezumidificator casnic, dezumidificator aer, dezumidificator peltier, dezumidificare casa, uscare perete, uscare hala productie, uscare piscinamonocicluri electrice, monociclu, monociclu electirc, roata electrica
alecoair, logo
AlecoAir
Bulevardul Timișoara 26 Bucuresti, 062345
Telefon: 0758 090 141