Alecoair Logo

Gadgeturi care te ajuta sa gasesti rapid chiriasi

Gadgeturi care te ajuta sa gasesti rapid chiriasi

    Pe o piata a chiriilor foarte competitiva si caracterizata de un surplus de oferte, poate fi destul de greu sa inchiriezi un spatiu la pretul dorit unor chiriasi seriosi, care sa nu plece peste cateva luni si care sa aiba grija de dotarile apartamentului in care ai investit, probabil, o suma considerabila.

    O idee buna pentru a atrage cat mai multi potentiali chiriasi pentru oferta pe care tocmai ai publicat-o ar fi sa dotezi apartamentul, printre altele, si cu gadgeturi utile, de ultima generatie, care sa faca diferenta intre apartamentul tau si altele.

    Mai jos iti prezentam cateva idei care te-ar putea ajuta sa transformi spatiul pe care il dai in chirie intr-unul modern si usor de inchiriat intr-un timp foarte scurt.

    Investeste in smart lighting

    In ultima vreme probabil ca ai auzit vorbindu-se tot mai des despre smart lighting si despre cum iluminatul inteligent te poate ajuta nu numai sa iti modernizezi casa, ci si sa faci economii importante. Iluminatul inteligent iti permite, practic, sa controlezi de la distanta, de obicei cu ajutorul unei aplicatii instalate pe telefon, luminile din casa.

    Poti controla intensitatea luminii, culoarea pe care o emit becurile si, in unele cazuri, daca becul este prevazut cu micro-boxe incorporate, poti pune chiar si muzica ta preferata in incapere. Smart lightingul foloseste un sistem care conecteaza becurile inteligente la un hub conectat, la randul lui, la un router, care le permite celorlalte dispozitive pe care le conectezi la el (precum telefonul sau tableta) sa comunice cu becurile din apartament si sa le controleze.

    Sistemele inteligente de iluminat pot fi controlate exclusiv prin intermediul aplicatiilor. Unele dintre acestea permit si utilizarea asistentilor vocali. HomeKit de la Apple, Echo de la Amazon sau Home de la Google au toate asistenti vocali care pot fi utilizati pentru a controla, printre altele, si becurile inteligente dintr-un apartament. Smart lightingul poate face diferenta atunci cand vine vorba de inchiriat un apartament, mai ales daca vorbim de generatiile tinere, care vor ca tehnologia sa fie integrata in toate aspectele vietii lor.


    Doteaza apartamentul cu un homekit Apple, Amazon sau Google

    Asa cum aminteam mai sus, asistentii vocali precum Amazon Echo (Alexa) sau Home de la Google sunt gadgeturi utile si moderne, deci ar putea sa te ajute sa gasesti mai rapid chiriasi seriosi. Pe langa faptul ca ii pot ajuta pe acestia sa controleze inclusiv smart lightingul, asistentii vocali pot transforma apartamentul intr-o locuinta inteligenta (acestia se pot asocia si cu dispozitive fara butoane precum switch-urile WeMo și termostatele Nest). Cu siguranta,in viitorul apropiat, in acest ecosistem vor putea fi adaugate noi si noi aparate inteligente de la frigidere la masini de gatit.


    Alege un dezumidificator bun

    Un dezumidificator poate fi o investitie foarte buna si sunt sanse mari ca si viitorii chiriasi sa il aprecieze. Ce face un dezumidificator bun?Ceea ce spune si numele: elimina umezeala in exces si mentine umiditatea la un nivel optim pentru sanatatea viitorilor chiriasi. Dezumidificatoarele casnice sunt o solutie pentru multe probleme. Astfel, asa cum aminteam, pot elimina umiditatea din debarale sau alte spatii inchise, unde nu exista un sistem de ventilatie corespunzator.

    De asemenea, reduc si riscul de condens din camerele neincalzite corespunzator, predispuse la igrasie si mucegai. In plus, ajuta la pastrarea in bune conditii a mobilei, a hainelor si chiar a  cartilor. Tot cu ajutorul lui viitorii chiriasi vor putea controla umiditatea din camera copiilor (mai ales daca vei cumpara unul care sa aiba si modul silentios). Daca nu stii ce model ar fi ideal pentru apartamentul pe care il dai in chirie, poti contacta unul dintre reprezentantii AlecoAir pentru a te ajuta sa gasesti produsul cel mai potrivit.

    Cu alte cuvinte, un dezumidificator bun ofera un aer mai sanatos chiriasilor tai, insa, in acelasi timp, are grija de locuinta ta din punct de vedere al degradarii pe care ar putea sa o aduca o umiditate scapata de sub control 

    Cumpara un purificator de aer si un aparat de aer conditionat modern

    Un aparat modern de purificare a aerului ii poate ajuta pe chiriasii tai sa scape de particulele periculoase din aerul pe care il respira (praf, alergeni, fragmente de par de animale, microbi, mucegaiuri, compusi organici volatili, particule de monoxid de carbon etc.). Pentru a imbunatati calitatea aerului, alegerea unui purificator este o decizie foarte buna. Purificatoarele de aer moderne pot sa capteze particule de pana la 0,3 microni cu ajutorul filtrelor HEPA, iar cu ajutorul sistemelor UVC si fotocatalitice pot fi anihilate microparticule precum microbi, virusuri si bacterii. Cat despre preturi, acestea sunt destul de accesibile, prin urmare nu va trebui sa ii aloci un buget foarte mare. La fel, aerul conditionat iti poate transforma apartamentul intr-unul dezirabil pentru potentialii chiriasi.


    In general este o idee buna sa investesti in amenajarea si modernizarea apartamentului. Vei putea inchiria la un pret mai bun, ceea ce implica si o amortizare mai rapida a investitiei facute, avand in acelasi timp mai multe sanse sa gasesti acei chiriasi care sa aprecieze si sa aiba grija de lucrurile tale. In plus, chiriasii tai vor fi mai putin tentati sa-si schimbe ulterior domiciliul, in cautare de ceva mai bun.

    Foto: Shutterstock

Comentarii

Adauga comentariu

Transport gratuit

in toata tara la o comanda de peste 199 RON, pentru Livrari Standard

Returnare produs

in 14 zile de la primirea comenzii

Garantie

Preluare si returnare GRATUITA a produselor aflate in GARANTIE

Service Autorizat

pentru toate produsele cumparate de pe Alecoair.ro

Modalitati plata

Ramburs, Transfer Bancar, Card Online sau in Rate prin Parteneri detalii Click aici

Oferte speciale

599.00 RON 699.00 RON

449.00 RON 623.00 RON

Like pe Facebook

'dezumidificator TROTEC', 'dezumidificatoare TROTEC', 'dezumidificatoarele TROTEC', 'pret de producator', 'preturi', 'promotii', 'de camera', 'ieftine', 'magazin', 'online'ARGOBIOXIGENDUUXMEACOFRALVORNADOCLEAN AIR OPTIMAENSAdezumidificator supra, uscator prosop supra, incalzitor supraGYNOII, Camera Monitorizare Bebemijloc de transport, vehicule electrice, hoverboard electric, plimbare in parcX4TECHMARPACBIMARPulse Performance ProductsKRYPTONICS, casti de protectie, echipament protectie trotinete, Casti si protectii trotineteTrotinete electrice Inokim Mywayvehicule electrice, trotineta electrica, moniciclu electric, plimbare in parcvehicule electrice, skateboard electric, plimbare in parcvehicule electrice, hoverboard electric, plimbare in parcvehicule electrice, hoverboard electric, plimbare in parcvehicule electrice, hoverboard electric, plimbare in parcmijloc de transport, vehicule electrice, hoverboard electric, plimbare in parcmonitorizare somn, dispozitiv adormire, monitorizare sanatatepurificator de aer, tratare aer, eliminare praf,eliminare polen, spori mucegai, fum de tigara, eliminare mirosuri, bratara inteligenta, bratara monitorizareDezumidificator, purificator, umidificator, difuzor arome Air Natureldezumidificator casnic, dezumidificator aer, dezumidificator peltier, dezumidificare casa, uscare perete, uscare hala productie, uscare piscinamonocicluri electrice, monociclu, monociclu electirc, roata electrica
alecoair, logo
AlecoAir
Bulevardul Timișoara 26 Bucuresti, 062345
Telefon: 0758 090 141