Alecoair Logo

Monitorizarea Bebelusului: Cum alegem camera de supraveghere a bebelusului?

Monitorizarea Bebelusului: Cum alegem camera de supraveghere a bebelusului?

O camera de supraveghere pentru bebelus te va ajuta sa ai parte de mai multa liniste si siguranta, insa poate avea o multime de alte functii. Este unul dintre dispozitivele polivalente, care iti vine in ajutor pentru a supraveghea bebelusul, dar si pentru a-l linisti cu un cantec de leagan sau pentru ca tu sa poti vorbi cu el chiar si cand nu esti in preajma. 

Ai la dispozitie o multime de variante cand vine vorba despre astfel de dispozitive, iar in acest articol vei gasi toate informatiile de care ai nevoie pentru a face cea mai buna alegere pentru tine si familia ta:

Ce sunt camerele de supraveghere pentru bebelusi?


Camerele de supraveghere pentru bebelusi sunt dispozitive concepute pentru a-i filma pe nou-nascuti si devin din ce in ce mai populare printre parinti. In prezent, acestea vin cu imagini, sunete, dar si cu posibilitatea ca parintii sa le vorbeasca celor mici pentru a-i linisti sau cu o functie care activeaza un cantec de leagan, asa incat cel mic sa adoarma mai usor.

Este un dispozitiv cu adevarat util parintilor. El le face viata mai usoara mamicilor si taticilor oferindu-le in acelasi timp si bebelusilor nopti mai linistite.


Cum alegi cel mai bun sistem de supraveghere pentru bebelusi?


Cand alegi sistemul de monitorizare pentru bebe, trebuie sa tii cont de cateva criterii – care sunt cerintele tale cu privire la calitatea imaginii, flexibilitatea camerei, raza de actiune si, desigur, functiile suplimentare. Iata ce ai la dispozitie:

Ai de ales între un sistem cu monitor independent sau unul care transmite imaginile pe telefonul mobil, precum si intre sisteme cu filmare cu o claritate mai slaba, dar si sisteme HD. Flexibilitatea camerei presupunea posibilitatea ajustarii unghiului de filmare, asa incat sa schimbi perspectiva cand e cazul.

In ceea ce priveste raza de actiune, varianta recomandata este, desigur, cea cu raza cat mai mare. Functiile suplimentare sunt si ele importante, pentru ca iti pot oferi o multime de informatii esentiale. Din acest punct de vedere, alegerea unui sistem cu cat mai multe functii speciale este si cea mai buna alegere. Vom vorbi mai jos pe larg despre functiile speciale ale sistemelor de supraveghere, iar dintre ele merita amintite pornirea automata la orice zgomot, vederea pe timp de nopate, zoom, cantec de leagan, dar si functia de termometru.




Care sunt avantajele unui sistem de monitorizare si de supraveghere a bebelusilor?


Un sistem de monitorizare si supraveghere a bebelusilor le aduce parintilor numeroase avantaje. Primul si cel mai important este in mod cert posibilitatea de a auzi cand cel mic plange sau are nevoie de ajutorul tau.

Daca alegi un sistem care iti permite si sa vorbesti cu bebelusul, este o solutie comoda pentru a-l linisti pe cel mic atunci cand plange, deoarece iti va auzi vocea. Un alt avantaj evident este si cel legat de functia suplimentara  care porneste un cantec de leagan in timpul noptii, asa incat parintii sa aiba parte de mai multe ore de somn. Alt beneficiu este ca parintii isi pot privi copilul atunci cand sunt la serviciu, iar cel mic a ramas acasa cu un alt membru al familiei sau cu bona. Este pur si simplu un sistem care asigura linistea parintilor atat pe timpul noptii, cat si in cazul in care nu sunt acasa. Iata, pe larg, avantajele folosirii unui sistem de monitorizare pentru bebe:


Poti monitoriza bebelusul de la distanta utilizand telefonul mobil:


Anumite sisteme de supraveghere pentru bebelusi permit transmiterea imaginilor pe smartphone, asa incat parintii sa poata accesa imaginile ori de cate ori isi doresc acest lucru. Aceasta camera video, de pilda, iti permite sa vezi imaginile cu o aplicatie pentru telefonul mobil. E suficient sa fii conectat la internet, nu conteaza distanta fata de casa.


Poti vorbi cu bebelusul


Videointerfoanele le permit parintilor si sa le vorbeasca celor mici atunci cand acestia plang sau sunt nelinistiti. Este o functie utila in timpul noptii, pentru ca inainte sa mearga in camera bebelusului, parintii pot incerca sa-l linisteasca pe micut vorbindu-i chiar din pat. Majoritatea videointerfoanelor au o raza de actiune de 50 de metri, iar cele mai performante au o raza de maximum 3 kilometri, deci pot fi folosite fie in casa, fie in apropierea casei.


Poate reda cantece de leagan


Unele sisteme au inclusiv functia de cantec de leagan. Sistemul detecteaza sunetele – cand copilul plange, de exemplu – are o alerta de sunet pentru parinti apoi porneste automat un cantec de leagan menit sa calmeze copilul.


Te avertizeaza cand bebelusul se trezeste sau plange


In functie de sistemul pe care l-ai ales, parintii fie aud copilul plangand cu ajutorul interfonului pentru bebelus, fie dispozitivul ii atentioneaza pe parinti printr-un semnal luminos sau auditiv ca bebelusul s-a trezit sau plange.


Care sunt cele mai importante caracteristici de care trebuie sa tii cont atunci cand alegi camera pentru monitorizarea bebelusului?


Printre aspectele de care ar trebui sa tii cont cand alegi canera pentru monitorizarea copilului se numara:

Conexiunea WI-Fi si posibilitatea de a vedea imaginile de pe telefon, oricand si indiferent de distanta la care te afli

Calitatea imaginii, o camera High Definition iti va oferi o imagine mai clara

Vedere pe timpul noptii (night vision)

Vizualizare multipla de la distanta

Raza de actiune si flexibilitatea camerei pentru a ajusta unghiul cand e cazul



Care este diferenta dintre o camera video pentru supravegherea bebelusului si un interfon pentru supravegherea bebelusului?


Diferenta fundamentala intre aceste doua dispozitive este faptul ca interfonul le ofera parintilor doar posibilitatea de a auzi ce se petrece in camera copilului, in vreme ce camera video ofera doar imagini.

Interfonul nu functioneaza de obicei pe distante mari, ci este proiectat pentru uzul in interiorul casei. Exista si videointerfoane care sunt, practic, o imbinare a celor doua functii – audio si video – pentru ca parintele sa aiba o viziune de ansamblu asupra copilului si asupra starii lui.


La ce distanta de bebelusi trebuie amplasata camera video?


Camera video trebuie amplasata in camera bebelusului cat mai aproape de patut. Camere video pentru copii sunt de mici dimensiuni si de obicei sunt portabile, asa ca pot fi puse chiar si pe marginea patutului.

Verifica imaginile transmise atunci cand amplasezi camera video – imaginile trebuie sa fie panoramice, sa vezi cat mai mult din camera, dar si sa poti vedea expresiile faciale ale bebelusului. Amplaseaza-o la un metru – un metru si jumatate fata de bebe, este suficient incat sa ii vezi chipul clar, dar si intregul corp.


Ce parere ai despre aceste sisteme? Care crezi ca sunt cele mai utile functii ale lor?   

Sursa foto: Shutterstock
 

Comentarii

Adauga comentariu

Transport gratuit

in toata tara la o comanda de peste 199 RON, pentru Livrari Standard

Returnare produs

in 14 zile de la primirea comenzii

Garantie

Preluare si returnare GRATUITA a produselor aflate in GARANTIE

Service Autorizat

pentru toate produsele cumparate de pe Alecoair.ro

Modalitati plata

Ramburs, Transfer Bancar, Card Online sau in Rate prin Parteneri detalii Click aici

Oferte speciale

2,899.00 RON 3,359.00 RON

349.00 RON 436.25 RON

Like pe Facebook

'dezumidificator TROTEC', 'dezumidificatoare TROTEC', 'dezumidificatoarele TROTEC', 'pret de producator', 'preturi', 'promotii', 'de camera', 'ieftine', 'magazin', 'online'ARGOBIOXIGENDUUXMEACOFRALVORNADOCLEAN AIR OPTIMAENSAdezumidificator supra, uscator prosop supra, incalzitor supraGYNOII, Camera Monitorizare Bebemijloc de transport, vehicule electrice, hoverboard electric, plimbare in parcX4TECHMARPACBIMARPulse Performance ProductsKRYPTONICS, casti de protectie, echipament protectie trotinete, Casti si protectii trotineteTrotinete electrice Inokim Mywayvehicule electrice, trotineta electrica, moniciclu electric, plimbare in parcvehicule electrice, skateboard electric, plimbare in parcvehicule electrice, hoverboard electric, plimbare in parcvehicule electrice, hoverboard electric, plimbare in parcvehicule electrice, hoverboard electric, plimbare in parcmijloc de transport, vehicule electrice, hoverboard electric, plimbare in parcmonitorizare somn, dispozitiv adormire, monitorizare sanatatepurificator de aer, tratare aer, eliminare praf,eliminare polen, spori mucegai, fum de tigara, eliminare mirosuri, bratara inteligenta, bratara monitorizareDezumidificator, purificator, umidificator, difuzor arome Air Natureldezumidificator casnic, dezumidificator aer, dezumidificator peltier, dezumidificare casa, uscare perete, uscare hala productie, uscare piscinamonocicluri electrice, monociclu, monociclu electirc, roata electrica
alecoair, logo
AlecoAir
Bulevardul Timișoara 26 Bucuresti, 062345
Telefon: 0758 090 141