Alecoair Logo

26November2020

14 cele mai bune uleiuri esentiale pentru aromaterapie

14 cele mai bune uleiuri esentiale pentru aromaterapie

Indiferent ca sunt obtinute din frunzele, florile sau semintele plantelor, uleiurile esentiale reusesc sa stimuleze simtul mirosului prin aromaterapie. Insa, mai mult decat atat, acestea sunt extrem de benefice pentru starea noastra de bine, indiferent ca vrem sa ne relaxam, sa scapam de stresul unei zile aglomerate sau sa reusim sa avem un somn odihnitor.

In aromaterapie, uleiurile esentiale sunt extrem de eficiente atunci cand folosesti un difuzor de aroma, care are avantajul de a raspandi mirosul in incapere, astfel incat tu sa te bucuri de o sedinta de aromaterapie oricand doresti. O alta varianta la care poti apela este un umidificator cu difuzor de aroma, care este util atat pentru aromaterapie, cat si pentru mentinerea umiditatii din casa la un nivel optim.

 

26October2020

Ventilatia din subsol, pivnita sau alte spatii inchise: cum controlezi calitatea aerului

Ventilatia din subsol, pivnita sau alte spatii inchise: cum controlezi calitatea aerului

Atunci cand ne gandim la beciuri, pivnite, cel mai probabil ne vin in minte rafturile cu bunatati pastrate si conservate bine peste iarna: borcanele colorate cu dulceturi, compot sau muraturi, fructele si legumele ordonate in ladite. Folosirea spatiilor de depozitare ale unei case prezinta interes practic pentru confortul proprietarului, insa, fiind un spatiu inchis, este important sa asiguri un sistem eficient de ventilatie, astfel incat sa previi aparitia diverselor probleme. Iata cateva masuri care te pot ajuta sa mentii un spatiu sigur, indiferent de anotimp.

 

09October2020

Dezumidificator sau Uscator de rufe electric? 9 criterii de comparatie pentru o decizie inteleapta

Dezumidificator sau Uscator de rufe electric? 9 criterii de comparatie pentru o decizie inteleapta

Indiferent de anotimp, uscarea rufelor este o activitate care poate da multe batai de cap.Probabil te-ai decis ca este timpul sa investesti intr-un uscator electric. Dar ce ai spune de o solutie mai ieftina, mai economica, mai utila?


Haide sa facem o scurta comparatie intre folosirea unui uscator de rufe electric si un dezumidificator.

 

14September2020

Solutii pentru incalzirea terasei si a spatiilor exterioare in sezonul rece

Solutii pentru incalzirea terasei si a spatiilor exterioare in sezonul rece

Solutiile pentru incalzirea spatiilor exterioare sunt ideale atunci cand vrem sa ne bucuram de  timpul petrecut afara chiar si in sezonul rece. Nu este obligatoriu ca zilele friguroase sa ne „inchida” in case. Daca esti fericitul posesor al unei case sau al unui apartament cu terasa generoasa, poti prelungi orele petrecute in aer liber, chiar si dupa incheierea verii. Iata, in continuare, trei criterii importante pe care sa le ai in vedere atunci cand vrei sa alegi solutia de incalzire potrivita.

 

28August2020

Ce aparate ar trebui sa existe in fiecare clasa la inceputul scolii

Ce aparate ar trebui sa existe in fiecare clasa la inceputul scolii

Anul acesta, mai mult ca niciodata, pe lista de preocupari a grupurilor de parinti vor trebui adaugate si masurile ce trebuie luate pentru o igiena mai buna si un aer mai curat respirat de copii..

Iata 5 aparate pe care noi le consideram utile sau, in unele cazuri, obligatorii – pentru dotarea suplimentarea a unei clase de scoala sau gradinita.

 

15July2020

Cum sterilizezi incaperile si obiectele pentru un plus de siguranta - metode eficiente

Cum sterilizezi incaperile si obiectele pentru un plus de siguranta - metode eficiente

Igienizarea eficienta a incaperilor in care stai si a obiectelor pe care le folosesti zilnic este foarte importanta, pentru ca iti ofera un plus de siguranta in fata pericolului reprezentat de bacterii, virusuri si alte particule nocive pentru organism. Din fericire, traim in timpuri moderne si nu mai este cazul sa pierzi zile la rand frecand suprafetele sau fierband rufele ca sa le dezinfectezi. Acum, ai la dispozitie o gama variata de aparate ultraperformante, dotate cu tehnologii de ultima generatie.

 

23June2020

Avantajele sterilizarii UV-C si cum alegi lampa UV potrivita

Avantajele sterilizarii UV-C si cum alegi lampa UV potrivita

Desi are o rata de succes de aproape 100% si o istorie de peste un secol, sterilizarea UV-C a ramas un subiect prea putin explorat avand in vedere numeroasele avantaje pe care le poate aduce aceasta metoda de dezinfectie. Situatia actuala cauzata de pandemia de COVID a readus in atentia publicului larg tehnologia UV-C si tot mai multe cadre medicale au declarat si sustinut public eficienta lampilor UV-C in sterilizarea suprafetelor.

 

18June2020

Cum pregatesti camera copilului pentru un somn bun - cum sa faci alegeri inspirate

Cum pregatesti camera copilului pentru un somn bun - cum sa faci alegeri inspirate

Orele de odihna sunt foarte importante pentru sanatatea copiilor, dezvoltarea lor armonioasa si buna lor dispozitie. Studiile au demonstrat ca unul dintre factorii esentiali care influenteaza calitatea somnului celor mici este aerul din camera lor. 

Iata de ce, ti-am pregatit in cele ce urmeaza un scurt ghid despre cum poti aranja camera copilului pentru un somn bun.

 

Transport gratuit

in toata tara la o comanda de peste 199 RON, pentru Livrari Standard

Returnare produs

in 14 zile de la primirea comenzii

Garantie

Preluare si returnare GRATUITA a produselor aflate in GARANTIE

Service Autorizat

pentru toate produsele cumparate de pe Alecoair.ro

Modalitati plata

Ramburs, Transfer Bancar, Card Online sau in Rate prin Parteneri detalii Click aici
'dezumidificator TROTEC', 'dezumidificatoare TROTEC', 'dezumidificatoarele TROTEC', 'pret de producator', 'preturi', 'promotii', 'de camera', 'ieftine', 'magazin', 'online'ARGOBIOXIGENDUUXMEACOFRALVORNADOCLEAN AIR OPTIMAENSAdezumidificator supra, uscator prosop supra, incalzitor supraGYNOII, Camera Monitorizare Bebemijloc de transport, vehicule electrice, hoverboard electric, plimbare in parcX4TECHMARPACBIMARPulse Performance ProductsKRYPTONICS, casti de protectie, echipament protectie trotinete, Casti si protectii trotineteTrotinete electrice Inokim Mywayvehicule electrice, trotineta electrica, moniciclu electric, plimbare in parcvehicule electrice, skateboard electric, plimbare in parcvehicule electrice, hoverboard electric, plimbare in parcvehicule electrice, hoverboard electric, plimbare in parcvehicule electrice, hoverboard electric, plimbare in parcmijloc de transport, vehicule electrice, hoverboard electric, plimbare in parcmonitorizare somn, dispozitiv adormire, monitorizare sanatatepurificator de aer, tratare aer, eliminare praf,eliminare polen, spori mucegai, fum de tigara, eliminare mirosuri, bratara inteligenta, bratara monitorizareDezumidificator, purificator, umidificator, difuzor arome Air Natureldezumidificator casnic, dezumidificator aer, dezumidificator peltier, dezumidificare casa, uscare perete, uscare hala productie, uscare piscinamonocicluri electrice, monociclu, monociclu electirc, roata electrica
alecoair, logo
AlecoAir
Bulevardul Timișoara 26 Bucuresti, 062345
Telefon: 0758 090 141