Alecoair Logo

18May2020

Echipamente smart pentru un aer curat in locuinta: cum te ajuta si ce avantaje au

Echipamente smart pentru un aer curat in locuinta: cum te ajuta si ce avantaje au

Achizitionarea unui echipament smart pentru reglarea aerului si a umiditatii dintr-un spatiu este o investitie care isi dovedeste valoarea pe termen lung.
Fiindca teleportarea (inca) nu este o optiune, tehnologia vine in ajutorul nostru sa compenseze faptul ca ritmul alert de zi cu zi ne limiteaza resursele la nivel de spatiu si timp. Daca in urma cu 20 de ani ne gandeam ca am da orice sa “apasam un buton” pentru a controla de la distanta anumite aparate de acasa in timp ce eram la birou sau in vacanta, iata ca in prezent nu doar ca poti “apasa un buton” , dar poti face si reglajele necesare de oriunde te-ai afla.

 

17May2020

Alergiile de primavara - cauzele aparitiei lor si metode de combatere

Alergiile de primavara - cauzele aparitiei lor si metode de combatere

Primavara este anotimpul renasterii, al sperantei, al verdelui crud si al copacilor infloriti, dar si momentul cheie din an in ceea ce priveste alergiile sezoniere. Odata cu aparitia polenului, milioane de oameni incep sa stranute, sa aiba nasul infundat sau sa lacrimeze. Afla din acest articol care sunt cauzele alergiilor sezoniere, cum se manifesta si cum le poti combate.

 

30March2020

Ionizarea aerului: ce este, cum se face, beneficii pentru sanatate si tipuri de ioni

Ionizarea aerului: ce este, cum se face, beneficii pentru sanatate si tipuri de ioni

Poluarea este o problema din ce in ce mai serioasa pentru sanatate si tehnologia incearca sa tina pasul cu ea, aruncand in lupta dispozitive care lupta eficient cu aceasta.

In acest material vom vorbi despre un proces care joaca un rol important in purificarea aerului, mai precis, ionizarea. Ce este, cum se face, cate tipuri de ioni exista si care sunt beneficiile ionizarii pentru sanatate sunt cateva dintre intrebarile la care vom raspunde.

 

26March2020

Sfaturi pentru curatenia de primavara - cum sa ai un aer proaspat in locuinta ta

Sfaturi pentru curatenia de primavara - cum sa ai un aer proaspat in locuinta ta

Curatenia de primavara este o “traditie” care te impinge de la spate sa iesi din amorteala sezonului rece si sa improspatezi aerul din locuinta ta, recapatand energia pozitiva de care ai nevoie. Poate fi, insa, un proces complex si caruia va trebui sa ii acorzi o atentie sporita. 

> Iata un “check list” care te ajuta sa nu scapi ceva din vedere si sa iti faci munca mai usoara.

 

07February2020

Factorii care polueaza aerul din casa fara sa iti dai seama - metode de combatere, la indemana ta

Factorii care polueaza aerul din casa fara sa iti dai seama - metode de combatere, la indemana ta

Daca faci un simplu calcul in minte, realizezi cat de mult timp petreci in interior si cat de putin afara, la aer. Multe persoane isi petrec, conform unor studii in domeniu, pana la 90% din timp in spatii inchise, in care aerul poate sa fie, uneori, mai poluat chiar decat cel din exterior. Cum te asiguri ca aerul pe care il respiri este sanatos?


 

20December2019

Idei de cadouri de casa noua - ce sa oferi in dar cunoscutilor care isi schimba locuinta

Idei de cadouri de casa noua - ce sa oferi in dar cunoscutilor care isi schimba locuinta

Mutarea intr-o locuinta noua este un pas important pentru oricine. Ca invitat la o petrecere de casa noua, stii ca trebuie sa oferi proaspatului proprietar un dar, insa alegerea unuia potrivit poate fi grea, mai ales daca nu stii ce ii lipseste acestuia. Iata cateva sfaturi pentru a oferi ceva cu adevarat util.

 

11December2019

Ce obiecte iti garanteaza confortul la tine acasa

Ce obiecte iti garanteaza confortul la tine acasa

Ar putea suna de-a dreptul banal, dar unul dintre cele mai placute momente ale zilei este cel in care descui usa casei tale si lasi in urma grijile de peste zi. Odata ce ai patruns in spatiul in care te simti cel mai familiar, esti gata sa te bucuri de confortul pe care doar aici il poti gasi. Cu ceva ajutor, evident, oferit de aparate moderne care sa aiba grija de confortul si sanatatea ta. 

 

06November2019

Cum te pregatesti pentru o vacanta fara griji

Cum te pregatesti pentru o vacanta fara griji

Visezi tot mai des cum serpuiesti pe partie, cum strabati stradutele pietruite ale unui oras medieval sau cum nisipul cald iti gadila talpile picioarelor? Este clar, ai nevoie de o vacanta. Indiferent de destinatia catre care ai vrea sa te indrepti, insa, nu vei avea parte de amintiri placute decat cu atentie la detalii. De la cati bani vrei sa cheltui in concediu si pana la modul in care te deplasezi catre aeroport, totul trebuie pus la punct cu grija.

 

Transport gratuit

in toata tara la o comanda de peste 199 RON, pentru Livrari Standard

Returnare produs

in 14 zile de la primirea comenzii

Garantie

Preluare si returnare GRATUITA a produselor aflate in GARANTIE

Service Autorizat

pentru toate produsele cumparate de pe Alecoair.ro

Modalitati plata

Ramburs, Transfer Bancar, Card Online sau in Rate prin Parteneri detalii Click aici
'dezumidificator TROTEC', 'dezumidificatoare TROTEC', 'dezumidificatoarele TROTEC', 'pret de producator', 'preturi', 'promotii', 'de camera', 'ieftine', 'magazin', 'online'ARGOBIOXIGENDUUXMEACOFRALVORNADOCLEAN AIR OPTIMAENSAdezumidificator supra, uscator prosop supra, incalzitor supraGYNOII, Camera Monitorizare Bebemijloc de transport, vehicule electrice, hoverboard electric, plimbare in parcX4TECHMARPACBIMARPulse Performance ProductsKRYPTONICS, casti de protectie, echipament protectie trotinete, Casti si protectii trotineteTrotinete electrice Inokim Mywayvehicule electrice, trotineta electrica, moniciclu electric, plimbare in parcvehicule electrice, skateboard electric, plimbare in parcvehicule electrice, hoverboard electric, plimbare in parcvehicule electrice, hoverboard electric, plimbare in parcvehicule electrice, hoverboard electric, plimbare in parcmijloc de transport, vehicule electrice, hoverboard electric, plimbare in parcmonitorizare somn, dispozitiv adormire, monitorizare sanatatepurificator de aer, tratare aer, eliminare praf,eliminare polen, spori mucegai, fum de tigara, eliminare mirosuri, bratara inteligenta, bratara monitorizareDezumidificator, purificator, umidificator, difuzor arome Air Natureldezumidificator casnic, dezumidificator aer, dezumidificator peltier, dezumidificare casa, uscare perete, uscare hala productie, uscare piscinamonocicluri electrice, monociclu, monociclu electirc, roata electrica
alecoair, logo
AlecoAir
Bulevardul Timișoara 26 Bucuresti, 062345
Telefon: 0758 090 141