Alecoair Logo

19October2019

Cum influenteaza somnul sanatatea creierului

Cum influenteaza somnul sanatatea creierului

Somnul este unul dintre factorii vitali pentru o stare de sanatate normala. Aceasta notiune este unanim acceptata, dar efectele pe care tulburarile de somn le au asupra bunei functionari a creierului nu sunt pe deplin constientizate. Prima greseala, pe care fiecare dintre noi o comite frecvent, este abaterea de la cele opt ore zilnice de dormit recomandate de medici. Cum putem limita efectele nefaste ale unui regim dezordonat de viata prin recastigarea controlului asupra noptilor nedormite? Ca orice problema care tine de obisnuinta, si aceasta se poate rezolva cu ajutorul tehnologiei.

 

26September2019

Cum si de ce este importanta igienizarea dezumidificatorului casnic

Cum si de ce este importanta igienizarea dezumidificatorului casnic

In timpul functionarii, un dezumidificator aspira nu doar aerul incarcat de umiditate, ci si o multime de particule poluante de la fire de praf, fire de par de animale sau acarieni pana la spori de mucegai sau bacterii.

Igienizarea unui astfel de aparat presupune curatarea sau inlocuirea periodica a filtrelor precum si o curatare in profunzime a aparatului.

 

10September2019

Cum pastrezi racoarea la birou cand este canicula - sfaturi utile

Cum pastrezi racoarea la birou cand este canicula - sfaturi utile

Organismul nostru isi poate mentine, in medie, o temperatura de 37 de grade Celsius. Atunci cand este canicula, transpiratia nu se mai poate evapora imediat si apar probleme direct legate de faptul ca suportam cu greu caldura.

In cele ce urmeaza iti propunem cateva sfaturi de care este bine sa tii cont daca vrei sa ai racoare la birou atunci cand temperaturile sunt ridicate si, in acelasi timp, sa te asiguri ca aerul din interior este curat.

 

07August2019

Gadgeturi care te ajuta sa gasesti rapid chiriasi

Gadgeturi care te ajuta sa gasesti rapid chiriasi

Pe o piata a chiriilor foarte competitiva, poate deveni destul de greu sa inchiriezi la pretul dorit, dar si sa gasesti chiriasi seriosi, care sa aiba grija de dotarile in care ai investit si sa nu plece peste cateva luni.

Iata cateva idei care te-ar putea ajuta sa faci mult mai atractiv spatiul pe care vrei sa il inchiriezi.

 

29June2019

Gadgeturi pentru sanatate. Cum te poate ajuta tehnologia sa traiesti echilibrat

Gadgeturi pentru sanatate. Cum te poate ajuta tehnologia sa traiesti echilibrat

Sunt multe aspecte de care trebuie sa tii cont atunci cand vrei sa ai un stil de viata sanatos - odihna, alimentatia, miscarea, hidratarea, sanatatea emotionala. Multi dintre noi stim ce avem de facut cand vine vorba de o viata sanatoasa. Intrebarea este cum reusim sa punem teoria in practica, fara sa ne abatem de la reguli?

 

06June2019

Tine tantarii la distanta si dormi linistit. 6 trucuri ecologice eficiente

Tine tantarii la distanta si dormi linistit. 6 trucuri ecologice eficiente

Tantarii. Putine animale si insecte de pe Glob starnesc antipatie mai mare. Cu bazaitul lor ca un tiuit, intepaturile iritante si o prezenta atat de discreta, ca aproape nu-i observi, tantarii pot strica un gratar in gradina, o plimbare prin padure sau un somn linistitor de care organismul are atata nevoie.

 

22May2019

Ce poate face tehnologia pentru un somn mai odihnitor

Ce poate face tehnologia pentru un somn mai odihnitor

La finalul unei zile extenuante, nu astepti nimic mai mult decat sa te intinzi in pat, sa iti golesti mintea de ganduri inutile si sa lasi somnul sa te cuprinda. Dincolo de simpla placere de a dormi, fie ca faci asta in timpul noptii, fie ca tragi un pui de somn intr-o dupa-amiaza de weekend, somnul are un rol mult mai important decat am fi tentati sa credem.

 

25March2019

Umiditatea din casa: de ce este importanta, cum te afecteaza si cum obtii un nivel optim

Umiditatea din casa: de ce este importanta, cum te afecteaza si cum obtii un nivel optim

Ti se intampla sa te trezesti dimineata cu o senzatie de uscaciune a cailor respiratorii sau ai observat ca peretii transpira ori ca geamul se abureste? Toate acestea se intampla din cauza umiditatatii din propria locuinta, iar controlarea acesteia este o decizie care va influenta sanatatea familie dumneavoastra.

 

Transport gratuit

in toata tara la o comanda de peste 199 RON, pentru Livrari Standard

Returnare produs

in 14 zile de la primirea comenzii

Garantie

Preluare si returnare GRATUITA a produselor aflate in GARANTIE

Service Autorizat

pentru toate produsele cumparate de pe Alecoair.ro

Modalitati plata

Ramburs, Transfer Bancar, Card Online sau in Rate prin Parteneri detalii Click aici
'dezumidificator TROTEC', 'dezumidificatoare TROTEC', 'dezumidificatoarele TROTEC', 'pret de producator', 'preturi', 'promotii', 'de camera', 'ieftine', 'magazin', 'online'ARGOBIOXIGENDUUXMEACOFRALVORNADOCLEAN AIR OPTIMAENSAdezumidificator supra, uscator prosop supra, incalzitor supraGYNOII, Camera Monitorizare Bebemijloc de transport, vehicule electrice, hoverboard electric, plimbare in parcX4TECHMARPACBIMARPulse Performance ProductsKRYPTONICS, casti de protectie, echipament protectie trotinete, Casti si protectii trotineteTrotinete electrice Inokim Mywayvehicule electrice, trotineta electrica, moniciclu electric, plimbare in parcvehicule electrice, skateboard electric, plimbare in parcvehicule electrice, hoverboard electric, plimbare in parcvehicule electrice, hoverboard electric, plimbare in parcvehicule electrice, hoverboard electric, plimbare in parcmijloc de transport, vehicule electrice, hoverboard electric, plimbare in parcmonitorizare somn, dispozitiv adormire, monitorizare sanatatepurificator de aer, tratare aer, eliminare praf,eliminare polen, spori mucegai, fum de tigara, eliminare mirosuri, bratara inteligenta, bratara monitorizareDezumidificator, purificator, umidificator, difuzor arome Air Natureldezumidificator casnic, dezumidificator aer, dezumidificator peltier, dezumidificare casa, uscare perete, uscare hala productie, uscare piscinamonocicluri electrice, monociclu, monociclu electirc, roata electrica
alecoair, logo
AlecoAir
Bulevardul Timișoara 26 Bucuresti, 062345
Telefon: 0758 090 141