Alecoair Logo

18February2019

5 sfaturi pentru a fi in siguranta in noua casa

5 sfaturi pentru a fi in siguranta in noua casa

Cand te muti intr-o casa noua, probabil prima ta grija este cum sa iti muti toate obiectele sau cum sa decorezi spatiul ca sa fie pe gustul tau. Dar pe primul loc ar trebui sa fie siguranta ta si a familiei tale.

In special daca nu este o casa noua, instalatiile electrice, de gaz si alte electronice pot sa nu fie in cea mai buna stare si pot emana chiar substante nocive pentru corpul uman. Iti explicam mai jos ce poti verifica si schimba pentru a dormi linistit in noua locuinta.

 

18February2019

Amenajarea Feng Shui a casei si dotarea ei cu echipamente potrivite

Amenajarea Feng Shui a casei si dotarea ei cu echipamente potrivite

Starea de bine pe care o simti in casa ta depinde enorm de fluxurile energetice, conform traditiei chineze. Daca Feng Shui se traduce prin „vantul si apa", este evidenta importanta aerului pur, care trebuie sa circule liber prin incaperi si sa fie o sursa de bine, atat pentru corp, cat si pentru minte. Cu ajutorul principiilor stravechi si cu tehnologia moderna, putem aduce din nou armonia si linistea in casa noastra.

 

07February2019

Ghidul purificatorului de aer. Cum il alegi pe cel mai bun, ca sa iti imbunatatesti calitatea vietii

Ghidul purificatorului de aer. Cum il alegi pe cel mai bun, ca sa iti imbunatatesti calitatea vietii

Aparut relativ de curand in viata multora, cu avantaje inca necunoscute pe deplin, purificatorul de aer este una dintre solutiile optime pentru imbunatatirea calitatii vietii. La fel ca aparatele de tip umidificator si dezumidificator, dipozitivul foloseste o serie de tehnologii moderne, dar pentru trece aerul din interiorul casei printr-un filtru si a elimina poluantii. Efectul resimtit pe termen lung este crearea unui climat mai sigur pentru toti membrii familiei.

 

03January2019

Cum te poți bucura din plin de efectele benefice ale uleiurilor esențiale

Cum te poți bucura din plin de efectele benefice ale uleiurilor esențiale

Probabil ai auzit deja cât de apreciate sunt uleiurile esențiale de toți cei care le folosesc, iar asta datorită numeroaselor beneficii pe care le au. Dar ce sunt, mai exact, uleiurile esențiale și cum funcționează?

Uleiurile esențiale sunt obținute prin distilare sau presare la rece, păstrând aroma și mirosul plantelor sau fructelor din care sunt extrase. Îți explicăm mai jos cum îți pot influența uleiurile esențiale starea de bine și ce efecte au unele dintre cele mai populare tipuri de uleiuri.

 

15November2018

4 efecte benefice pe care somnul le are asupra organismului tau

4 efecte benefice pe care somnul le are asupra organismului tau

Sa ai un somn odihnitor de sapte-noua ore pe noapte este incredibil de important pentru o sanatate de fier. Este la fel de important ca nutrienții din mancarea ta sau ca sportul pe care îl practici pentru o viata sanatoasa. Din pacate, in prezent, oamenii dorm mai putin decat se obisnuia in trecut, iar calitatea somnului a scazut si ea. Iata patru moduri in care somnul iti influenteaza sanatatea si productivitatea:

 

17October2018

5 sfaturi utile ca sa te relaxezi rapid acasa, dupa o zi aglomerata

5 sfaturi utile ca sa te relaxezi rapid acasa, dupa o zi aglomerata

Cand ajungi acasa dupa o lunga zi obositoare, primul lucru pe care il faci dupa ce inchizi usa este sa te trantesti pe canapeaua moale si sa deschizi televizorul.

Totusi, exista si alte moduri mult mai relaxante pe care le poti folosi ca sa te destinzi si sa scapi de orice urma de stres ramasa. Televizorul este posibil sa te oboseasca mai mult decat sa te relaxeze. Calculatorul, la fel.

 

07September2018

Cum sa mentii o atmosfera racoroasa in casa pe perioada verii

Cum sa mentii o atmosfera racoroasa in casa pe perioada verii

Pe perioada verii, pare din ce in ce mai greu sa pastrezi o temperatura scazuta in casa, mai ales ca verile au devenit tot mai calduroase. Din fericire, exista cateva solutii simple si rapide care te vor ajuta sa pastrezi nu doar racoarea in casa, ci si o temperatura optima. Iata care sunt aceste solutii:

 

07September2018

5 SOLUTII SANATOASE PENTRU UN SOMN NETULBURAT, NOAPTE DE NOAPTE

5 SOLUTII SANATOASE PENTRU UN SOMN NETULBURAT, NOAPTE DE NOAPTE

O persoana obisnuita petrece aproape o treime din viata dormind. Orele de somn sunt esentiale pentru sanatatea noastra si nu sunt negociabile. 

Oamenii de stiinta nu au gasit pana acum o solutie care sa ne permita sa dormim mai putin - sau chiar deloc - fara ca acest lucru sa ne afecteze sanatatea fizica si mentala, insa lumea doarme din ce in ce mai putin.

 

Transport gratuit

in toata tara la o comanda de peste 199 RON, pentru Livrari Standard

Returnare produs

in 14 zile de la primirea comenzii

Garantie

Preluare si returnare GRATUITA a produselor aflate in GARANTIE

Service Autorizat

pentru toate produsele cumparate de pe Alecoair.ro

Modalitati plata

Ramburs, Transfer Bancar, Card Online sau in Rate prin Parteneri detalii Click aici
'dezumidificator TROTEC', 'dezumidificatoare TROTEC', 'dezumidificatoarele TROTEC', 'pret de producator', 'preturi', 'promotii', 'de camera', 'ieftine', 'magazin', 'online'ARGOBIOXIGENDUUXMEACOFRALVORNADOCLEAN AIR OPTIMAENSAdezumidificator supra, uscator prosop supra, incalzitor supraGYNOII, Camera Monitorizare Bebemijloc de transport, vehicule electrice, hoverboard electric, plimbare in parcX4TECHMARPACBIMARPulse Performance ProductsKRYPTONICS, casti de protectie, echipament protectie trotinete, Casti si protectii trotineteTrotinete electrice Inokim Mywayvehicule electrice, trotineta electrica, moniciclu electric, plimbare in parcvehicule electrice, skateboard electric, plimbare in parcvehicule electrice, hoverboard electric, plimbare in parcvehicule electrice, hoverboard electric, plimbare in parcvehicule electrice, hoverboard electric, plimbare in parcmijloc de transport, vehicule electrice, hoverboard electric, plimbare in parcmonitorizare somn, dispozitiv adormire, monitorizare sanatatepurificator de aer, tratare aer, eliminare praf,eliminare polen, spori mucegai, fum de tigara, eliminare mirosuri, bratara inteligenta, bratara monitorizareDezumidificator, purificator, umidificator, difuzor arome Air Natureldezumidificator casnic, dezumidificator aer, dezumidificator peltier, dezumidificare casa, uscare perete, uscare hala productie, uscare piscinamonocicluri electrice, monociclu, monociclu electirc, roata electrica
alecoair, logo
AlecoAir
Bulevardul Timișoara 26 Bucuresti, 062345
Telefon: 0758 090 141