Alecoair Logo

06July2018

Cele mai eficiente plante pentru un aer curat in locuinta ta

Cele mai eficiente plante pentru un aer curat in locuinta ta

Plantele sunt nelipsite din orice casa, insa pe langa faptul ca ne infrumuseteaza locuinta, acestea au cateva beneficii importante, in special daca vorbim ne calitatea aerului pe care il respiram zilnic. Conform unui studiu efectuat de cercetatorii de la NASA, in anul 1989, plantele de interior pot sa curete aerul de compusii volatili organici, precum formaldehida si benzenul, care pot provoca aparitia cancerului.

 

30May2018

Ce este zgomotul alb si de ce ii calmeaza pe bebelusi

Ce este zgomotul alb si de ce ii calmeaza pe bebelusi

Sunt momente in viata fiecarui parinte cand ar face orice pentru cateva clipe de liniste. Nu trebuie sa te simti vinovat pentru aceasta nevoie, nu este una egoista, asa cum ai putea crede. De fapt, este vorba despre dorinta de a-ti sti copilul in siguranta si de a te asigura ca are parte de tot confortul de care are nevoie. Daca motivele pentru care plange nu au legatura cu nevoile lui primare, nu iti ramane decat sa incerci sa-l legeni, sa vorbesti cu el, sa il tii in brate sau sa incerci diferite alte metode pentru a-l linisti.

 

12May2018

5 gadgeturi inteligente pentru parinti zen

5 gadgeturi inteligente pentru parinti zen

Desi lucrurile s-ausimplificat considerabil in ultimele decenii si cresterea unui copil pare totmai confortabila, provocari noi isi fac mereu loc in viata parintilor.

 

31March2018

5 metode eficiente prin care poti preveni poluarea din locuinta

5 metode eficiente prin care poti preveni poluarea din locuinta

Atunci cand ne gandim la poluare, cel mai probabil nu ne-am imagina ca si locuinta noastra poate fi afectata de aceasta problema. Insa, pentru ca obisnuim sa petrecem mult timp in casa, in special in perioade reci, este important sa stim cum putem mentine un aer curat, astfel incat sa prevenim poluarea din locuinta.

 

09March2018

Cum sa iti intretii corespunzator piscina de interior in doar 5 pasi

Cum sa iti intretii corespunzator piscina de interior in doar 5 pasi

O piscina de interior ne scapa de caldura puternica din timpul verii, ne ajuta sa ne relaxam iarna, dar nu isi face singura lucrarile de intretinere. Iata ce trebuie sa faci ca sa te bucuri de apa curata tot timpul anului.

 

20January2018

Cum poti regla umiditatea din locuinta in timpul iernii si care este nivelul optim

Cum poti regla umiditatea din locuinta in timpul iernii si care este nivelul optim

In timpul iernii e nevoie sa acorzi mai multa grija nivelului umiditatii din casa, deoarece el poate influenta in mare masura sanatatea familiei. In sezonul virozelor, al bronsitelor si guturaiului, temperatura si umezeala din casa joaca un rol crucial pentru prevenirea, ameliorarea si in final vindecarea lor. Tocmai de aceea in aceasta perioada trebuie sa acordam un plus de atentie acestui aspect. 

 

19December2017

5 lucruri pe care nu ti le spune nimeni despre somnul bebelusilor

5 lucruri pe care nu ti le spune nimeni despre somnul bebelusilor

Lucrurile pe care nu trebuie sa le faci daca bebelusul se trezeste in timpul noptii.

 

22November2017

5 lucruri pe care sigur nu le stiai despre aromaterapie si efectele sale benefice

5 lucruri pe care sigur nu le stiai despre aromaterapie si efectele sale benefice

Aromaterapia este practicata de sute de ani si nu are doar efecte relaxante, ci este de ajutor si pentru anumite afectiuni. Iata cateva lucruri pe care cel mai probabil nu le cunosteai despre aceasta terapie.

 

Transport gratuit

in toata tara la o comanda de peste 199 RON, pentru Livrari Standard

Returnare produs

in 14 zile de la primirea comenzii

Garantie

Preluare si returnare GRATUITA a produselor aflate in GARANTIE

Service Autorizat

pentru toate produsele cumparate de pe Alecoair.ro

Modalitati plata

Ramburs, Transfer Bancar, Card Online sau in Rate prin Parteneri detalii Click aici
'dezumidificator TROTEC', 'dezumidificatoare TROTEC', 'dezumidificatoarele TROTEC', 'pret de producator', 'preturi', 'promotii', 'de camera', 'ieftine', 'magazin', 'online'ARGOBIOXIGENDUUXMEACOFRALVORNADOCLEAN AIR OPTIMAENSAdezumidificator supra, uscator prosop supra, incalzitor supraGYNOII, Camera Monitorizare Bebemijloc de transport, vehicule electrice, hoverboard electric, plimbare in parcX4TECHMARPACBIMARPulse Performance ProductsKRYPTONICS, casti de protectie, echipament protectie trotinete, Casti si protectii trotineteTrotinete electrice Inokim Mywayvehicule electrice, trotineta electrica, moniciclu electric, plimbare in parcvehicule electrice, skateboard electric, plimbare in parcvehicule electrice, hoverboard electric, plimbare in parcvehicule electrice, hoverboard electric, plimbare in parcvehicule electrice, hoverboard electric, plimbare in parcmijloc de transport, vehicule electrice, hoverboard electric, plimbare in parcmonitorizare somn, dispozitiv adormire, monitorizare sanatatepurificator de aer, tratare aer, eliminare praf,eliminare polen, spori mucegai, fum de tigara, eliminare mirosuri, bratara inteligenta, bratara monitorizareDezumidificator, purificator, umidificator, difuzor arome Air Natureldezumidificator casnic, dezumidificator aer, dezumidificator peltier, dezumidificare casa, uscare perete, uscare hala productie, uscare piscinamonocicluri electrice, monociclu, monociclu electirc, roata electrica
alecoair, logo
AlecoAir
Bulevardul Timișoara 26 Bucuresti, 062345
Telefon: 0758 090 141