Alecoair Logo
Filtru 3 in 1 pentru purificatorul AlecoAir P40 SMART
Filtru 3 in 1 pentru purificatorul AlecoAir P40 SMART

Filtru 3 in 1 pentru purificatorul AlecoAir P40 SMART

129.00 RON
TVA inclus / Pretul include taxa de timbru verde
Cod Produs
FILTRUP40

Comparare Produse


Disponibilitate
Lipsa Stoc

Garantie persoane fizice
0 Luni

Garantie persoane juridice
0 Luni

Taxa pentru Timbrul Verde este inclusa in pretul produsului.

Transport gratuit

in toata tara la o comanda de peste 199 RON, pentru Livrari Standard

Returnare produs

in 14 zile de la primirea comenzii

Garantie

Preluare si returnare GRATUITA a produselor aflate in GARANTIE

Service Autorizat

pentru toate produsele cumparate de pe Alecoair.ro

Modalitati plata

Ramburs, Transfer Bancar, Card Online sau in Rate prin Parteneri detalii Click aici

Filtrul 3 în 1 (Pre-filtru, filtru TRUE HEPA și filtru Carbon Activ) pentru purificatorul AlecoAir P40 SMART:

  • Pre-filtrul reține particulele mari de praf, scame sau păr de animale.
  • Filtrul TRUE HEPA reține microparticulele de praf, acarieni, polen, spori de mucegai, bacterii și virusuri. Filtrul TRUE HEPA reține particule de peste 0,3 microni într-o proporție de peste 99,97%. 
  • Filtrul de Carbon Activ elimină mirosurile neplăcute (fumul de țigară, mirosul de mâncare etc.), precum și gazele toxice.

Recomandare: Schimbați filtrul 3 în 1 o dată la 6 luni sau ori de câte ori considerați că este murdar și reduce eficiența aparatului.


EXEMPLE DE MATERII POLUANTE RETINUTE DE FILTRUL HEPA H13


ATENȚIE! 

  • Se recomandă schimbarea filtrului 3 in 1 în momentul în care acesta este încărcat de impurități pentru a nu afecta performanța aparatului.
  • Filtrul TRUE HEPA trebuie schimbat la un interval de 6-12 luni sau în momentul în care:
  • filtrul își schimbă culoarea și devine gri
  • aparatul eliberează un miros greu în aer, deoarece praful și particulele poluante sunt retrimise în încăpere
  • fluxul de aer eliberat este neuniform, deoarece impuritățile acumulate în anumite zone ale filtrului împiedică distribuirea uniformă a aerului
  • fluxul de aer este tot mai scăzut, acest lucru datorându-se încărcării cu particule a filtrului ce obturează fluxul de aer.


ATENȚIE! 

  • Filtrul 3 in 1 furnizat este sigilat într-un ambalaj de plastic. Desigilarea acestuia pentru utilizare duce la imposibilitatea returnării filtrului, din motive de sănătate, filtrul putând fi contaminat cu agenți prezenți în aerul ventilat încă de la prima utilizare. În condițiile returnării unui filtru desigilat din ambalajul de plastic, ne rezervăm dreptul de a reține valoarea filtrului inclus în pachetul livrat.

Detalii tehnice

Scroll dreapta pentru mai multe detalii
Tip HEPA H13 TRUE HEPA
Tip Filtru Filtru HEPA; Carbon Activ

Opinii

5.00
Filtru 3 in 1 pt purificator P40 smart

Filtrul e bun ! S-a simtit imediat diferanta fata de cel vechi. Eu l-am schimbat cand s-a aprins becul care atentioneaza schimbarea filtrului, in cazul meu dupa 7 luni, dar nu trebuie lasat atat. In ultimul timp mi s-a parut ca ceva e inneregula. La mine calitatea aerului era pana in 10 , iar in ultima perioada nu mai scadea sub 20 si pe intuneric nu se mai vedea lumina din interiorul aparatului. Cum am pus filtrul nou totul a revenit la normal: PM 2,5 sub 10 , se vede prin filtru lumina din purificator si a disparut mirosul de aer statut. Inca ceva ! Sotia prinde foarte usor virozele tot timpul anului , fie vara , fie iarna de cativa ani cam de doua ori pe luna cateva zile de theraflu si vit C. Anul asta din februarie de cand am avut purificatorul nu a mai racit pana acu vreo luna. Cam de cand s-a imbacsit filtrul. Nu are nicio legatura cu statul in casa din cauza covid , pentru ca ea e la pat de catva ani. Asa ca filtrul trebuie schimbat cam la 4-5 luni, poate chiar mai repede intr-o zona mai poluata. Eu locoiesc in Timisoara pe malul Begai, o zona cu verdeata si o strada putin circulata. In concluzie filtrul impreuna cu lampa UV din aparat fac treaba foarte buna !


5.00
Filtru 3 in 1 purificator aer P40

Purificatorul de aer P 40 functioneaza din iulie non stop ,asa ca a trebuit schimbat dupa 6 luni. Schimbarea lui se face usor. Foarte multumita de acest produs. Recomand.


5.00
Filtru 3 în 1 pentru purificatorul P40 Smart

Eficiență maximă pentru acest filtru 3 în 1 care este montat pe purificatorul P40 Smart. Noi am instalat acest aparat pe hol intr-un apartament de două camere și îl ținem în funcțiune aproape tot timpul cât suntem acasă. Vreau să spun că datorită acestui filtru,calitatea aerului din locuință s-a îmbunătățit radical . Elimină mirosul neplăcut al fumului de țigări, mirosul de gătit, ca să nu mai spun că praful care se depunea pe mobilă deunăzi astăzi aproape nu mai există. Hainele nu mai prind miros,copiii care înainte erau aproape tot timpul cu nasul înfundat și strănutau ,acum au scăpat de probleme. Filtrul își face pe deplin treaba pentru care a fost proiectat, iar eu mă felicit că am făcut o asemenea achiziție bună. Pentru cei ce vor un aer de calitate în locuință :aveți încredere deplină în filtrul 3 în 1 montat la purificatorul P40 Smart.


5.00
Filtru 3 in 1 pentru purificatorul AlecoAir P40 SMART

Sunt foarte multumita de noul filtru comandat. Dupa cum banuiam, primul avea prea mult "tutun" in el, desi parea curat. Acum, cu noul filtru , e minunat. O recomandare pentru producatori, daca imi permiteti: La modelul acesta, care e mare, n-ar strica un maner, pentru transport-mutat mai usor.


5.00
Filtru 3 în 1

Produse de calitate și livrare promptă


5.00
Filtru

Apreciez rapiditatea comenzii


5.00
Filtru 3 in 1 nou purificator P40

Filtrul vechi l-am stricat eu utilizand aparatul pe treapta 4 intr o camera unde taiam parchet, degaja un miros neplacut. Cu cel nou a disparut aceasta problema si totul a revenit la normand resetand butonul dupa aparat.


5.00
Recomand

Produse foarte bune. Recomand.


5.00
filtru aer

foarte bun si usor de schimbat...


5.00
Informatii, Cumparaturi ( Comenzi on line toate rezolvate fara probleme )

FOARTE MULTUMIT


5.00
Filtru de schimb

Filtrele sunt f.bune. Multumita


5.00
Filtru 3 in 1 pentru purificator P 40 smart

Filtrul e bun ,se schimba ușor, își face treabă. Comanda a venit rapid . Recomand!


5.00
Filtru p40 smart

Am purificatorul P40 smart de 2 ani jumătate și sunt foarte mulțumită. Am schimbat filtrul când s-a aprins senzorul rosu pentru înlocuire filtru dar am înțeles ca trebuia schimbat când se schimba culoarea filtrului din alb în gri. Sunt alergica și purificatorul m-a ajutat.


5.00
FILTRU purificator

F.bun si util atunci cand aparatul purificator iti recomanda schimbarea filtrului.Sunt f.multumita de acest filtru. Sper sa se gaseasca mereu, pentru a putea uriliza aparatul.


5.00
Filtru P40

Foarte ok, este ce a avut purificatorul initial, am avut si pe cel antibacterian. Prin acesta se vede putin mai bine lumina ultravioleta, dar tot retine praful bine


5.00
Filtru 3 in 1 pt purificator P40 smart

Usor de schimbat, livrare rapida.


5.00
Filtru p60

Am luat rezerva filtru p60 la precomanda și a fost adus la data stabilita cu reprezentantul firmei, este de calitate foarte bună


Accesorii

Produse asemanatoare

Oferte speciale

PRP: 759.00 RON

699.00 RON

Like pe Facebook

'dezumidificator TROTEC', 'dezumidificatoare TROTEC', 'dezumidificatoarele TROTEC', 'pret de producator', 'preturi', 'promotii', 'de camera', 'ieftine', 'magazin', 'online'ARGOBIOXIGENDUUXMEACOFRALVORNADOCLEAN AIR OPTIMAENSAdezumidificator supra, uscator prosop supra, incalzitor supraGYNOII, Camera Monitorizare Bebemijloc de transport, vehicule electrice, hoverboard electric, plimbare in parcX4TECHMARPACBIMARPulse Performance ProductsKRYPTONICS, casti de protectie, echipament protectie trotinete, Casti si protectii trotineteTrotinete electrice Inokim Mywayvehicule electrice, trotineta electrica, moniciclu electric, plimbare in parcvehicule electrice, skateboard electric, plimbare in parcvehicule electrice, hoverboard electric, plimbare in parcvehicule electrice, hoverboard electric, plimbare in parcvehicule electrice, hoverboard electric, plimbare in parcmijloc de transport, vehicule electrice, hoverboard electric, plimbare in parcmonitorizare somn, dispozitiv adormire, monitorizare sanatatepurificator de aer, tratare aer, eliminare praf,eliminare polen, spori mucegai, fum de tigara, eliminare mirosuri, bratara inteligenta, bratara monitorizareDezumidificator, purificator, umidificator, difuzor arome Air Natureldezumidificator casnic, dezumidificator aer, dezumidificator peltier, dezumidificare casa, uscare perete, uscare hala productie, uscare piscinamonocicluri electrice, monociclu, monociclu electirc, roata electrica
alecoair, logo
AlecoAir
Bulevardul Timișoara 26 Bucuresti, 062345
Telefon: 0758 090 141