Alecoair Logo

Purificator de aer AlecoAir P45 SILK, Wi-Fi, Lampa UV-C, Filtru True HEPA si Carbune Activ, Functie Ionizare

599.00 RON 999.00 RON
TVA inclus / Pretul include taxa de timbru verde
Cod Produs
P45SILK

Comparare Produse


Disponibilitate
Disponibil din 15 August

Garantie persoane fizice
36 Luni

Garantie persoane juridice
12 Luni

Taxa pentru Timbrul Verde este inclusa in pretul produsului.

Transport gratuit

in toata tara la o comanda de peste 199 RON, pentru Livrari Standard

Returnare produs

in 14 zile de la primirea comenzii

Garantie

Preluare si returnare GRATUITA a produselor aflate in GARANTIE

Service Autorizat

pentru toate produsele cumparate de pe Alecoair.ro

Modalitati plata

Ramburs, Transfer Bancar, Card Online sau in Rate prin Parteneri detalii Click aici

Consum redus de energie

  Mod Auto

Conectivitate de la distanta

Lampa de vegheALECOAIR P45 SILK - ELIMINA RAPID POLUANTII DIN AER


P45 SILK detine un sistem complex de filtrare pentru o purificare avansata a aerului pentru suprafete de pana la 45 mp: pre-filtru, filtru True HEPA, filtru Carbon Activ, functie de ionizare si tehnologia UV-C.Dotat cu o tehnologie de purificare eficienta , P45 SILK este capabil sa elimine 99,97% dintre poluantii din aer intr-un timp rapid.


Aerul din interior de foarte multe ori este inamicul nostru principal. Amplasarea locuintei intr-o zona afectata de poluare sau cu trafic intens, animalele de companie, alergiile sau o cantitate foarte mare de praf pe obiectele de mobilier afecteaza in timp calitatea vietii si sanatatea membrilor familiei.


P45 Silk este dotat cu un sistem de ventilatie tridimensional 360° ce permite recircularea completa a aerului pentru rezultate optime in orice incapere, fiind capabil de 4-5 treceri ale aerului pe ora.MONITORIZAREA CALITATII AERULUI IN TIMP REAL - SISTEM AUTOMAT DE FILTRARESistemul complet automat de purificare prin intermediul senzorilor de calitate al aerului stabilesc rapid valorile PM 2.5 aflate in incapere pentru o monitorizare permanenta a aerului. Senzorul PM 2.5 detecteaza particule din aer cu un diametru mai mare sau egal cu 2.5 microni (adica aproximativ 3% din diametrul firului de par). Aceste particule depasesc bariera gatului si a nasului putand ajunge in plamani sau chiar in sistemul circulator.


Calitatea aerului este indicata pe display-ul aparatului in functie de culoarea afisata sau direct in aplicatia AlecoAir: • Pre-filtrul retine particulele mari de praf, scame sau par de animale.
 • Filtrul True HEPA (H13) retine microparticulele de praf, acarieni, polen, spori de mucegai, bacterii si virusuri. Filtrul HEPA retine particule de peste 0,3 microni intr-o proportie de peste 99.97%. Ochiul uman poate distinge particule mai mari de 50-60 microni. Particulele mai mici de 10 microni pot patrunde in plamani cauzand diverse probleme de sanatate.
 • Filtrul de Carbon Activ elimină mirosurile neplacute (fumul de tigara, mirosul de mancare etc.), precum si gazele toxice.


 • Tehnologia UV-C (spectru 254 nm) distruge in mod eficient bacterii, virusuri, ciuperci sau mucegaiuri, in proportie de 99,99%
 • Functia de ionizare - aparatul emite ioni negativi care adera la praful si particulele poluante aflate in suspensie in aer, acestea devin mai grele si sunt aspirate mai usor de aparat. O cantitate mare de ioni negativi improspateaza aerul si ajuta creierul sa functioneze mai bine.FUNCTII MULTIPLE PENTRU O EXPERIENTA COMPLETA


 • Panou de comanda touch
 • Wi-Fi: Aplicatia pentru smartphone permite controlul aparatului de la distanta prin intermediul functiei Wi-Fi (doar retele Wi-Fi de 2.4 GHz). 
 • Aplicatia AlecoAir este disponibila in App Store si in Google Play.


*Compatibil si cu aplicatiile Smart Life - Smart Living/ Tuya Smart disponibile in App Store si in Google Play.


 • De asemenea, P45 SILK poate fi coordonat cu ajutorul comenzilor vocale prin intermediul asistentilor digitali Google Home, Alexa sau Siri, cu care acesta este compatibil. 


 • Timer: Purificatorul poate fi programat sa functioneze timp de 2 ore, 4 ore sau 8 ore, oprindu-se automat in momentul in care timpul selectat s-a scurs.
  • Indicator luminos ce afiseaza timpul de functionare ales
  • Functionare continua prin apasarea butonului Timer in mod repetat
 • Viteza ventilatorului: Purificatorul este prevazut cu 4 trepte de viteza. Butonul Speed permite setarea vitezei ventilatorului pe una dintre cele 4 trepte ( I, II, III sau Night Mode).
 • Modul Auto: Aparatul poate functiona autonom prin intermediul modului de lucru Auto. Viteza ventilatorului este reglata automat, in functie de nivelul particulelor PM 2.5 stabilite de senzorul inclus
 • Functie Ionizare/ Lampa UV-C: Butonul permite pornirea/oprirea lampii UV si a Ionizarii. In momentul activarii sunt pornite automat ambele functii:
  • Ionii negativi produsi prin intermediul functiei de ionizare sustin cresterea rezervelor de energie, metabolismul, se imbunatateste circulatia sangelui si a sistemului imunitar, sunt reduse alergiile si durerile de cap. 
  • Lampa UV-C elimina eficient virusurile si bacteriile aflate in aer.
 • Lampa de veghe poate fi pornita/oprita in functie de necesitate prin tinerea apasata a butonului timp de cateva secunde. 
 • Child Lock: butoanele de pe panoul de control devin nefunctionale pana la dezactivarea functiei, pentru a combate curiozitatea celor mici
 • Functiile sunt retinute de program si mentinute pentru utilizarile ulterioare.
 • Indicator Filter Reset: Indicatorul luminos atentioneaza momentul in care este necesara inlocuirea filtrului, in urma masurarii timpului de functionare al aparatului.
 • Functiile sunt retinute de program si mentinute pentru utilizarile ulterioare.Ce este lumina UV-C si de ce este aceasta utila in componenta unui purificator?

Lumina UV este o componenta a spectrului radiomagnetic intre lumina vizibila si razele X respectiv in spectrul 100-400nm. Spectrul UV se imparte in lumina V-UV (100-200nm), lumina UV-C (200-280nm), lumina UV-B (280-315 nm) si lumina UV-A (315 - 400nm). Lumina UV-A si UV-B este "naturala" ajungand pe pamant fiind emisa de soare. Lumina UV-C emisa de soare este filtrata in totalitate de stratul de atmosfera Pamantului, insa ea poate fi generata artificial. 

Numeroase studii indica faptul ca organismele biologice expuse la lumina UV in spectrul 200-300nm (UV-C) duce la ruperea pereților celulari si moartea organismului (a celulei). Astfel, lumina UV-C este o lumina cu proprietati germicide distrugand virusurile si bacteriile expuse pentru o anumita perioada de timp. De aceea se foloseste pe scara larga pentru sterilizare in instituriile medicale.

In componenta unui purificator, lumina UV-C are rolul de a steriliza aerul filtrat si filtrele din interiorul aparatului. 


Este lumina UV-C sigura pentru folosirea in interiorul unui purificator? 

Da, este sigura, iar experimentul nostru (realizat pe modelul P40 SMART) demonstreaza acest lucru:
ATENTIE! 

 • Filtrele si lampile UV sunt consumabile iar durata de viata depinde de modul de utilizare.
 • Se recomanda schimbarea lampii UV-C dupa aprox. 8000 ore de utilizare. Lampa UV-C are o garantie de 6 luni
 • Se recomanda schimbarea filtrului HEPA in momentul in care acesta este incarcat de impuritati pentru a nu afecta performanta aparatului.
 • Filtrul HEPA trebuie schimbat la un interval de 6-12 luni sau in momentul in care:
 • filtrul isi schimba culoarea si devine gri
 • aparatul elibereaza un miros greu in aer, deoarece praful si particulele poluante sunt retrimise in incapere
 • fluxul de aer eliberat este neuniform, deoarece impuritatile acumulate in anumite zone ale filtrului impiedica distribuirea uniforma a aerului
 • fluxul de aer este tot mai scazut, acest lucru datorandu-se incarcarii cu particule a filtrului ce obtureaza fluxul de aer.


ATENTIE! 

 • Utilizarea filtrului HEPA furnizat duce la imposibilitatea returnarii filtrului, din motive de sanatate, filtrul putand fi contaminat cu agenti prezenti in aerul ventilat inca de la prima folosire. In conditiile returnarii unui produs cu filtru utilizat, ne rezervam dreptul de a retine valoarea filtrului inclus in pachetul livrat.
Imaginile produselor au caracter informativ si culorile pot prezenta diferente minore fata de produsele reale cauzate de iluminarea ambientala. Imbunatatirile pe care le consideram benefice produselor, realizate pe linia de productie, pot sa nu fie reflectate imediat in descrierea acestora, putand aparea diferente minore in ceea ce priveste functionalitatile sau configuratia display-ului.


Promo Precomanda este valabila in perioada 17.05 - 10.06. Expedierea se va realiza incepand cu 16 August.


Detalii tehnice

Scroll dreapta pentru mai multe detalii
Nu exista Date Tehnica

Opinii

Produse asemanatoare

Oferte speciale

119.00 RON 129.00 RON

Like pe Facebook

'dezumidificator TROTEC', 'dezumidificatoare TROTEC', 'dezumidificatoarele TROTEC', 'pret de producator', 'preturi', 'promotii', 'de camera', 'ieftine', 'magazin', 'online'ARGOBIOXIGENDUUXMEACOFRALVORNADOCLEAN AIR OPTIMAENSAdezumidificator supra, uscator prosop supra, incalzitor supraGYNOII, Camera Monitorizare Bebemijloc de transport, vehicule electrice, hoverboard electric, plimbare in parcX4TECHMARPACBIMARPulse Performance ProductsKRYPTONICS, casti de protectie, echipament protectie trotinete, Casti si protectii trotineteTrotinete electrice Inokim Mywayvehicule electrice, trotineta electrica, moniciclu electric, plimbare in parcvehicule electrice, skateboard electric, plimbare in parcvehicule electrice, hoverboard electric, plimbare in parcvehicule electrice, hoverboard electric, plimbare in parcvehicule electrice, hoverboard electric, plimbare in parcmijloc de transport, vehicule electrice, hoverboard electric, plimbare in parcmonitorizare somn, dispozitiv adormire, monitorizare sanatatepurificator de aer, tratare aer, eliminare praf,eliminare polen, spori mucegai, fum de tigara, eliminare mirosuri, bratara inteligenta, bratara monitorizareDezumidificator, purificator, umidificator, difuzor arome Air Natureldezumidificator casnic, dezumidificator aer, dezumidificator peltier, dezumidificare casa, uscare perete, uscare hala productie, uscare piscinamonocicluri electrice, monociclu, monociclu electirc, roata electrica
alecoair, logo
AlecoAir
Bulevardul Timișoara 26 Bucuresti, 062345
Telefon: 0758 090 141