Alecoair Logo
Purificator de aer Trotec AirgoClean 200E, Filtru True HEPA, pentru 66 mp, Ionizare, Indicator calitate aer
Purificator de aer Trotec AirgoClean 200E, Filtru True HEPA, pentru 66 mp, Ionizare, Indicator calitate aerPurificator de aer Trotec AirgoClean 200E, Filtru True HEPA, pentru 66 mp, Ionizare, Indicator calitate aerPurificator de aer Trotec AirgoClean 200E, Filtru True HEPA, pentru 66 mp, Ionizare, Indicator calitate aerPurificator de aer Trotec AirgoClean 200E, Filtru True HEPA, pentru 66 mp, Ionizare, Indicator calitate aerPurificator de aer Trotec AirgoClean 200E, Filtru True HEPA, pentru 66 mp, Ionizare, Indicator calitate aerPurificator de aer Trotec AirgoClean 200E, Filtru True HEPA, pentru 66 mp, Ionizare, Indicator calitate aerPurificator de aer Trotec AirgoClean 200E, Filtru True HEPA, pentru 66 mp, Ionizare, Indicator calitate aerPurificator de aer Trotec AirgoClean 200E, Filtru True HEPA, pentru 66 mp, Ionizare, Indicator calitate aerPurificator de aer Trotec AirgoClean 200E, Filtru True HEPA, pentru 66 mp, Ionizare, Indicator calitate aerPurificator de aer Trotec AirgoClean 200E, Filtru True HEPA, pentru 66 mp, Ionizare, Indicator calitate aerPurificator de aer Trotec AirgoClean 200E, Filtru True HEPA, pentru 66 mp, Ionizare, Indicator calitate aerPurificator de aer Trotec AirgoClean 200E, Filtru True HEPA, pentru 66 mp, Ionizare, Indicator calitate aerPurificator de aer Trotec AirgoClean 200E, Filtru True HEPA, pentru 66 mp, Ionizare, Indicator calitate aerPurificator de aer Trotec AirgoClean 200E, Filtru True HEPA, pentru 66 mp, Ionizare, Indicator calitate aer

Purificator de aer Trotec AirgoClean 200E, Filtru True HEPA, pentru 66 mp, Ionizare, Indicator calitate aer

PRP: 1,999.00 RON1,899.00 RON
TVA inclus / Pretul include taxa de timbru verde in valoare de 11 ron
Cod Produs
AIRGOCLEAN200E

Comparare Produse


Disponibilitate
Lipsa Stoc

Garantie persoane fizice
24 Luni

Garantie persoane juridice
12 Luni

Taxa pentru Timbrul Verde este inclusa in pretul produsului.

Transport gratuit

in toata tara la o comanda de peste 199 RON, pentru Livrari Standard

Returnare produs

in 14 zile de la primirea comenzii

Garantie

Preluare si returnare GRATUITA a produselor aflate in GARANTIE

Service Autorizat

pentru toate produsele cumparate de pe Alecoair.ro

Modalitati plata

Ramburs, Transfer Bancar, Card Online sau in Rate prin Parteneri detalii Click aiciRespirati un aer curat cu ajutorul purificatorului Trotec AirgoClean®  200E, premiat cu Red Dot Design Award

Aerul curat nu mai este ceva de la sine inteles. Dimpotriva, in orasele aglomerate poluarea a devenit mai mult decat un factor "deranjant", fiind o adevarata problema care afecteaza sanatatea in cele mai diverse aspecte.
Purificatorul de aer AirgoClean® 200 E te ajuta sa ai un aer curat, acasa sau la birou, acolo unde petreci foarte mult timp.


AirgoClean® 200 E a fost proiectat pentru a filtra aerul prin mai multe sisteme de filtrare, dar si de a-ti oferi informatii importante privind calitatea aerului din incapere. 

Airgoclean®  200 E este eficient impotriva 

 • Polenului, acarienilor, sporilor de mucegai si alergenilor 
 • Prafului fin adus de afara sau generat in interior
 • Virusurilor si bacteriilor 
 • Mirosurilor neplacute, inclusiv a mirosului de tigara


Indicator luminos in culori a calitatii aerului cu indicarea valorii PM2.5

Afisajul de calitate a aerului al AirgoClean® 200E face vizibila poluarea cu particule fine, PM2.5 - particule fine de praf sau alti poluanti omniprezenti in orice cladire. Valoarea PM 2.5 (numarul de particule fine de praf < 2,5 µm) si calitatea aerului din incapere pot fi citite pe afisajul LED generos, chiar si de la o distanta mare. Un inel care isi schimba culoarea ofera rapid informatii despre calitatea aerului prin cele 3 culori:

Albastru: calitate buna a aerului valoarea PM2.5, 0 - 75
Portocaliu: calitate medie a aerului valoarea PM2.5, 76 - 150
Rosu: calitate rea a aerului valoarea PM2.5, > 150
Control automat al setarilor in functie de nivelul PM2.5

Senzorii „Air-Quality-Sensors” ai AirgoClean® 200 E masoara continuu nivelul de poluare cu praf fin si calitatea aerului din camera pentru a-l curata in mod inteligent.
Cele mai mici modificari sunt inregistrate direct - pentru a reactiona imediat cu o purificare a aerului adaptata. Performanta de filtrare a dispozitivului este reglata automat pentru a indeparta particulele suspendate din aerul incaperilor in cel mai scurt timp posibil.Recomandari de utilizare

Acest purificator este recomandat pentru spatii in care este necesara o curatare intensa a aerului printr-un numar mare de circulari ale aerului.

 • La 3-5 schimbari ale aerului (mediu rezidential), potrivit pentru incaperi de pana la 66 m² / 180 m³.
 • La 6 schimbari ale aerului (birou, sali de conferinte), potrivit pentru incaperi de pana la 36 m² / 91 m³.
 • La 10 schimbari ale aerului (cabinete, sali de tratamente) potrivit pentru incaperi de pana la 22 m² / 55 m³.


Caracteristicile impresionante ale AirgoClean® 200 E sunt completate de trei moduri de functionare (modul automat, modul turbo, modul de noapte).

 


► Mod automat 

In modul automat, senzorii incorporati reactioneaza la poluarea aerului cu praf fin, polen sau VOC (compusi organici volatili). Viteza de lucru a purificatorului este schimbata automat in functie de nivelul PM2.5.  

► Modul Turbo pentru o viteza crescuta de purificare a aerului

In modul Turbo al AirgoClean® 200 E, purificatorul functioneaza pe treapta cea mai mare de viteza pentru indepartarea rapida a poluantilor din aer. Se recomanda folosirea modului Turbo atunci cand aerul este foarte contaminat sau cand exista un trafic de persoane crescut in incapere. Modul Turbo nu trebuie sa fie folosit permanent. In cateva minute, pe acest mod de functionare aerul este trecut rapid prin filtrele aparatului fiind retinute particulele poluante. 


► Mod de noapte pentru o functionare silentioasa

Modul de noapte permite functionarea aparatului cu un zgomot redus. Iluminarea display-ului este redusa pentru a nu deranja in timpul noptii. Acest mod este recomandat pentru mentinerea unui aer curat chiar si in timpul noptii.Alte functii utile ale purificatorului Airgoclean 200


► Timer pentru programarea timpului de functionare 

Timer-ul (temporizatorul) permite setarea unui timp de functionare fix de 12, 24, 48 sau 72 de ore. 

► Functia de memorare

In cazul unei pene de curent sau deconectare accidentala a aparatului de la priza, purificatorul reporneste cu setarile dinainte de intreruperea alimentarii (modul de lucru, treapta de viteza) 

► Indicator de schimbare si curatare a filtrelor

Pe display este afisata starea pre-filtrului si a filtrelor HEPA/Carbon sub forma de bare de stare. Atunci cand filtrele trebuie inlocuite sau prefiltrele trebuie curatate, pe afisajul digital LED apare un mesaj de avertizare (inlocuire sau curatare). Indicatorul de stare al filtrelor se bazeaza pe timpul de functionare al aparatului.


Tipurile de filtre ale purificatorului Airgoclean 200

► Purificare 3-in-1 cu filtrare HEPA, Carbon si Ionizare

Sistemul de filtre compus din filtrul HEPA, filtrul Carbon Activ si Ionizare este extrem de eficient pentru a retine particulele fine de praf, alergenii si alti agenti poluanti din aerul din interior.


► 2 filtre TRUE HEPA H13

Virusurile, bacteriile, polenul, alergenii, particulele fine de praf si sporii de mucegai cu o dimensiune mai mare de 0,3 micrometri sunt retinute de cele doua filtre HEPA 13 cu o eficienta de 99,97%. Fltrele de tip H13 sunt recomandate chiar si pentru cabinete medicale, laboratoare, productie alimentara sau alte locatii unde este necesara o igiena deosebita. 

► 2 filtre de carbon activ

Filtrul suplimentar de carbon activ are rolul de a retine mirosurile neplacute. Neutralizeaza mirosul de tutun, mirosul de animale,de companie, mirosurile din bucatarie.


► 2 prefiltre DACRON®

DACRON® este numele filamentelor din poliester din compozitia pre-filtrului. Aceste fibre sunt mai rezistente la rupere fata de pre-filtrele obisnuite. Rolul acestor prefiltre este de a retine particulele mari de praf, parul de animale, scame sau alti poluanti grosieri. Prefiltrele au si rolul de a creste durata de viata a filtrelor HEPA. Pre-filtrele pot fi curatate periodic. 

►   Ionizarea

Functia de ionizare presupune eliberarea in aer a ionilor negativi. Acestia ingreuneaza particulele poluante din aer care cad mai repede la pamant. Aerul este deopotriva curatat si imbogatit de oxigen activ. De ce AirgoClean 200?

 • Sistem de filtrare in mai multe trepte cu prefiltre DACRON®, filtre TRUE HEPA si Carbon, functie de Ionizare
 • Filtrare performanta TRUE HEPA H13 cu o capacitate de retinere de pana la 99.97% a particulelor mai mari de 0.3 microni. 
 • Indicator al calitatii aerului cu afisarea valorii de particule de praf fin PM 2.5
 • Potrivit pentru purificarea automata a incaperilor de pana la 66 m² rspectiv 165 m³
 • Debit de purificare max. 550 m³/h
 • 4 trepte de ventilare
 • 3 moduri de functionare: mod automatic, mod turbo, mod de noapte
 • Compact si performant cu mod de utilizare simplu
 • Schimb simplu al filtrelor
 • Timer
 • Functie de memorare
 • Carcasa din inox
 • Mod de noapte (cu nivel de zgomot scazut)
 • Consum scazut de energie
 • Picioare suport, maner incastrat pentru transport


ATENTIE!

 • Se recomanda schimbarea filtrelor HEPA in momentul in care acesta este incarcat de impuritati pentru a nu afecta performanta aparatului.
 • Filtrele HEPA trebuie schimbate la un interval de 6-12 luni sau in momentul in care:
  • filtrele isi schimba culoarea si devin gri
  • aparatul elibereaza un miros greu in aer, deoarece praful si particulele poluante sunt retrimise in incapere
  • fluxul de aer eliberat este neuniform, deoarece impuritatile acumulate in anumite zone ale filtrelor impiedica distribuirea uniforma a aerului
  • fluxul de aer este tot mai scazut, acest lucru datorandu-se incarcarii cu particule a filtrelor ce obtureaza fluxul de aer.


ATENTIE! 

 • Utilizarea filtrelor HEPA furnizate duce la imposibilitatea returnarii acestora, din motive de sanatate, filtrele putand fi contaminate cu agenti prezenti in aerul ventilat inca de la prima folosire. In conditiile returnarii unui produs cu filtre utilizat, ne rezervam dreptul de a retine valoarea filtrelor incluse in pachetul livrat.


Date tehnice

Tensiune: 220 - 240 V/50 Hz

Consum: 38 W

Curent nominal: 0.17A

Tip Stecher: CEE 7/17

Lungime cablu alimentare: 1.8 m

NIvel Zgomot (la 1 m distanta, treapta I-IV): 31 dB / 38 dB / 49 dB / 54 dB

Debit de aer (treapta I-IV): 179 mc/h / 267 mc/h / 433 mc/h / 550 mc/h

Tip ventilator: Radial

Trepte de ventilare: 4

Dimeniuni (LxlxH mm): 310 x 310 x 680 mm

Greutate neta (fara ambalaj): 10.5 Kg

  


Esti interesat de un produs resigilat pentru acest model? Pentru detalii si pret, click aici.

Detalii tehnice

Scroll dreapta pentru mai multe detalii
Dimensiuni (L x H x l mm) 310 x 680 x 310
Greutate (kg) 0.5
Producator Trotec
Tip HEPA H13 TRUE HEPA
Lampa UV-C Nu
Suprafata max. recomandata (mp) 66
Debit de aer (mc/ora) 550
Ionizare Da
Consum (Watt) 38
Tip Filtru Filtru HEPA; Carbon Activ; Pre-filtru Lavabil
Nivel Sonor (dB) 54
Functii Timer; Memory; Sleep; Indicator filtru murdar; Mod Auto
Trepte ventilator 4
Niveluri filtrare 6
Timer Da
Nr. viteze 3
PM2.5 Da

Opinii

Produse asemanatoare

Oferte speciale

279.00 RON 539.00 RON

1,199.00 RON 1,437.00 RON

Like pe Facebook

'dezumidificator TROTEC', 'dezumidificatoare TROTEC', 'dezumidificatoarele TROTEC', 'pret de producator', 'preturi', 'promotii', 'de camera', 'ieftine', 'magazin', 'online'ARGOBIOXIGENDUUXMEACOFRALVORNADOCLEAN AIR OPTIMAENSAdezumidificator supra, uscator prosop supra, incalzitor supraGYNOII, Camera Monitorizare Bebemijloc de transport, vehicule electrice, hoverboard electric, plimbare in parcX4TECHMARPACBIMARPulse Performance ProductsKRYPTONICS, casti de protectie, echipament protectie trotinete, Casti si protectii trotineteTrotinete electrice Inokim Mywayvehicule electrice, trotineta electrica, moniciclu electric, plimbare in parcvehicule electrice, skateboard electric, plimbare in parcvehicule electrice, hoverboard electric, plimbare in parcvehicule electrice, hoverboard electric, plimbare in parcvehicule electrice, hoverboard electric, plimbare in parcmijloc de transport, vehicule electrice, hoverboard electric, plimbare in parcmonitorizare somn, dispozitiv adormire, monitorizare sanatatepurificator de aer, tratare aer, eliminare praf,eliminare polen, spori mucegai, fum de tigara, eliminare mirosuri, bratara inteligenta, bratara monitorizareDezumidificator, purificator, umidificator, difuzor arome Air Natureldezumidificator casnic, dezumidificator aer, dezumidificator peltier, dezumidificare casa, uscare perete, uscare hala productie, uscare piscinamonocicluri electrice, monociclu, monociclu electirc, roata electrica
alecoair, logo
AlecoAir
Bulevardul Timișoara 26 Bucuresti, 062345
Telefon: 0758 090 141