Alecoair Logo
Purificator si sterilizator aer Bioxigen Tris, Ionizare bipolara, Sterilizare antibacteriala, Consum 3W/h, Pentru 16 mp
Purificator si sterilizator aer Bioxigen Tris, Ionizare bipolara, Sterilizare antibacteriala, Consum 3W/h, Pentru 16 mpPurificator si sterilizator aer Bioxigen Tris, Ionizare bipolara, Sterilizare antibacteriala, Consum 3W/h, Pentru 16 mp

Purificator si sterilizator aer Bioxigen Tris, Ionizare bipolara, Sterilizare antibacteriala, Consum 3W/h, Pentru 16 mp

679.00 RON
TVA inclus / Pretul include taxa de timbru verde
Cod Produs
TRISWHITE

Comparare Produse


Disponibilitate
Lipsa Stoc

Garantie persoane fizice
24 Luni

Garantie persoane juridice
12 Luni

Taxa pentru Timbrul Verde este inclusa in pretul produsului.

Transport gratuit

in toata tara la o comanda de peste 199 RON, pentru Livrari Standard

Returnare produs

in 14 zile de la primirea comenzii

Garantie

Preluare si returnare GRATUITA a produselor aflate in GARANTIE

Service Autorizat

pentru toate produsele cumparate de pe Alecoair.ro

Modalitati plata

Ramburs, Transfer Bancar, Card Online sau in Rate prin Parteneri detalii Click aici
 • Conceput și produs în Italia.
 • Un produs cu un design compact și stilizat destinat purificării aerului din casa ta sau din birou. Este o soluție eficientă împotriva astmului, a alergiilor și pentru îmbunătățirea funcțiilor respiratorii. Este un dispozitiv mic, electric, ce poate fi folosit și pentru dormitoare.
 • Foarte silențios, consum extrem de redus
 • Ce este bioxigen® ? – un proces bazat pe ionizarea bipolară, având un efect de sterilizare antibacterială prin activarea moleculelor de oxigen, purificând aerul de mirosuri, bacterii, viruși și mucegaiuri. Rezultatul este o îmbunătățire evidentă a calității aerului. Toți cei care își petrec majoritatea timpului în spaţii închise și, în mod special cei care suferă de probleme respiratorii (asmaticii) au remarcat atât efectul benefic asupra sănătății, cât și o creștere a confortului ambiental. Inițial, bioxigen® a fost introdus în medii sensibile, precum spitalele și structurile de asistență socială, unde riscul de infecții nosocomiale este ridicat. Ulterior, această tehnologie a fost extinsă în industria alimentară, unde mediul este foarte strict controlat la nivel microbiologic :săli de operație, electrocasnice, industria alimentară, oem, unități de tratare a aerului, canale de ventilare, tratarea apei. În prezent, dispozitive profesionale au fost instalate şi în clădiri civile, hoteluri, magazine și locuințe private sau au fost integrate în alte dispozitive. De-a lungul anilor, inovațiile în acest domeniu au dus la o tot mai bună sterilizare a aerului cu un consum scăzut de energie prin crearea unor materiale de o calitate ridicată şi a unor echipamente cu caracteristici constructive speciale.
 • Teste şi certificări: Eficiența sistemelor bioxigen® a fost verificată de către institute de cercetare importante și de către universități, printre care și universitatea din padova (departamentul de medicină a mediului) și universitatea din udine (departamentul de știință alimentară). Bioxigen® a obținut validarea eficienței sale și din partea autorității germane tÜv hessen.
 • Fenomenul de ionizare generează reacții de oxido-reducere asupra compușilor organici volatili, diminuând substanţele poluante prezente în mediu, într-un mod măsurabil şi controlabil, asupra micro-organismelor, ionizarea provoacă daune la nivelul membranei celulare, împiedicându-le, astfel, folosirea funcțiilor vitale.

Detalii Tehnice:

 • Recomandat pentru incaperi de pana la : 16 m2
 • Ionizare bipolara
 • Nivel Sonor : 30 dB
 • Tensiune de alimentare: 220 - 240 V / 50 Hz
 • Putere consumată max: 3 W
 • Dimensiuni (L x l x H): 126 x 11 x 202mm
 • Greutate: 0,4 kg
 • Culori Disponibile : Alb
 • Producator : Sital Klima Italia

Condensatorul este consumabil iar durata de viață este de aproximativ 12 luni.

Suprafața este valabilă pentru o înălțime de 2,5 metri.

Detalii tehnice

Scroll dreapta pentru mai multe detalii
Dimensiuni (L x H x l mm) 126 x 202 x 11
Greutate (kg) 0.4
Producator Sital Klima Italia
Lampa UV-C Nu
Suprafata max. recomandata (mp) 16
Ionizare Bipolara
Telecomanda Nu
Consum (Watt) 3
Display Digital Nu
Tip Filtru Pre-filtru Lavabil
Nivel Sonor (dB) 30
Alimentare 230 V / 50 Hz
Trepte ventilator 1
Higrostat Nu
Niveluri filtrare 1
Tip produs Purificator
Capacitate -
Timer Nu
Culoare produs Alb

Opinii

5.00
Bioxigen

Excelent! In camera in care este instalat, se simte aerul de parca atunci as fi aerisit. Sper sa faca ceea ce este in descriere! Recomand!


5.00
Biooxigen

Este util mai ales ca motanul meu se simte mai bine si nu mai stranuta de la alergeni.


Accesorii

Produse asemanatoare

Oferte speciale

399.00 RON 699.00 RON

Like pe Facebook

'dezumidificator TROTEC', 'dezumidificatoare TROTEC', 'dezumidificatoarele TROTEC', 'pret de producator', 'preturi', 'promotii', 'de camera', 'ieftine', 'magazin', 'online'ARGOBIOXIGENDUUXMEACOFRALVORNADOCLEAN AIR OPTIMAENSAdezumidificator supra, uscator prosop supra, incalzitor supraGYNOII, Camera Monitorizare Bebemijloc de transport, vehicule electrice, hoverboard electric, plimbare in parcX4TECHMARPACBIMARPulse Performance ProductsKRYPTONICS, casti de protectie, echipament protectie trotinete, Casti si protectii trotineteTrotinete electrice Inokim Mywayvehicule electrice, trotineta electrica, moniciclu electric, plimbare in parcvehicule electrice, skateboard electric, plimbare in parcvehicule electrice, hoverboard electric, plimbare in parcvehicule electrice, hoverboard electric, plimbare in parcvehicule electrice, hoverboard electric, plimbare in parcmijloc de transport, vehicule electrice, hoverboard electric, plimbare in parcmonitorizare somn, dispozitiv adormire, monitorizare sanatatepurificator de aer, tratare aer, eliminare praf,eliminare polen, spori mucegai, fum de tigara, eliminare mirosuri, bratara inteligenta, bratara monitorizareDezumidificator, purificator, umidificator, difuzor arome Air Natureldezumidificator casnic, dezumidificator aer, dezumidificator peltier, dezumidificare casa, uscare perete, uscare hala productie, uscare piscinamonocicluri electrice, monociclu, monociclu electirc, roata electrica
alecoair, logo
AlecoAir
Bulevardul Timișoara 26 Bucuresti, 062345
Telefon: 0758 090 141