Alecoair Logo
Disc de taiere metal INOX AD-125-MI, pachet 12 bucați
Disc de taiere metal INOX AD-125-MI, pachet 12 bucațiDisc de taiere metal INOX AD-125-MI, pachet 12 bucați

Disc de taiere metal INOX AD-125-MI, pachet 12 bucați

43.00 RON
TVA inclus / Pretul include taxa de timbru verde
Cod Produs
DISCTAIATMETALINOX

Comparare Produse


Disponibilitate
Lipsa Stoc

Garantie persoane fizice
0 Luni

Garantie persoane juridice
0 Luni

Taxa pentru Timbrul Verde este inclusa in pretul produsului.

Transport gratuit

in toata tara la o comanda de peste 199 RON, pentru Livrari Standard

Returnare produs

in 14 zile de la primirea comenzii

Garantie

Preluare si returnare GRATUITA a produselor aflate in GARANTIE

Service Autorizat

pentru toate produsele cumparate de pe Alecoair.ro

Modalitati plata

Ramburs, Transfer Bancar, Card Online sau in Rate prin Parteneri detalii Click aici

Disc de taiere metal inox AD-125-MI, pachet 12 bucați


Discul de taiere metal inox AD 125 MI marca Trotec este soluția ideală pentru o tăiere curată și rapidă în oțeluri inoxidabile. Este utilizabil cu toate polizoarele unghiulare manuale. Acest disc are o granulatie 60, o duritate Q si o latime de taiere de 1,2 mm.  

Ca material abraziv, pe discul AD 125 MI se află corindon polarizat, ce nu conţine fier, sulf şi clor. Corindonul este al patrulea mineral ca şi duritate din lume şi se evidenţiază prin duritate şi rezistenţă ridicată, motiv pentru care se pretează în mod deosebit pentru lucrări de aşchiere performante.

La prelucrarea oțelurilor inoxidabile cu polizoarele unghiulare manuale este necesar ca materialul abraziv de pe discul de tăiere să nu aibă fier, sulf și clor, pentru a elimina posibilitatea formării de rugină la marginile de tăiere. De aceea, discul de taiere AD 125 MI este alegerea ideală.

Răşina sintetică armată cu fibre permite păstrarea unei distanţe ideale între granulele abrazive din corindon pe discul de retezat metal AD 125 MI, asigurând astfel cele mai bune caracteristici ale materialului pentru o solicitare puternică şi tăiere uscată, cu o viteză tangenţială de până la 80 m/s.

 Discul de 1,2 mm dă posibilitatea executării cu o precizie milimetrică a unei tăieri rapide și curate în oțel inoxidabil și oțel normal.

  • De ce iti recomandam discul de taiere metal inox AD 125 MI:
  • Disc de retezare profesional fabricat după normele EN 12413
  • Calitate marca Trotec
  • Certificat MPA
  • Material abraziv pe bază de corindon polarizat, special pentru oţel inoxidabil
  • Granulația mijlocie de 60 – optimă pentru tăieri rapide şi economice
  • Grad de tărie Q (tare) – ideal pentru oţel inoxidabil
  • Răşină sintetică armată cu fibre (BF) pentru rezistenţă ridicată


Detalii tehnice

Scroll dreapta pentru mai multe detalii
Produs Accesorii

Opinii

5.00
Disc de taiere metal INOX AD-125-MI, pachet 12 buca?i

CALITATE


Produse asemanatoare

Oferte speciale

1,859.00 RON 3,259.00 RON

PRP: 1,049.00 RON

899.00 RON

Like pe Facebook

'dezumidificator TROTEC', 'dezumidificatoare TROTEC', 'dezumidificatoarele TROTEC', 'pret de producator', 'preturi', 'promotii', 'de camera', 'ieftine', 'magazin', 'online'ARGOBIOXIGENDUUXMEACOFRALVORNADOCLEAN AIR OPTIMAENSAdezumidificator supra, uscator prosop supra, incalzitor supraGYNOII, Camera Monitorizare Bebemijloc de transport, vehicule electrice, hoverboard electric, plimbare in parcX4TECHMARPACBIMARPulse Performance ProductsKRYPTONICS, casti de protectie, echipament protectie trotinete, Casti si protectii trotineteTrotinete electrice Inokim Mywayvehicule electrice, trotineta electrica, moniciclu electric, plimbare in parcvehicule electrice, skateboard electric, plimbare in parcvehicule electrice, hoverboard electric, plimbare in parcvehicule electrice, hoverboard electric, plimbare in parcvehicule electrice, hoverboard electric, plimbare in parcmijloc de transport, vehicule electrice, hoverboard electric, plimbare in parcmonitorizare somn, dispozitiv adormire, monitorizare sanatatepurificator de aer, tratare aer, eliminare praf,eliminare polen, spori mucegai, fum de tigara, eliminare mirosuri, bratara inteligenta, bratara monitorizareDezumidificator, purificator, umidificator, difuzor arome Air Natureldezumidificator casnic, dezumidificator aer, dezumidificator peltier, dezumidificare casa, uscare perete, uscare hala productie, uscare piscinamonocicluri electrice, monociclu, monociclu electirc, roata electrica
alecoair, logo
AlecoAir
Bulevardul Timișoara 26 Bucuresti, 062345
Telefon: 0758 090 141