Alecoair Logo
Set 11 discuri pentru taiere si slefuire 125 Trotec, pachet 11 bucati

Set 11 discuri pentru taiere si slefuire 125 Trotec, pachet 11 bucati

59.00 RON
TVA inclus / Pretul include taxa de timbru verde in valoare de 11 ron
Cod Produs
SETDISCTAIATPIATRA

Comparare Produse


Disponibilitate
Lipsa Stoc

Garantie persoane fizice
0 Luni

Garantie persoane juridice
0 Luni

Taxa pentru Timbrul Verde este inclusa in pretul produsului.

Transport gratuit

in toata tara la o comanda de peste 199 RON, pentru Livrari Standard

Returnare produs

in 14 zile de la primirea comenzii

Garantie

Preluare si returnare GRATUITA a produselor aflate in GARANTIE

Service Autorizat

pentru toate produsele cumparate de pe Alecoair.ro

Modalitati plata

Ramburs, Transfer Bancar, Card Online sau in Rate prin Parteneri detalii Click aici

Unsprezece discuri din setul de avantaje - selecția noastră profesională pentru tăiere, șlefuire sau debavurare economice


Discurile de tăiere și măcinare fiabile sunt accesorii indispensabile pentru polizoarele unghiulare manuale. În cele din urmă, valoarea max. Viteza circumferențială a geamurilor de 80 m / s pentru o mașină de curse cu o viteză de 288 km / h. Prin urmare, puteți avea încredere în siguranța discurilor de tăiere de marcă de calitate profesională - de exemplu, ieftine într-un set complet practic:


Acest set de accesorii din 11 piese poate fi utilizat cu toate polizoarele unghiulare manuale și conține cinci discuri de tăiere a metalului AD 125 M, cinci discuri de tăiere a pietrei AD 125 S și un disc de polizare a metalului AD 125 MG - toate în calitate marca Trotec cu test MPA certificat:


Disc de tăiere a metalelor AD 125 M


Datorită mărimii bobului 36, gradului de duritate P și lățimii de tăiere de 3,2 mm pentru o durată de viață și o rezistență mai lungă, acest disc de tăiere este soluția ideală pentru tăierea economică a metalelor și a tablelor.

Ca un abraziv, AD 125 M are corindon lipit special pentru metal, care este al patrulea mineral cel mai dur din lume și se caracterizează prin rezistența sa enormă, motiv pentru care este deosebit de potrivit pentru performanțe ridicate de tăiere.

5 x inclus în set


Disc de tăiere a pietrei AD 125 S


Carbura de siliciu legată pe acest disc are o conductivitate termică ridicată, ceea ce, în combinație cu duritatea sa, face din boabele abrazive din carbură de siliciu materialul abraziv ideal pentru materialele minerale.

Acesta este motivul pentru care AD 125 S cu mărimea granulației 30, gradul de duritate P și o lățime de tăiere de 3,2 mm pentru o durată de viață mai lungă a sculei este soluția ideală pentru tăierea rapidă a betonului, a pietrei naturale, a plăcilor de acoperiș sau a cărămizii nisip-var.

5 x inclus în set


Disc de măcinat metal AD 125 MG


În acest disc, corindonul polarizat este legat în straturi de fibră de sticlă multistrat, în special pentru metalul de măcinat brut. Corindonul este extrem de dur și, prin urmare, este deosebit de potrivit pentru performanțe ridicate de tăiere, cu capacitate mare de măcinare.

Cu o grosime de 6 mm, mărimea bobului 30 și gradul de duritate P, AD 125 MG este ușor de prelucrat chiar și cu presiune de contact scăzută și este ideal pentru prelucrarea economică a cusăturilor și suprafețelor de sudură.


1 x inclus în set


Toate discurile de tăiere și măcinare din acest set au o legătură de rășină sintetică armată cu fibre cu țesătură, care menține boabele abrazive la o distanță ideală una de cealaltă și garantează astfel cele mai bune proprietăți materiale pentru utilizare grea și tăiere brută uscată la viteze periferice mari de până la 80 m / s.


Datorită formei lor cotite, structura discurilor de tăiere este în plus rigidizată, ceea ce contribuie la îmbunătățirea unui ghidaj de tăiere și șlefuire stabil și curat.


Beneficii pentru practică: „


Discuri profesionale de tăiere conform EN 12413

Calitatea mărcii Trotec cu certificat de test MPA

Set complet pentru prelucrarea pietrei și metalului

Durată lungă de viață pentru o muncă eficientă, cu economii de costuri

Toate discurile de tăiere sunt rotite și au o legătură din țesătură (BF) din rășină sintetică armată cu fibre pentru o stabilitate ridicată

Detalii tehnice

Scroll dreapta pentru mai multe detalii
Produs Accesorii

Opinii

Produse asemanatoare

Oferte speciale

Like pe Facebook

'dezumidificator TROTEC', 'dezumidificatoare TROTEC', 'dezumidificatoarele TROTEC', 'pret de producator', 'preturi', 'promotii', 'de camera', 'ieftine', 'magazin', 'online'ARGOBIOXIGENDUUXMEACOFRALVORNADOCLEAN AIR OPTIMAENSAdezumidificator supra, uscator prosop supra, incalzitor supraGYNOII, Camera Monitorizare Bebemijloc de transport, vehicule electrice, hoverboard electric, plimbare in parcX4TECHMARPACBIMARPulse Performance ProductsKRYPTONICS, casti de protectie, echipament protectie trotinete, Casti si protectii trotineteTrotinete electrice Inokim Mywayvehicule electrice, trotineta electrica, moniciclu electric, plimbare in parcvehicule electrice, skateboard electric, plimbare in parcvehicule electrice, hoverboard electric, plimbare in parcvehicule electrice, hoverboard electric, plimbare in parcvehicule electrice, hoverboard electric, plimbare in parcmijloc de transport, vehicule electrice, hoverboard electric, plimbare in parcmonitorizare somn, dispozitiv adormire, monitorizare sanatatepurificator de aer, tratare aer, eliminare praf,eliminare polen, spori mucegai, fum de tigara, eliminare mirosuri, bratara inteligenta, bratara monitorizareDezumidificator, purificator, umidificator, difuzor arome Air Natureldezumidificator casnic, dezumidificator aer, dezumidificator peltier, dezumidificare casa, uscare perete, uscare hala productie, uscare piscinamonocicluri electrice, monociclu, monociclu electirc, roata electrica
alecoair, logo
AlecoAir
Bulevardul Timișoara 26 Bucuresti, 062345
Telefon: 0758 090 141