Alecoair Logo
Capsator cu acumulator Trotec PTNS 10‑3,6V fara cablu, Maner Softgrip, 30 Impuscaturi minut
Capsator cu acumulator Trotec PTNS 10‑3,6V fara cablu, Maner Softgrip, 30 Impuscaturi minutCapsator cu acumulator Trotec PTNS 10‑3,6V fara cablu, Maner Softgrip, 30 Impuscaturi minutCapsator cu acumulator Trotec PTNS 10‑3,6V fara cablu, Maner Softgrip, 30 Impuscaturi minutCapsator cu acumulator Trotec PTNS 10‑3,6V fara cablu, Maner Softgrip, 30 Impuscaturi minutCapsator cu acumulator Trotec PTNS 10‑3,6V fara cablu, Maner Softgrip, 30 Impuscaturi minut

Capsator cu acumulator Trotec PTNS 10‑3,6V fara cablu, Maner Softgrip, 30 Impuscaturi minut

169.00 RON
TVA inclus / Pretul include taxa de timbru verde
Cod Produs
PTNS10

Comparare Produse


Disponibilitate
Lipsa Stoc

Garantie persoane fizice
24 Luni

Garantie persoane juridice
12 Luni

Taxa pentru Timbrul Verde este inclusa in pretul produsului.

Transport gratuit

in toata tara la o comanda de peste 199 RON, pentru Livrari Standard

Returnare produs

in 14 zile de la primirea comenzii

Garantie

Preluare si returnare GRATUITA a produselor aflate in GARANTIE

Service Autorizat

pentru toate produsele cumparate de pe Alecoair.ro

Modalitati plata

Ramburs, Transfer Bancar, Card Online sau in Rate prin Parteneri detalii Click aici
 • Mic, ușor, compact și înainte de toate fără cablu - aceste lucruri fac din capsatorul cu acumulator PTNS 10‑3,6V o unealtă comodă și versatilă. Simplu și rapid, cu acest capsator fixaţi diferite materiale.
 • PTNS 10‑3,6V convinge prin viteza sa de capsare de 30 de împuşcări pe minut, precum și prin posibilitatea utilizării de capse și de cuie. Pe lângă aceasta, posibilitatea utilizării capselor de diferite mărimi, în materiale diferite, aduce cu sine un rezultat deosebit de mulțumitor. Magazia integrată se poate dota cu până la 100 de capse sau 50 de cuie, astfel încât capsatorul poate fi adaptat la o multitudine de teme de fixare. Cu ajutorul indicatorului de încărcare puteți să controlaţi când trebuie umplută magazia cu capse sau cuie.
 • Acumulatorul capsatorului PTNS 10‑3,6V este dotat cu o tehnologie de lungă durată și de mare capacitate de tip litiu-ion. Acest lucru înseamnă că nu prezintă efect de memorie sau o descărcare de la sine. Cu ajutorul indicatorului de capacitate al acumulatorului, puteţi mereu controla nivelul de încărcare al acestuia, iar pentru reîncărcare puteți folosi încărcătorul din dotare.
 • Cu ajutorul mânerului ergonomic cu intarsii Softgrip, pentru un lucru eficient și fără oboseală, PTNS 10-3,6V se poate utiliza confortabil chiar și mai îndelungat. Pentru a împiedica capsarea nedorită, capsatorul deține un comutator de pornit/oprit şi un buton de siguranță tip "nas de siguranţă". Abea după ce aţi apasat acest nas în poziție de capsare, puteţi într-adevăr declanşa capsarea. O capsare nedorită sau nesupravegheată este împiedicată în acest mod.


Cânteva avantaje practice:

 • Acumulator de 3,6 V (1,5 Ah) cu tehnologie litiu-ioni, fără efect de memorie sau descărcare de la sine
 • Utilizabil cu capse de tip 53 și cuie de tip 47
 • Viteză mare de capsare, de 30 de împuşcări pe minut
 • Utilizarea capselor de lungimi diferite și de materiale diferite conferă un rezultat optim al lucrării
 • Cu ajutorul mărimii compacte se poate utiliza flexibil la orice lucrare
 • Nas de siguranță: împușcarea controlată e posibilă numai în poziția de lucru
 • Intarsii Softgrip în carcasă, pentru o apucare fermă
 • Lucrul ergonomic cu ajutorul greutății sale mici
 • Încărcător pentru o schimbare și reîncărcare ușoară cu clame și cuie
 • Datorită mărimii compacte, utilizabil pentru orice lucrare
 • Încărcare şi schimbare simplă a capselor şi cuielor
 • Magazie integrată cu indicator al nivelului de încărcare, încărcabilă cu 100 capse sau 50 de cuie
 • Indicator de capacitate al acumulatorului, în două trepte
 • Calitate controlată TÜV


Date tehnice:

 • Acumulator - Tensiune nominală: 3,6 V
 • Acumulator - Capacitate: 1,5 Ah
 • Tip acumulator: Li-ion
 • Timp de încărcare: 3 h
 • Lungime cablu: 1,5 m
 • Viteza de capsare: 30/min
 • Capacitatea magazinului: 100 capse tip 53, 50 cuie tip 47
 • Nivelde presiune sonoră: 80 dB(A)
 • Valoarea emisiei vibrațiilor: 11,6 (m/s²)
 • Furnitură: Capsator cu acumulator PTNS 10-3,6V inclusiv aparat încărcător, 1.000 capse de tip 53 (lungime: 6 mm), 1.000 capse de tip 53 (lungime: 8 mm), 500 cuie tip 47 (lungime: 10 mm)
 • Acest aparat a fost verificat TÜV şi poartă sigla GS pentru o siguranţă controlată


Domeniu de utilizare: Produsul este de tip Hobby, fiind destinat unui regim de lucru moderat. Produsul nu este destinat pentru a fi folosit în ateliere de producție, pe șantiere sau în alte condiții care implică o utilizare intensivă.

Detalii tehnice

Scroll dreapta pentru mai multe detalii
Dimensiuni (L x H x l mm) 43 x 150 x 150
Producator TROTEC
Produs Capsator electric
Tip lucrare Hobby
Acumulator Li-Ion
Include 1.000 capse de tip 53 (lungime: 6 mm), 1.000 capse de tip 53 (lungime: 8 mm), 500 cuie tip 47
Tensiune alimentare 100 - 240 V /50 Hz
Functii produs Intersectii SoftGrip; Afisaj baterie
Miscare Capsare
Tip alimentare Acumulator

Opinii

5.00
Un produs excelent

Un produs care m-a surprins extrem de placut la capitolul rapiditate si fiabilitate, mai am 2 produse de acest gen mai scumpe ca acesta dar la capitolul robustete, rapiditate si baterea capselor acesta le intrece pe celelalte. Recomand acest produs!


5.00
foarte fiabil

nu am folosit pana acum un capsator,dar acesta m-a surprins cu usurinta si forta de batere a capselor,recomand cu placere acest capsator.


5.00
Foarte bun

Recomand!


5.00
Produs foarte bun

Il folosesc acasă, este puternic , ergonomic, l-am folosit și cu capse și cuie, merge foarte bine, l-am încărcat o data de cand l-am cumpărat, dacă avea și un snur era ok , il scapi ușor din mână.. multumesc și de rapiditatea livrării max 48h


Produse asemanatoare

Oferte speciale

129.00 RON 149.00 RON

Like pe Facebook

'dezumidificator TROTEC', 'dezumidificatoare TROTEC', 'dezumidificatoarele TROTEC', 'pret de producator', 'preturi', 'promotii', 'de camera', 'ieftine', 'magazin', 'online'ARGOBIOXIGENDUUXMEACOFRALVORNADOCLEAN AIR OPTIMAENSAdezumidificator supra, uscator prosop supra, incalzitor supraGYNOII, Camera Monitorizare Bebemijloc de transport, vehicule electrice, hoverboard electric, plimbare in parcX4TECHMARPACBIMARPulse Performance ProductsKRYPTONICS, casti de protectie, echipament protectie trotinete, Casti si protectii trotineteTrotinete electrice Inokim Mywayvehicule electrice, trotineta electrica, moniciclu electric, plimbare in parcvehicule electrice, skateboard electric, plimbare in parcvehicule electrice, hoverboard electric, plimbare in parcvehicule electrice, hoverboard electric, plimbare in parcvehicule electrice, hoverboard electric, plimbare in parcmijloc de transport, vehicule electrice, hoverboard electric, plimbare in parcmonitorizare somn, dispozitiv adormire, monitorizare sanatatepurificator de aer, tratare aer, eliminare praf,eliminare polen, spori mucegai, fum de tigara, eliminare mirosuri, bratara inteligenta, bratara monitorizareDezumidificator, purificator, umidificator, difuzor arome Air Natureldezumidificator casnic, dezumidificator aer, dezumidificator peltier, dezumidificare casa, uscare perete, uscare hala productie, uscare piscinamonocicluri electrice, monociclu, monociclu electirc, roata electrica
alecoair, logo
AlecoAir
Bulevardul Timișoara 26 Bucuresti, 062345
Telefon: 0758 090 141