Alecoair Logo
Ciocan rotopercutor PRDS 10-230V, Putere 1500W, Preluare SDS-Plus, Maner suplimentar
Ciocan rotopercutor PRDS 10-230V, Putere 1500W, Preluare SDS-Plus, Maner suplimentarCiocan rotopercutor PRDS 10-230V, Putere 1500W, Preluare SDS-Plus, Maner suplimentarCiocan rotopercutor PRDS 10-230V, Putere 1500W, Preluare SDS-Plus, Maner suplimentarCiocan rotopercutor PRDS 10-230V, Putere 1500W, Preluare SDS-Plus, Maner suplimentar

Ciocan rotopercutor PRDS 10-230V, Putere 1500W, Preluare SDS-Plus, Maner suplimentar

359.00 RON
TVA inclus / Pretul include taxa de timbru verde
Cod Produs
PRDS10230V

Comparare Produse


Disponibilitate
Lipsa Stoc

Garantie persoane fizice
24 Luni

Garantie persoane juridice
12 Luni

Taxa pentru Timbrul Verde este inclusa in pretul produsului.

Transport gratuit

in toata tara la o comanda de peste 199 RON, pentru Livrari Standard

Returnare produs

in 14 zile de la primirea comenzii

Garantie

Preluare si returnare GRATUITA a produselor aflate in GARANTIE

Service Autorizat

pentru toate produsele cumparate de pe Alecoair.ro

Modalitati plata

Ramburs, Transfer Bancar, Card Online sau in Rate prin Parteneri detalii Click aici
 • Cu PRDS 10-230V aveţi întotdeauna soluţia ideală la îndemână: puteţi să dezlipiţi gresia, să efectuaţi canale pentru cabluri sau spărturi mici în perete şi să executaţi lucrări de demolare. Montaţi dalta, opriţi rotaţia şi demolaţi cu putere.
 • Doriţi să efectuaţi găuri în beton sau granit? Schimbaţi unealta în mod simplu, cu o singură mână, datorită preluării SDS-plus, şi activaţi la comutator funcţia de găurire. Ciocanul pneumatic al PRDS 10-230V produce lovituri individuale cu frecvenţă mare, cu o putere de 5 joule, şi facilitează astfel o găurire simplă, chiar şi a materialelor tari, indiferent de presiunea de apăsare. În plus, funcţia de ciocan a uneltei PRDS 10-230V poate fi deactivată complet, pentru găurirea lemnului şi metalului.
 • Un accesoriu practic pentru toate lucrările de găurire este opritorul de adâncime inclus în furnitură, care nu doar că permite respectarea adâncimii de găurire dorite sau executarea de găuri multiple cu aceeaşi adâncime, ci şi ajută profesioniştii la a economisi bani. Dacă de ex. se vor executa 500 de găuri pentru dibluri, cu o adâncime mai mare cu 6 mm decât cea necesară, ar rezulta 3 m uzură inutilă a burghiului, cu necesitate pretimpurie de înlocuire.
 • În combinaţie cu comanda fără trepte a turaţiei şi loviturii, puteţi adapta puterea necesară a sculei PRDS 10-230V la fiecare sarcină de lucru, pe materialul respectiv, astfel că spectrul de utilizare se întinde de la pregăurirea gresiei sensibile, până la demolarea suprafeţelor mai mari, cu un avans rapid al muncii.
 • Puteţi profita de avantajele acestui ciocan găuritor şi la găuririle carotate pentru instalaţiile sanitare şi electrice, căci mecanismul puternic de lovire asigură rezultate eficiente, mai ales la utilizarea burghielor coroană cu un diametru mare.
 • Acest ciocan găuritor demonstrează că puterea şi deservirea simplă pot fi îmbinate în mod ergonomic. Construcţia specială în L, cu un mâner principal amortizat la vibraţii, garantează un punct de greutate perfect poziţionat. Mânerul suplimentar poate fi rotit fără trepte în 360°, fapt ce asigură deservirea optimă, chiar şi în spaţii înguste.
 • Cu PRDS 10-230V mergeţi întotdeauna la sigur, căci primiţi acest ciocan găuritor şi demolator de calitate verificată TÜV, ca şi garanţie pentru valoare, siguranţă şi funcţionalitate remarcabilă.


Avantaje practice:

 • Ciocan puternic pentru beton şi zidărie, demolator şi maşină de găurit cu o putere de 1.500 w
 • Ciocan pneumatic cu o putere de lovire de 5 joule – putere maximă de lovire a materialelor tari, independent de forţa de apăsare
 • Formă L ergonomică, cu o poziţionare perfectă a centrului de greutate
 • Mâner principal amortizat la vibraţii şi mâner suplimentar reglabil fără trepte, pentru o deservire optimă
 • Schimbare rapidă a uneltei cu preluare SDS-plus
 • Comutator pentru funcţiune, cu blocaj de siguranţă
 • Funcţie de oprire a rotaţiei pentru demolare şi oprire a lovirii pentru găurirea metalului şi lemnului
 • Comandă fără trepte a turaţiei şi loviturii, pentru un lucru adaptat pe material
 • Inclusiv mandrină cu coroană dinţată cu coadă SDS, pentru utilizarea burghielor cu coadă rotundă


Date tehnice:

 • Număr viteze: 1
 • Turaţie la funcţionare în gol, viteza 1: 0 - 750 min-1
 • Putere de lovire (joule): 5
 • Diam. max. de găurire lemn (mm): 40
 • Diam. max. de găurire oţel (mm): 13
 • Diam. max. de găurire zidărie/cărămizi (mm): 32
 • Presiune sonoră ciocan găuritor dB(A): 85,61
 • Nivel sonor ciocan găuritor (dB): 96,61
 • Nesiguranţă ciocan găuritor (K): 3
 • Presiune sonoră demolare dB(A): 94,31
 • Nivel sonor demolare dB(A): 102,31
 • Nesiguranţă demolare (K): 2,83
 • Valoarea emisiei de vibrații ciocan găuritor în beton ah=in (m/s²): 10,248
 • Nesiguranţă ciocan găuritor în beton K (m/s²): 1,5
 • Valoarea emisiei de vibrații demolare ah=in (m/s²): 15,014
 • Nesiguranţă demolare K (m/s²): 1,5
 • Dimensiuni L x l x H (mm): 115 x 400 x 225
 • Greutate (kg): 5


Pentru a completa posibilităţile de utilizare ale sculei PRDS 10-230V, puteţi achiziţiona opţional un set de burghie şi dălţi de calitate Trotec.

Domeniu de utilizare: Produsul este de tip Hobby, fiind destinat unui regim de lucru moderat. Produsul nu este destinat pentru a fi folosit în ateliere de producție, pe șantiere sau în alte condiții care implică o utilizare intensivă.

Detalii tehnice

Scroll dreapta pentru mai multe detalii
Produs Ciocan rotopercutor
Tip lucrare Hobby
Putere nominala (Watt) 1500
Turatie in gol maxima rpm/min 750 rpm
Include mandrină cu coroană dinţată cu coadă SD
Tensiune alimentare 220 - 230 V
Miscare Gaurire
Tip alimentare La retea

Opinii

5.00
Review

Ciocanul rotopercutor PRDS 10-230V isi merita toti banii.Recomand fara nici o retinere. Cat despre AlecoAir sunt deosebit de seriosi in onorarea comenzilor.


5.00
Ciocan rotopercutor

Foarte multumit, Ciocanul functioneaza foarte bine, a ajuns la timp si ambalat perfect. Multumesc echipei Aleco pentru seriozitatea demonstrata in onorarea comenzii.


5.00
Ciocan rotopercutor

Isi merita toti bani ,functioneaza foarte bine, a ajuns la timp si ambalat perfect. Multumesc echipei


5.00
Recomand

Multumit, isi merita banii


5.00
review

super scula la super pret!!!


4.00
Ciocan rotopercutor

este bun, are putere mare pentru demolare. Greutatea este echilbrata in functie de putere, nu obosesti folosindu-l. Minusuri de mentionat comutatorul de percutie-rotatie și în general comutatoarele. Nu pot spune nimic despre exploatrea în timp, dar cât l-am folosit nu am găsit sarcină să nu o îndeplinească. In general bun pentru banii dați.


5.00
Cocan rotopercutor

Scula buna,merita bani Multumesc echipeiAlecoAir pentru seriozitate.


5.00
Cocan rotopercutor

Merita toti bani...puternic..te poti baza pe ea fara probleme...Multumesc


Produse asemanatoare

Oferte speciale

Like pe Facebook

'dezumidificator TROTEC', 'dezumidificatoare TROTEC', 'dezumidificatoarele TROTEC', 'pret de producator', 'preturi', 'promotii', 'de camera', 'ieftine', 'magazin', 'online'ARGOBIOXIGENDUUXMEACOFRALVORNADOCLEAN AIR OPTIMAENSAdezumidificator supra, uscator prosop supra, incalzitor supraGYNOII, Camera Monitorizare Bebemijloc de transport, vehicule electrice, hoverboard electric, plimbare in parcX4TECHMARPACBIMARPulse Performance ProductsKRYPTONICS, casti de protectie, echipament protectie trotinete, Casti si protectii trotineteTrotinete electrice Inokim Mywayvehicule electrice, trotineta electrica, moniciclu electric, plimbare in parcvehicule electrice, skateboard electric, plimbare in parcvehicule electrice, hoverboard electric, plimbare in parcvehicule electrice, hoverboard electric, plimbare in parcvehicule electrice, hoverboard electric, plimbare in parcmijloc de transport, vehicule electrice, hoverboard electric, plimbare in parcmonitorizare somn, dispozitiv adormire, monitorizare sanatatepurificator de aer, tratare aer, eliminare praf,eliminare polen, spori mucegai, fum de tigara, eliminare mirosuri, bratara inteligenta, bratara monitorizareDezumidificator, purificator, umidificator, difuzor arome Air Natureldezumidificator casnic, dezumidificator aer, dezumidificator peltier, dezumidificare casa, uscare perete, uscare hala productie, uscare piscinamonocicluri electrice, monociclu, monociclu electirc, roata electrica
alecoair, logo
AlecoAir
Bulevardul Timișoara 26 Bucuresti, 062345
Telefon: 0758 090 141