Alecoair Logo
Hidrofor casnic TGP 1025 ES, Capacitate 3300 l/h, Putere 1000W, Volum rezervor 19l
Hidrofor casnic TGP 1025 ES, Capacitate 3300 l/h, Putere 1000W, Volum rezervor 19lHidrofor casnic TGP 1025 ES, Capacitate 3300 l/h, Putere 1000W, Volum rezervor 19lHidrofor casnic TGP 1025 ES, Capacitate 3300 l/h, Putere 1000W, Volum rezervor 19lHidrofor casnic TGP 1025 ES, Capacitate 3300 l/h, Putere 1000W, Volum rezervor 19lHidrofor casnic TGP 1025 ES, Capacitate 3300 l/h, Putere 1000W, Volum rezervor 19l

Hidrofor casnic TGP 1025 ES, Capacitate 3300 l/h, Putere 1000W, Volum rezervor 19l

PRP: 998.00 RON849.00 RON
TVA inclus / Pretul include taxa de timbru verde
Cod Produs
TGP1025ES

Comparare Produse

Livrare in 3-5 zile lucratoare cu posibile intarzieri datorate aglomerarii curierilorDisponibilitate
Stoc Limitat

Garantie persoane fizice
24 Luni

Garantie persoane juridice
12 Luni

Taxa pentru Timbrul Verde este inclusa in pretul produsului.

Transport gratuit

in toata tara la o comanda de peste 199 RON, pentru Livrari Standard

Returnare produs

in 14 zile de la primirea comenzii

Garantie

Preluare si returnare GRATUITA a produselor aflate in GARANTIE

Service Autorizat

pentru toate produsele cumparate de pe Alecoair.ro

Modalitati plata

Ramburs, Transfer Bancar, Card Online sau in Rate prin Parteneri detalii Click aici

Furnizarea cu apa in domeniul casnic independent 

Fie ca este vorba de o casa de vacanta retrasa sau inca nu exista racordare la sistemul comunal de alimentare cu apa - cu hidroforul casnic TGP 1025 ES va faceti independent de sistemul de alimentare cu apa public. Cine doreste sa utilizeze apa naturala subterana, apa de ploaie, apa din fantana sau din rau, economiseste anual si se pune in slujba mediului inconjurator.Utilizati apa menajera gratuita cu ajutorul hidroforului casnic TGP 1025 ES

Doriti sa utilizati ca sursa de alimentare cu apa, fantana, o cisterna de apa de ploaie, un rezervor de apa subterana, un iaz sau chiar o sursa de apa curgatoare? Atunci puteti integra in actualul sistem de alimentare a casei cu apa, hidroforul casnic TGP 1025 ES cu carcasa pompei din metal inoxidabil. 


La multe utilizari in domeniul casnic nu este necesara consumarea de apa potabila. Pentru clatirea toaletelor, pentru diferite lucrari de curatare, pentru dus sau pentru masina de spalat rufe, ajunge de obicei apa menajera curata, fara sa fie necesara utilizarea de apa de baut. Chiar si pentru irigarea gradinilor, utilizarea de apa menajera gratuita este adesea o solutie economica alternativa.Putere mare de pompare pentru utilizarea cansica si pentru gradina

Cu un debit de pompare de pana la 3.300 litri pe ora, hidroforul casnic TGP 1025 ES cu o putere a motorului de 1.000 W poate pompa apa menajera curata de la o adancime de pana la 7 metri. Inaltimea la care ajunge apa pompata poate fi de pana la 30m. Hidroforul poate pompa apa menajera cu impuritati de pana la 2 mm. Racordurile de exhaustare si de pompare au un filet metalic cu un diametru de 1“ respectiv 33,24 mm. 


Rezervorul de presiune are un volum de 19 l si mentine o presiune constanta in conductele de apa chiar si atunci cand pompa hidroforului nu functioneaza. Prin mecanismul automat de cuplare/decuplare, presiunea in rezervor este monitorizata iar aparatul se cupleaza automat cand presiunea scade sub 1,5 bar, respectiv se decupleaza atunci cand presiunea atinge din nou 3 bar. La comutatorul de cuplare si decuplare manuala a pompei se poate ajunge cu usurinta, acesta fiind protejat de o carcasa.
Robust si rezistent la coroziune

Hidroforul casnic TGP 1025 ES care este prelucrat foarte bine, convinge prin robustete si este protejat prin IPX4 din toate directiile de stropirea cu apa. Partea frontala a carcasei pompei este confectionata din metal inoxidabil. Elementele galbene si rezervorul de presiune sunt confectionate din metal, care este lacuit pentru protectie. Partile negre ale carcase sunt din plastic rezistent la socuri mecanice. 


Componentele din care este construit interiorul hidroforului sunt concepute pentru o viata lunga de functionare. Motorul bobinat din aluminiu care nu necesita o intretinere amanuntita se caracterizeaza printr-o buna conductibilitate termica, robustete sub sarcina si rezistenta marita la coroziune. In afara de aceasta, hidroforul casnic mai puncteaza prin supapa cu inel de ghidare de calitate din ceramica si prin protectia contra supraincalzirii cu ajutorul comutatorului de protectie termica.
Rezervor de presiune cu comutator de presiune economic

Rezervorul de egalizare a presiunii in regimul automat de alimentare cu apa este pentru un hidrofor casnic de o deosebita importanta. Cu cat acesta este dimensionat mai bine, cu atat mai rare sunt necesare cuplarile pompei. Astfel, atunci cand este folosita o cantitate mica de apa, cum ar fi un pahar de apa, pompa de apa nu va fi nevoita sa porneasca. 


Cu cat cantitatea de apa din rezervor este mai mare cu atat mai rar se cupleaza pompa. Pentru ca fiecare cuplare a pompei consuma energie electrica, comutatorul de presiune ajuta la un consum redus de energie electrica si deci si de costuri. Un numar mai redus de cuplari duce si la o uzare mai redusa a intregii instalatii. In plus tot printr-o cuplare mai rara a pompei se reduce si stresul fonic facut de catre pornire si oprire.
Utilizare necostisitoare din punct de vedere tehnic atat in domeniul interior cat si exterior

Hidroforul casnic TGP 1025 ES detine o deschidere larga pentru alimentarea si golirea de apa confortabila la luarea in functiune respectiv pentru stivuirea pe timpul iernii, cand este necesara golirea completa a apei. Gaurile cu care este dotat piciorul hidroforului fac posibila o montare stabila permanenta in caz de necesitate, in domenii interioare sau exterioare.
Economisiti cu pana la 50 % apa potabila costisitoare!

Surse alternative de apa pentru utilizarea menajera zilnica in domeniul casnic sunt un aspect ecologic si economic demn de luat in calcul. Cu fiecare utilizare a pompei se pot economisi multi bani! Aici nu numai irigarea cu apa menajera a gradinilor in sezonul de vara ar fi o alternativa la apa potabila pe care trebuie sa o cumparati, ci o alimentare pe intreaga perioada a anului cu apa a toaletelor din casa. La fel, si masina de spalat rufe poate fi alimentata cu apa menajera din apa de ploaie sau fantana.
Posibilitati multiple de utilizare

Fantani, cisterne si rezervoare de apa de ploaie sunt sursele cele mai dese de apa menajera pentru hidrofoare. La fel, se pot utiliza si piscine sau surse de apa statatoare, iazuri, pentru pomparea cu apa menajera. Peste tot, acolo unde in casa si gradina nu este necesara apa potabila, hidroforul casnic TGP 1025 ES poate fi utilizat cu succes pentru a reduce consumul de apa.
Economisiti la clatirea toaletelor sau utilizarea masinii de spalat rufe

Clatirea toaletelor si alimentarea masinii de spalat se pot face cu apa menajera gratuita, furnizata de hidroforul TGP 1025 ES. In functie de calitatea apei si de curatenia ei, apa pompata poate fi utilizata si ca apa de dus in casele de vacanta.
Lucrari de curatare, intretinerea teraselor, intretinerea auto

Hidroforul casnic se poate utiliza cu succes la lucrarile cu apa sub mare presiune, de exemplu la intretinerea teraselor, curatirea intrarilor si iesirilor la statiile de spalare auto sau la spalarile de automobile.Irigarea gradinii economic si protejand mediu inconjurator

Indiferent daca irigati gradina cu un furtun sau daca stropiti gazonul cu o instalatie cu aspersoare, hidroforul casnic TGP 1025 ES este compatibil cu toate instalatiile de irigare si furnizeaza gradinii apa naturala menajera.Avantaje practice:

 • Puterea de 1.000 wati si debitul de apa de pana la 3.300 litri pe ora
 • Inaltimea maxima de transport al apei: 30 m, de la o inaltime de pana la 7 m
 • Integrarea in actualul sistem de alimentare cu apa comunala
 • Ideal pentru alimentarea cu apa menajera in casa sau pentru irigarea confortabila a gradinilor
 • Carcasa pompei robusta din metal inoxidabil si rezistenta la coroziune prin motor bobinat din aluminiu
 • Filet stabil din metal de 1" la racordurile de exhaustare si presiune
 • Supapa cu iner de ghidare de calitate din ceramica pentru o viata lunga de functionare
 • Motor fara necesar de intretinere tehnica cu protectie termica la supraincalzire
 • Pentru pomparea apei menajere cu impuritati de cel mult 2 mm
 • Protectie IPX4 pentru pompa – contra stropirii cu apa din toate partile
 • Protectie IP44 pentru fisa electrica – contra stropirii cu apa
 • Umplere confortabila cu apa prin deschideri largi
 • Protectie contra inghetului – prin racordul de eliminare a apei se poate goli cu usurinta restul de apa din pompa
 • Comutator practic de cuplare si decuplare
 • Consum redus de energie si usura redusa prin comutatorul integrat de presiune
 • Picior stabil cu gauri pentru motarea permanenta
Detalii tehnice:

 • Conexiune la retea: 230 V/50 Hz
 • Putere consumata: 1.000 W
 • Lungime cablu: 1,2 m
 • Capacitate de transport max.: 3.300 l/h
 • Presiune de transport: 3 bar
 • Granulatie pompa: 2 mm
 • Inaltime maxima de avans: 30 m
 • Inaltime de aspirare max.: 7 m
 • Activare automata: 1,5 bar
 • Dezactivare automata: 3 bar     
 • Temperatura maxima a apei: 35°C
 • Racord de presiune: 1"
 • Racord de aspirare: 1"
 • Volum rezervor: 19 l
 • Tip de protectie: IPX4
 • Clasa de protectie: I
 • Nivel de presiune acustica: 72 dB
 • Nivel de putere acustica: 88 dB
 • Carcasa de aluminiu       
 • Cap de pompa din otel inox       
 • Dimensiuni ( L x l x H mm): 270 x 453 x 500 mm
 • Greutate: 11 kg
 • Protectie la supraincalzire: DA
 • Protectie la suprasolicitare termica: 150°C

Detalii tehnice

Scroll dreapta pentru mai multe detalii
Dimensiuni (L x H x l mm) 270 x 500 x 453
Greutate (kg) 11
Producator TROTEC
Produs Hidrofor casnic
Tip lucrare Hobby
Putere nominala (Watt) 1000
Tensiune alimentare 230 V/50 Hz
Tip alimentare La retea

Opinii

Produse asemanatoare

Oferte speciale

2,289.00 RON 2,459.00 RON

Like pe Facebook

'dezumidificator TROTEC', 'dezumidificatoare TROTEC', 'dezumidificatoarele TROTEC', 'pret de producator', 'preturi', 'promotii', 'de camera', 'ieftine', 'magazin', 'online'ARGOBIOXIGENDUUXMEACOFRALVORNADOCLEAN AIR OPTIMAENSAdezumidificator supra, uscator prosop supra, incalzitor supraGYNOII, Camera Monitorizare Bebemijloc de transport, vehicule electrice, hoverboard electric, plimbare in parcX4TECHMARPACBIMARPulse Performance ProductsKRYPTONICS, casti de protectie, echipament protectie trotinete, Casti si protectii trotineteTrotinete electrice Inokim Mywayvehicule electrice, trotineta electrica, moniciclu electric, plimbare in parcvehicule electrice, skateboard electric, plimbare in parcvehicule electrice, hoverboard electric, plimbare in parcvehicule electrice, hoverboard electric, plimbare in parcvehicule electrice, hoverboard electric, plimbare in parcmijloc de transport, vehicule electrice, hoverboard electric, plimbare in parcmonitorizare somn, dispozitiv adormire, monitorizare sanatatepurificator de aer, tratare aer, eliminare praf,eliminare polen, spori mucegai, fum de tigara, eliminare mirosuri, bratara inteligenta, bratara monitorizareDezumidificator, purificator, umidificator, difuzor arome Air Natureldezumidificator casnic, dezumidificator aer, dezumidificator peltier, dezumidificare casa, uscare perete, uscare hala productie, uscare piscinamonocicluri electrice, monociclu, monociclu electirc, roata electrica
alecoair, logo
AlecoAir
Bulevardul Timișoara 26 Bucuresti, 062345
Telefon: 0758 090 141