Alecoair Logo
Priza Smart AlecoAir M30 cu termostat, WiFi, ChildLock, 10 Parametrii Activi, Protectie IP 20
Priza Smart AlecoAir M30 cu termostat, WiFi, ChildLock, 10 Parametrii Activi, Protectie IP 20

Priza Smart AlecoAir M30 cu termostat, WiFi, ChildLock, 10 Parametrii Activi, Protectie IP 20

189.00 RON
TVA inclus / Pretul include taxa de timbru verde
Cod Produs
M30

Comparare Produse


Disponibilitate
Disponibil din 30 August

Garantie persoane fizice
36 Luni

Garantie persoane juridice
12 Luni

Taxa pentru Timbrul Verde este inclusa in pretul produsului.

Transport gratuit

in toata tara la o comanda de peste 199 RON, pentru Livrari Standard

Returnare produs

in 14 zile de la primirea comenzii

Garantie

Preluare si returnare GRATUITA a produselor aflate in GARANTIE

Service Autorizat

pentru toate produsele cumparate de pe Alecoair.ro

Modalitati plata

Ramburs, Transfer Bancar, Card Online sau in Rate prin Parteneri detalii Click aici

Indiferent de sezon, multe persoane opteaza pentru folosirea echipamentelor suplimentare de incalzire a spatiilor, iar grija principala este consumul energetic al acestora.Cea mai utila si recomandata solutie este achizitionarea unei prize cu termostat, ce va ajuta sa controlati echipamentele de incalzire si cel mai important, sa faceti economie de energie. Priza Smart cu termostat AlecoAir M30 tine cu buzunarul tau!

 

Alegerea unui program de lucru:

Principalul mod de funcționare al prizelor cu termostat consta in alegerea unei temperaturi tinta si a unui parametru de lucru. In momentul in care temperatura setata este atinsa, aparatul nu va mai primi curent, pornind din nou in momentul în care temperatura scade. Priza poate lucra in 2 moduri:

 • Modul Normal prin care priza porneste sau se opreste in functie de temperatura setata in meniul principal
 • Modul Program Saptamanal prin care priza porneste sau se opreste in functie de Programul Saptamanal setat.


Protecție IP20- Gradul de protecte IP (International Protection Rating), arata cat de protejate sunt produsele in fata factorilor externi, precum praful, apa sau alte elemente solide. Primul numar, in cazul de fata 2, reprezinta protectia fata de obiecte sau materiale solide. Al doilea numar, in cazul de fata 0, reprezinta protectia fata de lichide (apa). M30 detine o protectie impotriva elementelor solide cu diametrul ≥ 12 mm si nu are protectie impotriva umiditatii. Functii suplimentare 

 • Functia de WiFi: AlecoAir M30 se poate conecta la WiFi, pentru a beneficia de control facil si rapid chiar la distanta prin intermediul aplicatiei AlecoAir (doar retele Wi-Fi de 2.4 GHz). Puteti modifica setarile si parametrii de lucru si monitoriza valorile.

Aplicatia AlecoAir este disponibila in App Store si in Google Play.

*Compatibil si cu aplicatiile Smart Life - Smart Living si Tuya Smart disponibile in App Store si in Google Play.


De asemenea, M30 AlecoAir poate fi coordonat cu ajutorul comenzilor vocale prin intermediul asistentilor digitali Google Home, Alexa sau Siri, cu care acesta este compatibil.

 • Functia ChildLock: Pentru o siguranta sporita, functia ChildLock permite blocarea setarilor. Aceasta poate fi activata si prin intermediul aplicatiei
 • Setarea ceasului si a zilei saptamanii: Aveti posibilitatea de a seta ceasul si ziua saptamanii
 • Setarea unui program saptamanal: Pentru fiecare zi a saptamanii se pot seta 4 intervale de functionare, fiecare cu o anumita temperatura tinta

Posibilitatea de a alege dintre cei 10 parametrii activi de lucru!
M30 va ofera posibilitatea sa alegeti unul dintre cei 10 parametrii activi de lucru, pentru a beneficia de control personalizat al echipamentelor conectate:

 • Parametrul 1 – Calibrarea temperaturii: Va ajuta sa calibrati aparatul atunci cand exista diferente dintre temperatura indicata la nivelul prizei si temperatura emisa de echipamentul utilizat
 • Parametrul 2 – Nivelul maxim al intervalului temperaturii setate: Va permite setarea unei temperaturi maxime cuprinse între 5°C ~ 45 °C. Aceasta temperatura poate fi modificata.
 • Parametrul 3 – Nivelul minim al intervalului temperaturii setate: Va permite setarea unei temperaturi minime cuprinse intre 5°C ~ 45 °C. Această temperatura poate fi modificata.
 • Parametrul 4 – Protectie anti-inghet: Va permite setarea unei temperaturi cuprinsa intre 5°C ~ 10 °C. Indiferent de temperatura aleasa in meniul principal, in momentul in care scade temperatura mai mult decat parametrul setat, aparatul porneste automat
 • Parametrul 5 – Diferentiatorul de cuplaj: Se poate seta in intervalul 0°C ~ 2 °C si reprezinta toleranta prizei la schimbarile de temperatura pentru a evita inchideri / deschideri succesive imediate ale aparatelor alimentate
 • Parametrul 6 – Protectie la deschiderea ferestrei: In momentul in care priza detecteaza diferente rapide de temperatura ce pot fi cauzate de o fereastra sau usa deschisa priza de opreste automat
 • Parametrul 7 – Timpul pentru detectarea ferestrei deschise: Pentru a personaliza Parametrul 6, acesta va permite setarea minutelor pentru scaderea rapida a temperaturii
 • Parametrul 8 – Intervalul de temperatura pentru detectarea ferestrei deschise: Va permite setarea unui interval de temperatura in care Parametrul 6 sa functioneze
 • Parametrul 9 – Timpul de revenire la starea initiala: Acest parametru poate avea o valoare in intervalul 30-60 minute si reprezinta timpul dupa care priza revine la starea dinainte de declansarea functiei de Detectare a Ferestrei Deschise
 • Parametrul 10 – Resetarea la valorile din fabrica: Va permite resetarea setarilor la cele din fabrica
 • Tensiune de utilizare: 90~260V   50/60Hz
 • Incarcare maximă: 3680W/ 16A
 • Dimensiuni: 70 x 41.5 x 140 mm
 • Greutate neta: 165 g
 • Interval setare Termometru: 5 °C ~+45 °C
 • Pas setare temperatura: 0.5 °C
 • Acuratete masurare temperatura: +/- 0.5°C
 • Protectie IP: IP 20
 • Temperatura utilizare: min -10 °C - max +55°C
 • Umiditate utilizare: 10% RH – 90% RH (fara condens)


Imaginile produselor au caracter informativ si culorile pot prezenta diferente minore fata de produsele reale cauzate de iluminarea ambientala. Imbunatatirile pe care le consideram benefice produselor, realizate pe linia de productie, pot sa nu fie reflectate imediat in descrierea acestora, putand aparea diferente minore in ceea ce priveste functionalitatile sau configuratia display-ului.


Detalii tehnice

Scroll dreapta pentru mai multe detalii
Tip produs Priza Smart
Functii Child Lock; Setare program saptamanal; Setare ceas si ziua saptamanii
Conectivitate WiFi; Amazon Alexa; Google Assistant; Siri
Utilizare Control echipamente incalzire
Alimentare 3680W/ 16A
Dimensiuni (L x H x l mm) 70 x 41.5 x 140 mm
Greutate (kg) 0.165
Domeniul de funcționare- temperatura -10 °C - +55°C
Domeniul de funcționare- umiditate 10% – 90%
Culoare produs Alb

Opinii

5.00
Priza Smart AlecoAir M30

Foarte multumit de produs. Am 3 astfel de prize care opereaza 3 convectoare pentru incalzirea locuintei. Dupa reglajele initiale ale temperaturii de baza nu a mai fost nevoie de alte interventii. Acuratete mare. Nu am folosit aplicatia si controlul de la distanta.


5.00
O priza Smart excelenta

Am achiziționat aceasta priza Smart pentru a putea opera de la distanță un convector. Am întâmpinat ceva probleme la început la initialuzare deoarece conexiunea la internet nu era foarte buna. Apoi am reușit să o conectez pe manual, și acum funcționează foarte bine. Poți regla de pe telefon(trebuie descarcata aplicația alecoair) din magazin play, temperatura pe modul manual sau program săptămânal, cu 4 repere orare. Funcționează foarte bine de la distanță.


5.00
Termostat

Produs OK!


5.00
Totul ok

Totul pare să funcționeze cum trebuie, am instalat priza și aplicația, nu mi-a văzut-o automat, dar am urmat pașii pt adăugare manuală și a mers fără probleme. Momentan foarte mulțumit.


5.00
Priza Smart AlecoAir M30

Sunt multumit de priza . Este legat la un calorifer electric iar temperatura din camera o mentine constanta


5.00
Mul?umit

Am cumpărat de pe eMag la un preț mai mare, fiind confortabil cu livrarea în Easybox. S-a conectat la rețea (2,4 MHz doar) după câteva încercări cu Bluetooth pornit, conform manualului. Indică cu cca. 3 grade Celsius mai mult decât cred eu că e real, comparat cu alte termometre, dar se poate rezolva din setări. Funcționează impecabil, sper să fie și fiabil. Alimentează un calorifer electric și menține conform setărilor temperatura stabilită. Voi cumpăra cel puțin încă unul, pe o a doua cameră. Recomand!


5.00
Priza Smart M30

Foarte mulțumită, funcționează perfect, le folosim pentru două panouri radiante. Folosim aplicația și controlul de la distantă, așa că putem ajusta temperatura. Recomand!


5.00
Evaluare

Perfecta


4.00
Foarte utila

Este foarte flexibila si utila in cazul utilizarii panourilor infrarosu, insa cu observatii: aplicatia mobila nu actualizeaza mereu cu succes modificarile introduse, ar fi bine daca aplicatia mobila ar insuma timpii in care priza este in modul ON, pentru a putea calcula consumul aparatului pe zi/luna, pentru ca nu are contor electric inclus (printre multele optiuni incluse).


5.00
M30

Am scris deja două e-mailuri, produsul este foarte bun, este compatibil Tuya Smart ceea ce îl face foarte puternic, sunt mulțumit de acest aspect întrucât toate dispozitivele mele prezintă această capabilitate. Așa cum am scris deja ar fi foarte utilă o funcție pentru măsurarea consumului dispozitivului de încălzire asociat, cu alarmare pe telefonul mobil în caz de defectare a acestuia (lipsă consum). Dacă există pe placa de cablaj imprimat componente hardware care pot detecta prezența consumatorului, atunci o actualizare a firmware-ului ar face ca produsul să fie și mai puternic. Părere personală: dacă veți specifica pe sit compatibilitatea cu Tuya Smart vânzările acestui produs vor crește.


5.00
M30

Pprodusul este foarte bun, este compatibil Tuya Smart ceea ce îl face foarte puternic, sunt mulțumit de acest aspect întrucât toate dispozitivele mele prezintă această capabilitate. Ar fi foarte utilă o funcție pentru măsurarea consumului dispozitivului de încălzire asociat, cu alarmare pe telefonul mobil în caz de defectare a acestuia (lipsă consum). Dacă există pe placa de cablaj imprimat componente hardware care pot detecta prezența consumatorului, atunci o actualizare a firmware-ului ar face ca produsul să fie și mai puternic. Părere personală: dacă veți specifica pe sit compatibilitatea cu Tuya Smart vânzările acestui produs vor crește


Produse asemanatoare

Oferte speciale

1,299.00 RON 1,399.00 RON

Like pe Facebook

'dezumidificator TROTEC', 'dezumidificatoare TROTEC', 'dezumidificatoarele TROTEC', 'pret de producator', 'preturi', 'promotii', 'de camera', 'ieftine', 'magazin', 'online'ARGOBIOXIGENDUUXMEACOFRALVORNADOCLEAN AIR OPTIMAENSAdezumidificator supra, uscator prosop supra, incalzitor supraGYNOII, Camera Monitorizare Bebemijloc de transport, vehicule electrice, hoverboard electric, plimbare in parcX4TECHMARPACBIMARPulse Performance ProductsKRYPTONICS, casti de protectie, echipament protectie trotinete, Casti si protectii trotineteTrotinete electrice Inokim Mywayvehicule electrice, trotineta electrica, moniciclu electric, plimbare in parcvehicule electrice, skateboard electric, plimbare in parcvehicule electrice, hoverboard electric, plimbare in parcvehicule electrice, hoverboard electric, plimbare in parcvehicule electrice, hoverboard electric, plimbare in parcmijloc de transport, vehicule electrice, hoverboard electric, plimbare in parcmonitorizare somn, dispozitiv adormire, monitorizare sanatatepurificator de aer, tratare aer, eliminare praf,eliminare polen, spori mucegai, fum de tigara, eliminare mirosuri, bratara inteligenta, bratara monitorizareDezumidificator, purificator, umidificator, difuzor arome Air Natureldezumidificator casnic, dezumidificator aer, dezumidificator peltier, dezumidificare casa, uscare perete, uscare hala productie, uscare piscinamonocicluri electrice, monociclu, monociclu electirc, roata electrica
alecoair, logo
AlecoAir
Bulevardul Timișoara 26 Bucuresti, 062345
Telefon: 0758 090 141