Alecoair Logo
Racitor de aer Aircooler PAE 51
Racitor de aer Aircooler PAE 51Racitor de aer Aircooler PAE 51Racitor de aer Aircooler PAE 51Racitor de aer Aircooler PAE 51Racitor de aer Aircooler PAE 51Racitor de aer Aircooler PAE 51Racitor de aer Aircooler PAE 51Racitor de aer Aircooler PAE 51Racitor de aer Aircooler PAE 51

Racitor de aer Aircooler PAE 51

PRP: 1,499.00 RON999.00 RON
TVA inclus / Pretul include taxa de timbru verde
Cod Produs
PAE51

Comparare Produse


Disponibilitate
Lipsa Stoc

Garantie persoane fizice
24 Luni

Garantie persoane juridice
12 Luni

Taxa pentru Timbrul Verde este inclusa in pretul produsului.

Transport gratuit

in toata tara la o comanda de peste 199 RON, pentru Livrari Standard

Returnare produs

in 14 zile de la primirea comenzii

Garantie

Preluare si returnare GRATUITA a produselor aflate in GARANTIE

Service Autorizat

pentru toate produsele cumparate de pe Alecoair.ro

Modalitati plata

Ramburs, Transfer Bancar, Card Online sau in Rate prin Parteneri detalii Click aici

Prin simpla apăsare pe buton, răcitorul de aer PAE 51 de la Trotec reușește o răcorire imediată, plăcută, nu doar acasă, ci şi la birou sau pe balcon, terasă sau noaptea în dormitor. Simplu, fără să fie necesară o instalare complicată sau furtune speciale de aerisire. Construcția sa ușoară și rolele de transport fac din PAE 51 un răcitor de aer flexibil, atât pentru interior cât și pentru afară.


Aclimatizare sănătoasă, fără efecte secundare

PAE 51 răcește, ventilează, împrospătează și umidifică aerul.

În comparație cu un aparat de climatizare, răcitorul PAE 51 răcește aerul fără agent de răcire, prin răcorirea naturală rezultată din evaporare (tehnologia Honeycomb). Pentru acest mod de răcire, aparatul necesită apă curată de la robinet, care se va umple în rezervorul de 20 de litri. Filtru de evaporare integrat, cu structură de fagure, umezește aerul aspirat și apoi îl suflă prin ventilator înapoi în încăpere, ca aer rece. Curentul de aer produs conferă o răcorire proaspătă.


Sfatul nostru: În zilele extrem de fierbinți se poate crește puterea de răcire adăugând cuburi de gheaţă.

Respirație sănătoasă pentru o stare de bine! Datorită filtrului de aer integrat, PAE 51 este utilizabil ca purificator și umidificator de aer, pe întreaga perioadă a anului. În lunile uscate ale iernii, poate să preîntâmpine răcelile favorizate de aerul uscat de calorifere, sau de mucoasele uscate.

ATENȚIE: ACEST PRODUS NU FUNCȚIONEAZĂ CU FREON ȘI PRIN URMARE NU ARE ACEEAȘI CAPACITATE DE RĂCIRE CA A UNUI APARAT DE AER CONDIȚIONAT


Clima dorită, pentru un somn odihnitor

Potriviți răcoarea după necesitățile personale.

Dumneavoastră hotărâți cât de intensă e răcoarea și în ce direcție doriţi aerul răcorit. Aparatul deține 4 trepte de ventilare, reglare manuală prin lamele a direcţiei curentului de aer precum şi o funcțiune opțională swing, pentru o distribuţie automată a aerului rece în încăpere.

Simțiți necesitatea unei răcoriri? Atunci modul de funcționare cu vânt natural conferă un plus de prospeţime. Intensitatea ventilației variază, imitând adierea naturală a brizei. Ea este accesibilă prin simpla apăsare pe buton, mereu atunci când situația o cere.

Un somn odihnitor aveţi prin modul silenţios de noapte precum și funcția de temporizare, cu care răcitorul se poate decupla automat, după un anumit timp ales. Toate setările se pot efectua pe tabloul e comandă cu iluminare LED și prin telecomanda cu infraroșu aflată și ea în furnitură.

Printr-o evaporare de 2 litri pe oră și un debit de aer de 661 m³/h, răcitorul PAE 51 se recomandă pentru încăperi de până la 150 m³. Cei care preferă să calculeze vor aprecia consumul de energie de numai 110 wați și deci de costurile deosebit de mici de energie.


Avantaje practice:

 • Răcitor 4 în 1: răceşte aerul, îl ventilează, îl împrospătează şi îl umidifică
 • Răcorire eficientă prin evaporare, cu tehnologie Honeycomb
 • Posibilitatea de creștere a capacității de răcire utilizând cuburi de gheață
 • Modul de funcționare vânt natural
 • Îmbunătățește clima din încăpere
 • Direcţia de suflare reglabilă şi oscilare automată a lamelelor
 • 4 trepte de ventilare
 • Funcție de timer
 • Modul de noapte
 • Rezervor mare de apă, pentru utilizare îndelungată
 • Deosebit de eficient energetic
 • Funcționare silențioasă
 • Telecomandă cu infraroșu
 • Decuplare automată după 15 h
 • Funcțiune de uscare a filtrului
 • Datorită rolelor stabile este ușor de transportat
 • Role de transport inclusiv frână pentru stabilitate
 • Posibilitatea practică de înfâșurare a cablului
 • Pentru toată perioada anului! În vară Aircooler, în iarnă umidificator


Datele tehnice:

 • Potrivit pentru încăperi de până la 60 m² / 150 m³
 • Capacitate de evaporare max. 2 l/h
 • Debit de aer: 661 m³/h
 • Viteza aerului la ieșire: 7 m/s
 • Mediul de răcire: apă
 • Rezervor de apă: 20 l
 • Tensiune de alimentare: 220 - 240 V/ 50 Hz
 • Putere consumată: 110 W
 • Clasa de protecție II
 • Nivel sonor (distanță 1 m): 60 dB(A)
 • Dimensiuni (L x l x Î): 390 x 342 x 897 mm
 • Greutate: 8 kg
 • alte funcțiuni și dotări: funcționare automată, posibilitatea utilizării acumulatoarelor de răcire, funcție de aerisire, funcțiune de împrospătare a aerului, răcoare prin evaporare cu tehnologia Honeycomb, decuplare automată, funcționare eficientă energetic, funcțiune de memorare, funcțiune de uscare a filtrului, reglarea direcției de suflare, funcțiunea swing, indicator de nivel al apei, lampă de control la golirea rezervorului, decuplare la golirea rezervorului, mod de noapte

Esti interesat de un produs resigilat pentru acest model? Pentru detalii si pret, click aici.

Detalii tehnice

Scroll dreapta pentru mai multe detalii
Dimensiuni (L x H x l mm) 390 x 342 x 897 mm
Greutate (kg) 8 kg
Producator TROTEC
Putere (W) 110
Optiuni/Functii Timer; Sleep
Culoare Alb/Negru
Utilizare Casnic
Pentru Interior
Tip ventilator De pardoseala; Racitor de aer
Trepte viteza 4
Debit de aer (mc/ora) 661
Nivel sonor (dB) 60
Telecomanda Da
Display digital Da

Opinii

5.00
Racitor de aer Aircooler PAE 51

Produsul se ridica la nivelul asteptarilor.


1.00
Bani aruncati

NU e bun de absolut nimic. Un ventilator bunicel e mult peste acest aparat. Face caldura, nu racoare. Dupa ce pornesti creste temperatura in loc sa scada putin.


5.00
E bun, face ce trebuie!

Folositi apa rece si pastile pentru lada frigorifica in el si o sa dea racoare mai mult decat va doriti! Il am de cateva luni! FUnctioneaza ireprosabil + consum mic de energie! Il folosesc noaptea pe modul sleep, e perfec! Recomand! Cel mai bun din categoria lui!


Produse asemanatoare

Oferte speciale

949.00 RON 998.00 RON

1,519.00 RON 1,778.00 RON

Like pe Facebook

'dezumidificator TROTEC', 'dezumidificatoare TROTEC', 'dezumidificatoarele TROTEC', 'pret de producator', 'preturi', 'promotii', 'de camera', 'ieftine', 'magazin', 'online'ARGOBIOXIGENDUUXMEACOFRALVORNADOCLEAN AIR OPTIMAENSAdezumidificator supra, uscator prosop supra, incalzitor supraGYNOII, Camera Monitorizare Bebemijloc de transport, vehicule electrice, hoverboard electric, plimbare in parcX4TECHMARPACBIMARPulse Performance ProductsKRYPTONICS, casti de protectie, echipament protectie trotinete, Casti si protectii trotineteTrotinete electrice Inokim Mywayvehicule electrice, trotineta electrica, moniciclu electric, plimbare in parcvehicule electrice, skateboard electric, plimbare in parcvehicule electrice, hoverboard electric, plimbare in parcvehicule electrice, hoverboard electric, plimbare in parcvehicule electrice, hoverboard electric, plimbare in parcmijloc de transport, vehicule electrice, hoverboard electric, plimbare in parcmonitorizare somn, dispozitiv adormire, monitorizare sanatatepurificator de aer, tratare aer, eliminare praf,eliminare polen, spori mucegai, fum de tigara, eliminare mirosuri, bratara inteligenta, bratara monitorizareDezumidificator, purificator, umidificator, difuzor arome Air Natureldezumidificator casnic, dezumidificator aer, dezumidificator peltier, dezumidificare casa, uscare perete, uscare hala productie, uscare piscinamonocicluri electrice, monociclu, monociclu electirc, roata electrica
alecoair, logo
AlecoAir
Bulevardul Timișoara 26 Bucuresti, 062345
Telefon: 0758 090 141