Alecoair Logo
Racitor si purificator de aer Trotec PAE 25
Racitor si purificator de aer Trotec PAE 25Racitor si purificator de aer Trotec PAE 25Racitor si purificator de aer Trotec PAE 25Racitor si purificator de aer Trotec PAE 25

Racitor si purificator de aer Trotec PAE 25

PRP: 749.00 RON499.00 RON
TVA inclus / Pretul include taxa de timbru verde
Cod Produs
PAE25N

Comparare Produse


Disponibilitate
Lipsa Stoc

Garantie persoane fizice
24 Luni

Garantie persoane juridice
12 Luni

Taxa pentru Timbrul Verde este inclusa in pretul produsului.

Transport gratuit

in toata tara la o comanda de peste 199 RON, pentru Livrari Standard

Returnare produs

in 14 zile de la primirea comenzii

Garantie

Preluare si returnare GRATUITA a produselor aflate in GARANTIE

Service Autorizat

pentru toate produsele cumparate de pe Alecoair.ro

Modalitati plata

Ramburs, Transfer Bancar, Card Online sau in Rate prin Parteneri detalii Click aici
 • Răcitorul de aer PAE 25 e un miracol dublu de climatizare. El răceşte încăperile la o temperatură plăcută, fără să aibă nevoie, spre deosebire de aparatele obişnuite de aer condiţionat, de agenţi chimici de răcire, de o poziţionare specială sau de o instalare complicată. Acest răcitor de aer nu are nevoie de un furtun de evacuare a aerului, care este necesar la aerele condiţionate mobile ce trebuie amplasate la uşi sau ferestre.
 • Spre deosebire de acestea, răcitorul de aer utilizează pur şi simplu răceala de evaporare a rezervorului său de gheaţă sau apă rece, pentru a răci aerul cald admis, care va fi evacuat prin ventilator, ca şi aer rece. Pentru împrospătare imediată, acest aparat temperează încăperile de mărime mijlocie în mod plăcut şi cu economie de energie, căci pentru un debit de aer de 320 m³/h, consumă doar 65 waţi. Costurile de funcţionare sunt astfel foarte scăzute.
 • Pe lângă funcţiunea de răcire, acest aircooler poate fi utilizat şi pentru împrospătarea aerului: datorită filtrului de aer integrat precum şi a structurii inteligente tip fagure al filtrului de evaporare, aerul admis va fi în întâi filtrat, apoi umezit şi la final răcit şi alimentat din nou în încăpere.
 • PAE 25 este pe lângă aceasta şi un ventilator la care aerul va fi umezit şi curăţat. Patru viteze de aerisire oferă alte opţiuni pentru o climă ideală de locuit. Direcţia reglabilă de suflare precum şi mişcarea automată swing, opţional activabilă, fac posibilă o transmitere şi mai bună a răcorii în încăpere. În plus, modusul silenţios nocturn permite funcţionarea acestui aircooler şi pe timpul perioadei de somn. Aceste funcţiuni pot fi reglate cu ajutorul telecomenzii sau direct de la aparat.
 • Datorită celor patru roţi şi al mânerelor practice integrate, compactul aircooler PAE 25 poate fi transportat uşor şi poate fi poziţionat în aproape toate interioarele: tocmai acolo, unde e necesară o briză de răcoare.
 • Rezervorul mare de apă, cu o capacitate de 4.5 litri, garantează o durată lungă de răcire şi umezire. Odată pus în funcţiune, aproape că nu necesită atenţie, căci consumul de apă de aproape un litru pe oră este atât de scăzut, încât apa - de exemplu în viaţa de birou - va trebui umplută doar o singură dată pe zi.


Sfatul nostru:

 • Umpleţi răcitorul cu apă rece.O briză şi mai răcoroasă obţineţi cu acumulatorul de răcire ce face parte din pachetul strandard sau cu cuburi de gheaţă în apă.
 • ATENȚIE: ACEST PRODUS NU FUNCȚIONEAZĂ CU FREON ȘI PRIN URMARE NU ARE ACEEAȘI CAPACITATE DE RĂCIRE CA A UNUI APARAT DE AER CONDIȚIONAT


Avantaje practice:

 • Împrospătează şi răceşte aerul cu funcţiunea practică de ventilare
 • Răceală eficientă prin evaporare, cu tehnologia Honeycomb
 • Funcţionare ecologică datorită evaporării apei
 • Posibilitatea de deservire cu acumulator de răcire sau cuburi de gheaţă, pentru creşterea capacităţii de răcire
 • Creşterea confortului ambiental
 • Direcţia de suflare reglabilă, cu înclinarea automată a lamelelor
 • Funcţiune timer (temporizator)
 • Nu necesită o poziţionare specială
 • Afişaj LED
 • Telecomanda
 • Foarte eficient energetic
 • Funţionare silenţioasă


Date tehnice:

 • Potrivit pentru încăperi de până la ca. 24 m² / 60 m³
 • Capacitate de evaporare max. 0,9 l/h
 • Debit de aer: 320 m³/h
 • Viteza de evacuare a aerului: 12,9 m/s
 • Mediu de răcire: apa
 • Rezervor de apă: 4,5 litri
 • Alimentare reţea: 230 V/ 50 Hz
 • Consum electric: 65 W
 • Nivel sonor (distanţă 1 m): 52 dB(A)
 • Dimensiuni (L x l x H): 330 x 310 x 740 mm
 • Greutate: 7,08 kg


Alte funcţiuni şi caracteristici: funcţiune de răcire aer, funcţiune de împrospătare a aerului, funcţiune de aerisire, funcţionare automată, display LED, afişaj al nivelului de umplere cu apă, semnal de alarmă la golirea rezervorului, direcţie de suflare reglabilă, funcţiune swing, telecomandă cu infraroşu, deconectare la golirea rezervorului, răcire prin evaporare cu tehnologie Honeycomb, posibilitate de deservire cu acumulator de răcire, modus nocturn.

Detalii tehnice

Scroll dreapta pentru mai multe detalii
Dimensiuni (L x H x l mm) 330 x 310 x 740
Greutate (kg) 7.08
Producator TROTEC
Putere (W) 65
Optiuni/Functii Timer; Oscilatie
Culoare Gri
Utilizare Casnic
Pentru Interior
Tip ventilator Racitor de aer; De pardoseala
Trepte viteza 2
Debit de aer (mc/ora) 320
Nivel sonor (dB) 52
Telecomanda Da
Display digital Da

Opinii

5.00
racitor de are PAE 25

bun,isi merita banii !


4.00
Racitor si purificator de aer Trotec PAE 25

Aparatul este eficient ca si un aparat de racire a aerului. Folosirea celor 2 pastile de racire aduce un plus de racire. Este clar ca nu este un aer conditionat dar poate asigura un confort daca este utilizat pentru suprafata pentru care este destinat de catre producator. Personal il utilizez in perioadele cand nu pot folosi aparatul de aer conditionat. Livrarea a fost prompta iar aparatul corespunde descrierii din webshop.


5.00
Un produs excelent!

Aparatul ventileaza de la incet la foarte tare, asa ca deseori il folosesc doar ca ventilator la treptele mici, ca la cele mari aduce crivatz in camera. Personal, folosesc apa racita in frigider plus bateriile de la congelator cand e cald tare in casa. La treptele (mai) mari de ventilare, odata activata functia de racire (COOLING), apa se termina mai repde, dar un rezervor plin tot e suficient pe toata durata zilei. Ca o recomandare, jetul direct de aer, daca e puternic, va poate raci foarte tare corpul, de aceea e mai bine sa il deviati cu peretele sau mobila. Uneori poate fi zgomotos, deci un om cu somn usor nu cred ca poate dormi pe langa el. Per ansamblu, este un produs excelent si il recomand!


3.00
Racitor aer

Raceste cand nu e foarte cald.


5.00
Racitor de aer

Este un pic cam inalt insa isi face treaba. Intr-o ora a ridicat umiditatea cu 20 grade/30m2. Nu va asteptati sa raceasca ca un aer conditionat


Accesorii

Produse asemanatoare

Oferte speciale

1,069.00 RON 1,149.00 RON

Like pe Facebook

'dezumidificator TROTEC', 'dezumidificatoare TROTEC', 'dezumidificatoarele TROTEC', 'pret de producator', 'preturi', 'promotii', 'de camera', 'ieftine', 'magazin', 'online'ARGOBIOXIGENDUUXMEACOFRALVORNADOCLEAN AIR OPTIMAENSAdezumidificator supra, uscator prosop supra, incalzitor supraGYNOII, Camera Monitorizare Bebemijloc de transport, vehicule electrice, hoverboard electric, plimbare in parcX4TECHMARPACBIMARPulse Performance ProductsKRYPTONICS, casti de protectie, echipament protectie trotinete, Casti si protectii trotineteTrotinete electrice Inokim Mywayvehicule electrice, trotineta electrica, moniciclu electric, plimbare in parcvehicule electrice, skateboard electric, plimbare in parcvehicule electrice, hoverboard electric, plimbare in parcvehicule electrice, hoverboard electric, plimbare in parcvehicule electrice, hoverboard electric, plimbare in parcmijloc de transport, vehicule electrice, hoverboard electric, plimbare in parcmonitorizare somn, dispozitiv adormire, monitorizare sanatatepurificator de aer, tratare aer, eliminare praf,eliminare polen, spori mucegai, fum de tigara, eliminare mirosuri, bratara inteligenta, bratara monitorizareDezumidificator, purificator, umidificator, difuzor arome Air Natureldezumidificator casnic, dezumidificator aer, dezumidificator peltier, dezumidificare casa, uscare perete, uscare hala productie, uscare piscinamonocicluri electrice, monociclu, monociclu electirc, roata electrica
alecoair, logo
AlecoAir
Bulevardul Timișoara 26 Bucuresti, 062345
Telefon: 0758 090 141