Alecoair Logo

9 lucruri pe care nu le stiai despre modul in care te poate afecta poluarea

9 lucruri pe care nu le stiai despre modul in care te poate afecta poluarea

    Cand vorbim despre efectele poluarii asupra noastra, o facem in teorie. Stim ca nu ne face bine, dar nu prea reusim sa identificam consecintele. Ti-am pregatit o lista cu tot ceea ce trebuie sa stii despre modul in care reactioneaza organismul nostru atunci cand aerul din mediul inconjurator nu este tocmai curat. 


    1. Inainte de toate, trebuie precizat ca nu doar poluarea ne afecteaza sanatatea, ci si un nivel necorespunzator al umiditatii aerului. Cele mai intalnite afectiuni provocate de aerul prea uscat sunt cele respiratorii, precum astmul,bronsita, reactiile alergice si deshidratarea organismului. Mai multe detalii pe aceasta tema gasesti in acest articol.


    2. Studiile arata ca persoanele expuse la aer poluat pentru mai mult de 6 ore inregistreaza o scadere a activitatatii plamanilor, existand, in plus, un risc de inflamatie.


    3. Este recomandat sa asiguri un aer curat si un nivel de umiditate optim in interiorul casei sau apartamentului, indiferent de zona in care locuiesti, si obligatoriu sa faci asta daca locuiesti intr-o zona cu un grad de poluare ridicat, deoarece efectele nocive pot fi resimtite pe termen lung.


    4. Accesele de tuse fara un motiv aparent si care nu pot fi calmate prin remediile obisnuite pot fi cauzate de aerul de o calitate slaba. Desigur, controlul medical va stabili cauzele exacte.


    5. Poluarea afecteaza, in primul rand, sistemul imunitar, dar si pe cel endocrin si reproductiv si poate agrava problemele cardiace, ca hipertensiunea.


    6. Efectele poluarii pot fi insa indirecte, prin contaminarea apei si a plantelor pe care le consumi, sau pe care le consuma animalele de ferma sau de curte.


    7. Cercetarile stiintifice au aratat si faptul ca poluarea pe termen lung produce, alaturi de afectiunile respiratorii si cresterea sensibilitatii la polen, o scadere a capacitatii de efort.


    8. Circuli des cu metroul? Aerul din subteran, pe liniile unde circula trenuri vechi, este mai poluat decat cel de la suprafata.


    9. Expunerea la poluare a femeilor insarcinate poate afecta dezvoltarea capacitatilor cognitive ale fatului.


    Tu ce alte efecte pe care le poate avea poluarea asupra noastra cunosti?

     

    Sursa foto: Shutterstock

Comentarii

Adauga comentariu

Transport gratuit

in toata tara la o comanda de peste 199 RON, pentru Livrari Standard

Returnare produs

in 14 zile de la primirea comenzii

Garantie

Preluare si returnare GRATUITA a produselor aflate in GARANTIE

Service Autorizat

pentru toate produsele cumparate de pe Alecoair.ro

Modalitati plata

Ramburs, Transfer Bancar, Card Online sau in Rate prin Parteneri detalii Click aici

Oferte speciale

449.00 RON 623.00 RON

Like pe Facebook

'dezumidificator TROTEC', 'dezumidificatoare TROTEC', 'dezumidificatoarele TROTEC', 'pret de producator', 'preturi', 'promotii', 'de camera', 'ieftine', 'magazin', 'online'ARGOBIOXIGENDUUXMEACOFRALVORNADOCLEAN AIR OPTIMAENSAdezumidificator supra, uscator prosop supra, incalzitor supraGYNOII, Camera Monitorizare Bebemijloc de transport, vehicule electrice, hoverboard electric, plimbare in parcX4TECHMARPACBIMARPulse Performance ProductsKRYPTONICS, casti de protectie, echipament protectie trotinete, Casti si protectii trotineteTrotinete electrice Inokim Mywayvehicule electrice, trotineta electrica, moniciclu electric, plimbare in parcvehicule electrice, skateboard electric, plimbare in parcvehicule electrice, hoverboard electric, plimbare in parcvehicule electrice, hoverboard electric, plimbare in parcvehicule electrice, hoverboard electric, plimbare in parcmijloc de transport, vehicule electrice, hoverboard electric, plimbare in parcmonitorizare somn, dispozitiv adormire, monitorizare sanatatepurificator de aer, tratare aer, eliminare praf,eliminare polen, spori mucegai, fum de tigara, eliminare mirosuri, bratara inteligenta, bratara monitorizareDezumidificator, purificator, umidificator, difuzor arome Air Natureldezumidificator casnic, dezumidificator aer, dezumidificator peltier, dezumidificare casa, uscare perete, uscare hala productie, uscare piscinamonocicluri electrice, monociclu, monociclu electirc, roata electrica
alecoair, logo
AlecoAir
Bulevardul Timișoara 26 Bucuresti, 062345
Telefon: 0758 090 141