Alecoair Logo

Cum sterilizezi incaperile si obiectele pentru un plus de siguranta - metode eficiente

Cum sterilizezi incaperile si obiectele pentru un plus de siguranta - metode eficiente

    Igienizarea eficienta a incaperilor in care stai si a obiectelor pe care le folosesti zilnic este foarte importanta, pentru ca iti ofera un plus de siguranta in fata pericolului reprezentat de bacterii, virusuri si alte particule nocive pentru organism. Din fericire, traim in timpuri moderne si nu mai este cazul sa pierzi zile la rand frecand suprafetele sau fierband rufele ca sa le dezinfectezi. Acum, ai la dispozitie o gama variata de aparate ultraperformante, dotate cu tehnologii de ultima generatie.


    In cele ce urmeaza, ti-am pregatit un scurt ghid despre metodele moderne prin care poti steriliza camerele si obiectele din casa ta, cu un efort minim, eficienta maxima si un consum redus de resurse. 



    Sterilizeaza incaperile cu ajutorul luminii UV-C



    Au trecut vremurile cand erai nevoit sa-ti iei cateva zile de concediu ca sa faci curatenie in toata casa si sa igienizezi toate obiectele. Acum, poti elimina 99.9% din germenii din incaperile locuintei tale, cu ajutorul unei lampi cu lumina UV-C, pe care o programezi in functie de suprafata camerelor. Astfel, pentru dezinfectarea unei bai de 10 mp vei avea nevoie de doar un sfert de ora, de exemplu. 




    Vrei o sterilizare eficienta a camerelor din casa ta, cu un efort minim? Alege Lampa UV-C AlecoAir L30 TOWER, aliatul tau de nadejde pentru igienizarea suprafetelor de pana la 30 de mp. 




    Retine ca, pentru a avea o casa curata, nu este suficient sa dai cu aspiratorul si sa stergi praful saptamanal, pentru ca o astfel de operatiune doar indeparteaza agentii patogeni, nu ii si omoara. In acest scop este nevoie si de dezinfectare, potrivit Centrului American pentru Combaterea Bolilor (CDC). Desigur, poti apela la metodele clasice si sa folosesti produse speciale care contin cel putin 60-70% alcool sau clor ori sa utilizezi aparate care igienizeaza suprafetele cu ajutorul aburului, insa, daca vrei sa obtii rezultate eficiente intr-un timp considerabil mai scurt, atunci este bine sa iei in calcul variantele inteligente. Afla mai multe informatii despre ce inseamna lumina UV-C, de pilda, cum alegi o lampa potrivita, in functie de nevoile tale si ce avantaje iti poate aduce un astfel de sistem de sterilizare, din acest articol.


    Igienizeaza smart camerele, cu ajutorul ozonificarii


    Oricat de mult te-ai stradui, exista spatii in casa ta, cum ar fi suprafetele de sub mobilier sau de deasupra, pe care nu le poti igieniza foarte usor sau chiar deloc, nici macar daca folosesti un dispozitiv cu lumina UV-C. Din fericire, insa, exista solutii eficiente si in acest sens, fara sa fie nevoie de interventia unei firme specializate in curatenie sau de eforturi suplimentare din partea ta. De pilda, daca alegi un aparat care are si functie de ozonificare, ai posibilitatea de a dezinfecta camerele in profunzime si, in acelasi timp, sa scapi si de mirosurile neplacute. 

     


    Iti doresti o igienizare smart a camerelor cu suprafete de pana la 60 mp, inclusiv a spatiilor ascunse, dificil de curatat? Alege Lampa UV-C AlecoAir L60 SMART, care sterilizeaza prin UV-C sau ozonificare si poate fi controlata de la distanta, direct de pe telefon.




    Dezinfecteaza eficient hainele si alte obiecte





    La fel ca in cazul spatiilor in care stai, si hainele tale au nevoie de curatare, dar si de igienizare. Masinile de spalat moderne sunt dotate cu functii speciale de Steam si antibacteriene, care ajuta la eliminarea agentilor patogeni si a alergenilor care pot cauza infectii, alergii ori acutizarea manifestarilor unor afectiuni medicale, cum sunt bronsitele sau astmul. De asemenea, exista detergenti speciali pentru persoanele care au pielea sensibila sau pentru bebelusi. Important este ca, in functie de tipul tesaturii, sa folosesti programul potrivit, ca sa obtii rezultatele dorite. 

    Apoi, pentru obiectele pe care le utilizezi zilnic, cum sunt telefonul mobil, tastatura ori telecomenzile de la televizor sau de la aerul conditionat, este indicata fie aplicarea unor solutii de apa si sapun (ecranul smartphone-ului, de exemplu), fie produse pe baza de alcool ori clor. 

    O alta varianta pe care o ai la indemana este sterilizarea manerelor, a jucariilor, a sticlelor, paharelor, a hainelor, lenjeriei de pat si a tapiteriilor cu un aparat special conceput pentru a distruge ADN-ul microorganismelor in aproximativ 20 de secunde de expunere si fara sa produca reziduuri chimice. 



    Daca iti doresti un plus de siguranta pentru tine si pentru familia ta, atunci asigura-te ca lucrurile care te inconjoara sunt si ele sterilizate corespunzator. Alege Lampa Bactericida L10 HANDY, special conceputa pentru dezinfectarea, cu ajutorul luminii UV-C, a suprafetelor mici si a tuturor obiectelor cu risc de contaminare.



    Asigura-te ca aerul din casa ta este curat



    Un aspect foarte important, caruia e indicat sa-i acorzi atentie, cand vine vorba de igienizarea locuintei tale, este sa te asiguri ca aerul pe care il respiri este de buna calitate. Agentia Europeana de Mediu a identificat cativa dintre principalii factori poluanti ai aerului din casa, iar printre acestia sunt alergenii (polenul, mucegaiurile, anumite proteine din parul animalelor de companie), particulele provenite din arderi, radonul, substantele chimice volatile, pulberile in suspensie, monoxidul de carbon, dioxidul de azot. Prin urmare, este esential sa actionezi eficient, pentru a elimina cat mai multi astfel de factori nocivi. 

    Din aceasta perspectiva, poti opta pentru dezumidificatoarele si purificatoarele care au un sistem complex de filtrare, cu pre-filtru, filtru HEPA (absoarbe microparticule mai mici de 0,3 microni), Carbon Activ (elimina mirosurile neplacute) si functii de ionizare, prin care moleculele de oxigen si azot se prind de particulele in suspensie pentru ca acestea sa fie mai usor absorbite, si sistem UV-C, care elimina bacteriile, virusurile, mucegaiurile, ciupercile.




    Purifica aerul din locuinta ta cu P40, pe care il poti controla de la distanta, direct de pe telefon. Dotat cu senzor care detecteaza calitatea scazuta a aerului, sterilizeaza eficient aerul, cu ajutorul luminii UV-C, a functiei de ionizare si a sistemului complex de filtrare. Este potrivit pentru incaperi de pana la 40 mp.



    Dincolo de toate aceste functii si tehnologii, retine ca este foarte important sa citesti cu atentie instructiunile de folosire ale produselor, ca sa te bucuri de performantele lor cat mai mult timp si in conditii de siguranta pentru tine si cei dragi. Totodata, nu uita ca o curatenie, oricat de temeinica ar fi, nu este suficienta pentru ca incaperile si obiectele din casa ta sa fie si igienizate. Pentru aceasta, este nevoie de sterilizare.


     


    Sursa foto: Shutterstock


     



Comentarii

Adauga comentariu

Transport gratuit

in toata tara la o comanda de peste 199 RON, pentru Livrari Standard

Returnare produs

in 14 zile de la primirea comenzii

Garantie

Preluare si returnare GRATUITA a produselor aflate in GARANTIE

Service Autorizat

pentru toate produsele cumparate de pe Alecoair.ro

Modalitati plata

Ramburs, Transfer Bancar, Card Online sau in Rate prin Parteneri detalii Click aici

Oferte speciale

19,999.00 RON 23,000.00 RON

Like pe Facebook

'dezumidificator TROTEC', 'dezumidificatoare TROTEC', 'dezumidificatoarele TROTEC', 'pret de producator', 'preturi', 'promotii', 'de camera', 'ieftine', 'magazin', 'online'ARGOBIOXIGENDUUXMEACOFRALVORNADOCLEAN AIR OPTIMAENSAdezumidificator supra, uscator prosop supra, incalzitor supraGYNOII, Camera Monitorizare Bebemijloc de transport, vehicule electrice, hoverboard electric, plimbare in parcX4TECHMARPACBIMARPulse Performance ProductsKRYPTONICS, casti de protectie, echipament protectie trotinete, Casti si protectii trotineteTrotinete electrice Inokim Mywayvehicule electrice, trotineta electrica, moniciclu electric, plimbare in parcvehicule electrice, skateboard electric, plimbare in parcvehicule electrice, hoverboard electric, plimbare in parcvehicule electrice, hoverboard electric, plimbare in parcvehicule electrice, hoverboard electric, plimbare in parcmijloc de transport, vehicule electrice, hoverboard electric, plimbare in parcmonitorizare somn, dispozitiv adormire, monitorizare sanatatepurificator de aer, tratare aer, eliminare praf,eliminare polen, spori mucegai, fum de tigara, eliminare mirosuri, bratara inteligenta, bratara monitorizareDezumidificator, purificator, umidificator, difuzor arome Air Natureldezumidificator casnic, dezumidificator aer, dezumidificator peltier, dezumidificare casa, uscare perete, uscare hala productie, uscare piscinamonocicluri electrice, monociclu, monociclu electirc, roata electrica
alecoair, logo
AlecoAir
Bulevardul Timișoara 26 Bucuresti, 062345
Telefon: 0758 090 141