Alecoair Logo

Idei de cadouri de casa noua - ce sa oferi in dar cunoscutilor care isi schimba locuinta

Idei de cadouri de casa noua - ce sa oferi in dar cunoscutilor care isi schimba locuinta

    Mutarea intr-o locuinta noua este un pas important pentru oricine, astfel ca momentul trebuie sarbatorit asa cum se cuvine, alaturi de toti cei apropiati. Ca invitat la o petrecere de casa noua, stii ca trebuie sa oferi proaspatului proprietar un dar, insa alegerea unuia potrivit poate fi dificila, mai ales daca nu stii ce ii lipseste acestuia. 

    Chiar daca obiectele decorative au rolul lor, este posibil sa nu cunosti prea multe detalii despre stilul in care a fost amenajata noua locuinta, asa ca mai bine ar fi sa te orientezi spre lucruri cu o utilitate precisa. Variantele sunt nenumarate, asa ca vei avea de unde alege.

    Un purificator sau un dezumidificator 

    Multe aspecte influenteaza nivelul confortului intr-o locuinta, iar calitatea aerului este unul dintre ele. Cea mai moderna mobila si cele mai pufoase covoare nu il vor ajuta pe noul proprietar sa respire un aer sigur pentru sanatatea lui, insa un purificator sau un dezumidificator vor reusi acest lucru.

    In aerul pe care fiecare il respira zilnic se afla numeroase particule care afecteaza sanatatea: alergeni, microbi, fragmente de par de animale si multe altele. Aerul este vital si, din fericire, toate aceste particule pot fi eliminate cu ajutorul unui purificator, care poate retine sau anihila mare parte din elementele nocive pentru organism.

    Umiditatea excesiva dintr-o locuinta reprezinta o problema serioasa, deoarece este daunatoare. Un nivel prea ridicat va duce la aparitia mucegaiului si a igrasiei pe pereti, factori cu un impact negativ asupra locatarilor si mai ales a persoanelor care au astm si carora li se pot declansa alergii. Mai mult decat atat, mobila, hainele, cartile si alte obiecte pot fi afectate daca sunt depozitate in incaperi in care nivelul de umiditate nu este optim.

    Trebuie stiut si faptul ca, mai ales in locuintele nou construite sau renovate, riscul de a avea un nivel de umiditate mai crescut este ridicat, fie pentru ca materialele de constructie nu s-au uscat complet, fie ca sunt probleme ale izolatiei pe care un proprietar le observa abia dupa trecerea unui sezon ploios.

    Avand in vedere lista lunga de lucruri pe care trebuie sa le cumpere o persoana dupa ce se muta intr-o casa noua, este foarte probabil ca cel caruia urmeaza sa ii oferi un cadou sa fi omis sa puna in cosul de cumparaturi si astfel de obiecte. De aceea, un purificator sau un dezumidificator - ori un aparat 2-in-1 - reprezinta cadouri de casa noua care, cu siguranta vor fi apreciate. In plus, acestea au un rol important si pentru sanatate, inclusiv pentru cea a copiilor.


    Recomandarile noastre pentru un dezumidificator cu functie de purificare:

    Dezumidificator si purificator cu consum redus de energie AlecoAir D23 CLASSY, 23 L/ zi, Functie Uscare Rufe, Ionizare, Filtru HEPA&Carbon

    Dezumidificator si purificator cu consum redus de energie Meaco UK12L, 12 l / zi, 100 mc/ h, recomandat pentru spatii de pana la 30mp, Higrostat, Timer

    Pentru mai multe idei, aici gasesti o gama completa de dezumidificatoare casnice sau de purificatoare.


    Un aparat electrocasnic  

    Electrocasnicele sunt de nelipsit din orice locuinta, pentru ca simplifica in mod semnificativ viata si usureaza indeplinirea diferitelor sarcini zilnice. Ar fi util sa te gandesti la pasiunile persoanei careia urmeaza sa ii oferi cadoul sau la ceea ce i-ar placea acesteia sa primeasca si nu doar strict la utilitatea unui anumit obiect.

    De exemplu, daca stii ca noul proprietar iubeste cafeaua - nu doar sa se bucure de gustul ei, ci si sa o prepare - ia in calcul varianta de a-i oferi un aparat de cafea. In cazul in care persoana respectiva nu rateaza nicio ocazie pentru a incerca o reteta noua de sucuri naturale de fructe combinate, cu siguranta i-ar fi pe plac un blender sau un storcator performant si simplu de folosit. Daca este vorba despre cineva pasionat de tehnologie si mereu la curent cu ultimele inovatii, alege un electrocasnic inteligent, cum ar fi un aspirator care sa poata fi controlat si programat prin intermediul telefonului mobil. Indiferent ce alegi sa cumperi, asigura-te ca darul pe care il vei oferi nu este doar un obiect practic, ci si unul care sa fie potrivit cu obiceiurile si preferintele persoanei care il va primi.

    O piesa mica de mobilier

    Avand in vedere ca este vorba despre o casa noua, sunt sanse mari ca aceasta sa nu fie complet utilata, ceea ce reprezinta un aspect care te ajuta sa alegi un cadou. Desigur, daca esti apropiat de persoana in cauza, este destul de usor sa afli ce isi mai doreste sa aiba in locuinta sau daca exista obiecte de care are nevoie, dar pe care nu le-a cumparat inca. Poti profita de aceste informatii pentru a gasi mai usor un cadou potrivit de casa noua, fara sa petreci prea mult timp cautandu-l.

    Daca hotarasti sa oferi in dar o piesa mica de mobilier, gandeste-te, de asemenea, la personalitatea destinatarului si la ce i-ar placea sa primeasca. Orienteaza-te spre un obiect ingenios, daca e vorba despre o persoana practica sau spre unul simplu, clasic, in cazul cuiva mai pretentios sau mai greu de surprins. Poti alege, de exemplu, un fotoliu care sa fie prevazut cu spatii pentru depozitarea cartilor - daca stii ca una dintre pasiunile proprietarului este cititul - sau o masuta de cafea, daca printre tabieturile acestuia isi are locul si servirea acestei bauturi. Ar fi ideal, in acest caz, sa verifici daca locuinta este amenajata in stil modern sau nu, pentru a sti asupra carui tip de masa sa te decizi.

    O casa noua reprezinta un nou inceput, iar mutarea in ea poate necesita si un scurt proces de acomodare. De aceea, este important sa oferi persoanei care tocmai si-a achizitionat o locuinta, obiecte cu adevarat folositoare si care sa contribuie la crearea unei stari de bine.

    Sursa foto: shutterstock.com


Comentarii

Adauga comentariu

Transport gratuit

in toata tara la o comanda de peste 199 RON, pentru Livrari Standard

Returnare produs

in 14 zile de la primirea comenzii

Garantie

Preluare si returnare GRATUITA a produselor aflate in GARANTIE

Service Autorizat

pentru toate produsele cumparate de pe Alecoair.ro

Modalitati plata

Ramburs, Transfer Bancar, Card Online sau in Rate prin Parteneri detalii Click aici

Oferte speciale

2,599.00 RON 3,199.00 RON

599.00 RON 899.00 RON

Like pe Facebook

'dezumidificator TROTEC', 'dezumidificatoare TROTEC', 'dezumidificatoarele TROTEC', 'pret de producator', 'preturi', 'promotii', 'de camera', 'ieftine', 'magazin', 'online'ARGOBIOXIGENDUUXMEACOFRALVORNADOCLEAN AIR OPTIMAENSAdezumidificator supra, uscator prosop supra, incalzitor supraGYNOII, Camera Monitorizare Bebemijloc de transport, vehicule electrice, hoverboard electric, plimbare in parcX4TECHMARPACBIMARPulse Performance ProductsKRYPTONICS, casti de protectie, echipament protectie trotinete, Casti si protectii trotineteTrotinete electrice Inokim Mywayvehicule electrice, trotineta electrica, moniciclu electric, plimbare in parcvehicule electrice, skateboard electric, plimbare in parcvehicule electrice, hoverboard electric, plimbare in parcvehicule electrice, hoverboard electric, plimbare in parcvehicule electrice, hoverboard electric, plimbare in parcmijloc de transport, vehicule electrice, hoverboard electric, plimbare in parcmonitorizare somn, dispozitiv adormire, monitorizare sanatatepurificator de aer, tratare aer, eliminare praf,eliminare polen, spori mucegai, fum de tigara, eliminare mirosuri, bratara inteligenta, bratara monitorizareDezumidificator, purificator, umidificator, difuzor arome Air Natureldezumidificator casnic, dezumidificator aer, dezumidificator peltier, dezumidificare casa, uscare perete, uscare hala productie, uscare piscinamonocicluri electrice, monociclu, monociclu electirc, roata electrica
alecoair, logo
AlecoAir
Bulevardul Timișoara 26 Bucuresti, 062345
Telefon: 0758 090 141