Alecoair Logo
Dezumidificator si purificator cu consum redus de energie AlecoAir D16 PURIFY, 16 l /24h, HEPA, Uscare Rufe, Display digital
Dezumidificator si purificator cu consum redus de energie AlecoAir D16 PURIFY, 16 l /24h, HEPA, Uscare Rufe, Display digitalDezumidificator si purificator cu consum redus de energie AlecoAir D16 PURIFY, 16 l /24h, HEPA, Uscare Rufe, Display digitalDezumidificator si purificator cu consum redus de energie AlecoAir D16 PURIFY, 16 l /24h, HEPA, Uscare Rufe, Display digitalDezumidificator si purificator cu consum redus de energie AlecoAir D16 PURIFY, 16 l /24h, HEPA, Uscare Rufe, Display digitalDezumidificator si purificator cu consum redus de energie AlecoAir D16 PURIFY, 16 l /24h, HEPA, Uscare Rufe, Display digitalDezumidificator si purificator cu consum redus de energie AlecoAir D16 PURIFY, 16 l /24h, HEPA, Uscare Rufe, Display digitalDezumidificator si purificator cu consum redus de energie AlecoAir D16 PURIFY, 16 l /24h, HEPA, Uscare Rufe, Display digital

Dezumidificator si purificator cu consum redus de energie AlecoAir D16 PURIFY, 16 l /24h, HEPA, Uscare Rufe, Display digital

749.00 RON1,299.00 RON

Adauga Produsul in Lista de Comparare Produse


Disponibilitate
Revine din 3 Octombrie

Cod Produs
D16PURIFY

Garantie persoane fizice
36 Luni

Garantie persoane juridice
12 Luni

Taxa pentru Timbrul Verde este inclusa in pretul produsului.

Transport gratuit

in toata tara la o comanda de peste 199 RON, pentru Livrari Standard

Returnare produs

in 14 zile de la primirea comenzii

Garantie

Preluare si returnare GRATUITA a produselor aflate in GARANTIE

Service Autorizat

pentru toate produsele cumparate de pe Alecoair.ro

Modalitati plata

Ramburs, Transfer Bancar, Card Online sau in Rate prin Parteneri detalii Click aici
Dezumidificator si purificator cu consum redus de energie AlecoAir D16 PURIFY, 16 l /24h, HEPA, Uscare Rufe, Display digital

Imbunatateste calitatea aerului din casa ta cu unul din dezumidificatoarele cu filtru HEPA din gama Purify!
Aleco Air D16 Purify este recomandat pentru incaperi de pana la 25-30 m2 (h=2.6m)

Pentru spatii mai mari, poti alege modelul D22 Purify, iar pentru spatii mai mici modelul D14 Purify


D16 Purify este un aparat 2 în 1 asigurand eliminarea excesului de umiditate din aer, controlul umiditatii in intervalul optim, dar si filtrarea particulelor poluante, gratie filtrului HEPA ce poate fi montat pe aparat.

Acest dezumidificator-purificator este proiectat pentru a avea un consum redus de energie. Agentul de racire folosit, R290 are impact ZERO asupra stratului de ozon.

PROMO! Comanda acum pentru a primi un filtru HEPA CADOU pentru aparatul D16 PURIFY! Vezi mai jos detaliile acestei promotii.

Filtrul HEPA CADOU este livrat intr-o cutie de filtru, introdusa in cutia dezumidificatorului pentru a evita pierderea acestuia in timpul transportului. 

Dezumidificatorul NU este prevazut cu un filtru HEPA din fabrica, acesta functionand si fara filtru HEPA.

Performante Tehnice

 • Capacitate max. de dezumidificare 16l/zi (la 30°C, 80%Rh)
 • Debit aer 145mc/h.
 • Recomandat pentru spații de 25-30 mp (H=2,6m)
 • Consum redus de energie: max 215W (la 27°C, 60%Rh)
 • Nivel sonor: ≤42dB, treapta 2 de ventilare / ≤40 dB, treapta 1 de ventilare (la 1 m distanță)
 • Reglarea umiditatii tinta intre 30% si 80% RhD16 PURIFY este recomandat pentru

 • Uz casnic sau birouri cu o suprafata de pana la 25-30 m2 (h=2.6 m)
 • Eliminarea excesului de umiditate din incapere. Un nivel al umiditatii de peste 60% favorizeaza aparitia mucegaiului si cresterea disconfortului termic. Afla mai multe despre efectele negative ale umiditatii excesive aici
 • Mentinerea umiditatii in parametri normali (recomandat între 40 și 60% Rh) pentru a elimina riscul aparitiei mucegaiului și igrasiei
 • Imbunatatirea indicelui de confort termic – in special in verile ploioase, cand temperatura aerului este ridicata
 • Uscarea mai usoara si mai rapida a rufelor prin functia uscare rufe (se recomanda folosirea dezumidificatorului intr-o incapere de dimensiuni mai mici si incalzite, pentru cresterea eficientei aparatului).
 • Filtrarea aerului: D16 PURIFY este dotat cu un pre-filtru lavabil care retine particulele mari de praf. Suplimentar, primesti cadou un filtru HEPA ce poate retine pana la 95% din particulele cu o dimensiune de pana la 0.3µm (microni, mult mai mici decat ceea ce ochiul uman poate vedea) precum sporii de mucegai, particulele de praf aruncate in aer de santierele in constructie, bacterii, particule de vopsea si multi alti poluanți. Este ideal pentru cei care au diverse alergii la praf, polen, acarieni, par de animale si alti alergeni care se raspandesc usor in aer. Acesta trebuie schimbat la 6-12 luni sau in momentul in care isi schimba culoarea in gri.

Functii speciale:

 • Setarea umiditatii tinta: D16 Purify are higrostat incorporat ce permite masurarea umiditatii din camera si selectarea umiditatii dorite in intervalul 30% RH- 80% Rh, cu un pas de 5% la fiecare apasare de buton. Higrostatul  asigura un control permanent al umiditatii din aer, iar depasirea valorii de umiditate setata duce la pornirea automata a aparatului. Imediat ce umiditatea dorita a fost atinsa, acesta se deconecteaza de la sine.
 • Functia de Uscare Rufe – reduce considerabil timpul de uscare al rufelor
 • Funcția de Purificare - Se poate folosi independent functia de purificare, fara pornirea compresorului, atunci cand nu ai nevoie de dezumidificare (functie valabila pentru modelele produse dupa data de 1 Iunie 2020)
 • Timer: pentru programarea opririi aparatului intr-un interval de timp de 1 – 24 ore
 • 2 trepte de viteza a ventilatorului
 • 2 Moduri de lucru
  • Modul Uscare Rufe- aparatul functioneaza in modul continuu cu ventilatorul pe treapta de viteza ridicata, timp de 6 ore, dupa care se opreste automat
  • Modul Manual- setati nivelul de umiditate dorit, iar aparatul va functiona in mod continuu, la viteza ridicata a ventilatorului pana se atinge nivelul tinta de umiditate.
 • Functia Child Lock: Se activeaza la apasarea butonului pentru viteza ventilatorului, timp de 2 secunde. Poate fi utilizata in modul Stand By sau Mod de Lucru, dar nu poate fi activata cand rezervorul este plin (si aparatul s-a oprit din acest motiv)
 • Auto-Oprire: la umplerea rezervorului-Aparatul intra in Stand-by atunci cand rezervorul este plin sau cand nu este montat corespunzator. La umplerea rezervorului se aprinde un indicator luminos si este emis un semnal sonor de avertizare.
 • Auto-Pornire si Memory: In cazul intreruperii cu energie electrica, in momentul realimentarii, aparatul isi va pastra setarile anterioare si temporizatorul va fi mentinut. Daca apasati butonul Power pentru oprire si apoi pornire dezumidificatorul va functiona pe modul de lucru anterior inchiderii, dar setarea cronometrului va fi anulata.
 • Optiune drenaj continuu prin furtun de 13 mm (neinclus in furnitura).


Usor de controlat, usor de manevrat, usor de intretinut

 • Panou de comanda touch cu afisaj digital si numerosi indicatori de stare
 • Roti pentru a muta usor aparatul in camera, pe suprafete plane
 • Maner de transport in carcasa pentru a manevra usor aparatul in orice camera
 • Drenaj Continuu sau prin vasul colector de 4,4L
 • Pre-filtru lavabil 
 • Dejivrare electronica (se activeaza automat, in special cand aparatul este folosit la temperaturi între 5 și 10 grade)
 • Filtru HEPA usor de schimbat, de orice utilizator
 • Programare inchidere cu ajutorul functiei TIMER
 • Auto-pornire în cazul unei căderi de curent, la setările anterioare


*Suprafata este calculata pentru o inaltime de 2,6 metri.

ATENTIE: Va rugam sa aveti in vedere faptul ca in functie de puterea compresorului, temperatura din incapere poate creste cu 2-4 grade.
  Promotia 1 filtru HEPA Cadou pentru 1 dezumidificator din gama Purify achizitionat, este valabila in perioada 20 Iunie 2019 - 31 Octombrie 2020.

 Filtrul HEPA Cadou este livrat in aceeasi cutie cu dezumidificatorul din gama Purify

 In afara perioadei promotionale, filtrul HEPA se poate achizitiona conform ofertei comerciale.

 Dezumidificatorul NU este prevazut cu un alt filtru HEPA in afara celui oferit in aceasta promotie. D16 FARA FILTRU HEPA poate fi achizitionat online sau telefonic.

 In cazul returnarii dezumidificatorului in perioada legala de 14 zile de la achiziție, filtrul HEPA CADOU va fi returnat, sigilat si nefolosit. In caz contrar, filtrul va fi achitat de catre client conform ofertei comerciale a filtrului respectiv.Specificatii tehnice

Alimentare: AC220V-240V/50Hz

Consum: 215W (27℃,60%RH)

Curent : 1.35A

Capacitate de Dezumidificare: 16L/Zi (30℃,80%RH) / 9.5L/Zi (27℃,60%RH)

Nivel de Zgomot:  ≤42dB(A) (treapta mare de ventilare) / ≤40dB(A) (treapta mica de ventilare)

Capacitate rezervor: 4.4 L

Circulare Aer:  145m3/h (treapta mare de ventilare)

Refrigerant (Tip/Cantitate):  R290 / 55g

Temperatura de lucru:  5℃-35℃

Temperatura de depozitare:  0℃-50℃

Umiditatea de lucru:  30% - 80% RH

Umiditatea de depozitare:  20% - 80% RH

Recomandat pentru incaperi de:  25-30m² (H=2.6m)

Dimensiuni aparat (LxlxÎ):  360 x 242 x 548 mm

Dimensiuni cutie (LxlxÎ): 426 x 296 x 576 mm

Greutate neta:  14,7 kg

Greutate bruta: 16,5 kgATENTIE! 

 • Filtrul HEPA retine eficient peste 97% dintre microparticulele poluante din aer, ceea ce duce la modificarea unora dintre parametrii tehnici ai produsului. Prin utilizarea filtrului HEPA se observa o usoara crestere a nivelului de zgomot emis de produs de 3% pana la 5%, o crestere a consumului de energie cu 5% pana la 10% si o scadere a nivelului de dezumidificare cu 10% pana la 15%.
 • Se recomanda schimbarea filtrului HEPA in momentul in care acesta este incarcat de impuritati pentru a nu afecta performanta aparatului.
 • Filtrul HEPA trebuie schimbat la un interval de 6-12 luni sau in momentul in care:
 • filtrul isi schimba culoarea si devine gri
 • aparatul elibereaza un miros greu in aer, deoarece praful si particulele poluante sunt retrimise in incapere
 • fluxul de aer eliberat este neuniform, deoarece impuritatile acumulate in anumite zone ale filtrului impiedica distribuirea uniforma a aerului
 • fluxul de aer este tot mai scazut, acest lucru datorandu-se incarcarii cu particule a filtrului ce obtureaza fluxul de aer.ATENTIE! 

 Filtrul HEPA furnizat este sigilat intr-un ambalaj de plastic. Desigilarea acestuia pentru utilizare duce la imposibilitatea returnarii filtrului, din motive de sanatate, filtrul putand fi contaminat cu agenti prezenti in aerul ventilat inca de la prima utilizare. In conditiile returnarii unui produs cu filtru desigilat din ambalajul de plastic, ne rezervam dreptul de a retine valoarea filtrului inclus in pachetul livrat.


Detalii tehnice

Scroll dreapta pentru mai multe detalii
Dimensiuni (L x H x l mm) 360 x 548 x 242
Greutate (kg) 14.7
Producator Aleco Air
Tip HEPA HEPA H11
Suprafata max. recomandata (mp) 25
Capacitate max. dezumidificare (litri/zi) 16
Ionizare Nu
Telecomanda Nu
Debit de aer (mc/ora) 145
Capacitate rezervor (litri) 4,4
Consum (Watt) 215
Display Digital Da
Tip Filtru Pre-Filtru Lavabil; Filtru HEPA
Nivel Sonor (dB) 42
Alimentare 220 - 240 V / 50 Hz
Domeniul de funcționare, temperatura 5℃ - 35℃
Domeniul de funcționare, umiditate 30% - 80%
Mobilitate Portabil; Maner; Roti
Functii Timer; Uscare Rufe; Auto-Restart; Child Lock
Tip material Plastic
Dubla evacuare a condensului (rezervor sau racord furtun) Da
Trepte ventilator 2
Higrostat Da
Tip produs Dezumidificator si Purificator
Timer Da
Culoare produs Alb / Gri
Tip panou control Digital

Opinii

5.00

Dezumidificator

Sunt f mulțumită de produs...o alegere buna...


5.00

Foarte bun

Își face treaba ok merita toții banii


5.00

Dezumidificator

Achiziționat acum 2 luni. Nu îl folosesc pentru dezumidificare ci pentru urcare rufe Își face treaba foarte bine Este chiar silentios. Ca si comparatie dețin si un xiaomi mi air 2s purifier in bucătărie si este mai zgomotos decat dezumidificatorul ( la treapta maximă )


5.00

Dezumidificator si purificator cu consum redus de energie AlecoAir D16 PURIFY, 16 l /24h, HEPA, Uscare Rufe, Display digital

EXCELENT. COMUNICARE,LIVRARE,FUNCTIONARE. Multumesc


5.00

Dezumidificator

Își face treaba. Destul de zgomotos, noaptea nu l-am.lasat pornit . Menține umiditatea la 50..Rufele se usucă repede cu el in camera.


5.00

Alecoair D16

Sunt mulțumit. Nu e așa zgomotos cum spun unii ,se aude putin...,doar are motor... :) Scoate apa din casa de mă satur de golit recipientul de 4.4l. Își face foarte bine treabă și în ceea ce privește opțiunea de uscare a hainelor.


5.00

AlecoAir D16 PURIFY, 16 l /24h, HEPA, Uscare Rufe, Display digital

Livrare rapida deși a fost comanda de Black Friday a sosit a doua zi. Aparatul este silențios, aerul este curat, scoate 4 litri pe zi dintr-o camera construita in toamna, nu il lasam sa funcționeze noaptea. La usare rufe folosit cateva ore pe timp de iarna hainele se usuca mai usor. Este un aparat necesar in orice casa si da este silențios.Mulțumesc


5.00

AlecoAir D16 PURIFY, 16 l /24h

Este foarte bun, l-am luat pentru uscarea mai rapida a rufelor in perioadele reci si umede si isi face foarte bine treaba. Sunt foarte multumita. E silentios, desi nu m-ar deranja oricum, fiind pus pe balcon. Si am beneficiat de o livrare foarte prompta, in ciuda perioadei aglomerate in care l-am cumparat, lucru pentru care va multumesc foarte mult.


5.00

Foarte mul?umit

A sosit rapid chiar dacă a fost black friday. Mulțumit de produs


5.00

Foarte multumit

Am dat 5 stele pt rapiditatea cu care a fost livrat. Nu l am pus inca in functiune dar sper sa nu fiu dezamagit.


5.00

Super

Își face treaba foarte bine.Foarte eficient in menținerea umidității. Silențios.


5.00

alecoair d16

Foarte bun ,isi face bine treaba!


5.00

ALECOAIR

FUNCTIONEAZA PERFECT AS RECOMANDA LA FIECARE FAMILII CINE ARE PROBLEME CU MUCEGAIUL SE DISPARE TOT MUCEGAI, SI FACE UN AER CURAT IREPROSABIL.


5.00

????

Excelent .


5.00

Alecoair d16

Recomand!


5.00

AlecoAir D16 Purify

Foarte bun, recomand !


5.00

Aleco air d16

Un produs care merita toți banii! Chiar își face treaba! Adio geamuri transpirate! Ma bucur ca l-am cumpărat.


5.00

Aleco Air d16

Isi face foarte bine treaba acest aparat, recomand celor care au umiditatea in casa mare.


5.00

AlecoAir D16

Un produs care isi face treaba. Merita banii.


5.00

AlecoAir D16

Recomand


5.00

Dezumidificator si purificator cu consum redus de energie AlecoAir D16 PURIFY

Un produs foarte bun.Recomand.


5.00

AlecoAir D16 PURIFY

Era fain daca avea un potentiometru de reglare ventilator sa mearga mai incet... sau un modul sleep. E destul de deranjant cand dormi. In schimb isi face foarte bine treaba de dezumidificator, nu mi-a venit sa cred cata apa a scos in doar cateva ore, nu mi-am imaginat ca poate sa existe atata apa in casa.


5.00

Purify 16

Nouă ne a schimbat total viața.am scăpat de mucegai si miros neplăcut recomand


5.00

Multumita de produs

L-am comandat acum 1 luna pentru o camera de 20 mp cu probleme legate de mucegai si mai ales umezeala. Iti face treaba, aerul din camera devine mai proaspat dupa ce il folosesc. Astept sa vad cum se va comporta in toamna. Momentan pot spune ca este aparatul pe care l-am cautat.


5.00

multumita

Functioneaza fara probleme.


5.00

Nu ma asteptam

Cu acest dezumidificator am scapat de petele si mirosul de mucegai, aerul s a improspatat in incapere si cand intri de afara, ai impresia ca e dat drumul la aer conditionat si nu alta. O racoare de nu ti mai vine sa pleci! intr-adevar, e un pic cam zgomotos dar ne am obisnuit. Cand se umple rezervorul si se opreste automat, se simte imediat umezeala. Recomand cu drag acest produs. Multumesc, Alecoair :)


5.00

Recomand

Functioneaza ca lumea, insa pt a usca pereti grosi de piatra de jumatate de metru, intr-o cladire de 100 de ani trebuie folosit timp indelungat, aerul se reumidifica rapid, pornesti din nou aparatul, si asa, cu timpul poti scoate umezeala din pereti, ceea ce la o cladire veche e o mare realizare. Cunoscatorii stiu despre ce vorbesc. Un animal domestic folositor, sper sa tina mult timp. Pina acum nici o problema cu el, trage aer in piept si rabda. Recomand.


5.00

Dezumificator D16

Sunt foarte mulțumit . Se oprește când este vasul plin. Masoara umiditatea.


5.00

Dezumidificator Alecoair excelent

Este extraordinar de eficient. Il folosesc la o casa cu temelia de piatra. De cand l-am achizitionat, absoarbe apa incontinuu. Sigur este nevoie de un furtun racordat pt.a functiona permanent, fara a fi nevoiti sa-i mai golim apa din recipient , intrucat este f.multa umiditate.


5.00

Dezumidificator

Excelent. Isi face treaba cu brio. Recomand


5.00

Felicitari !

Am achizitionat AlecoAir D16 PURIFY si filtru HEPA suplimentar. In primul rand va felicit pentru calitatea echipamentului. Setari usor de facut, demontarea rezervorului de apa si montarea filtrului HEPA - joaca de copil. Isi face perfect treaba. Recomand cu caldura. Si nu in ultimul rand, felicitari pentru rapiditatea cu care a fost trimis aparatul, care a ajuns in conditii perfecte. Bravo !


5.00

Un produs eficient !

Sunt foarte multumit de calitatile functionale oferite de acest produs !


5.00

Dezumidificator AlecoAir D16 Purify

Își face treaba foarte bine, ușor de folosit și setat. OK.


5.00

Felicitari!!!!

Am achizitionat alecoair D16 sunt super multumita de el.Isi merita toti banii isi face treaba foarte bine.Multumesc pt promtitudine si buna colaborare sunteti the best


5.00

AlecoAir D16 PURIFY si filtru HEPA suplimentar

Produs performant, Merita din plin 5 stele!. Recomand


5.00

AlecoAir

Sunt foarte mulțumită de acest aparat. De când l am achiziționat îl folosim zilnic, la început l am folosit pe funcția de dezumidificator. Dar acum îl folosim în fiecare noapte pe funcția de purificare, aerul este mult mai plăcut și mult mai respirabil. Îl recomand cu toată încrederea!


5.00

Multumit

Un aparat foarte bun, silentios si care isi face treaba foarte bine. Extrage surplusul de apa din pereti in cateva ore si cel mai important, purifica aerul din incapere datorita filtrului Hepa. Foarte multumim deocamdata de aceasta achizitie.


5.00

Incantata de achizitie !

Doar cuvinte de lauda, la adresa AlecoAir! Comanda a sosit extrem de repede, aparatul se dovedeste a fi extrem de util. Filtrul HEPA este minunat, in conditiile in care avem membrii in familie sensibili la alergeni externi. Suntem foarte multumiti, este un produs care merita a fi recomandat, fiind silentios, eficient, performant! Va multumim!


5.00

Alegerea perfecta pentru mine!

Un produs exceptional,eficient. Usor de utilizat.


Accesorii

Produse asemanatoare

Oferte speciale

198.00 RON 399.00 RON

Like pe Facebook

'dezumidificator TROTEC', 'dezumidificatoare TROTEC', 'dezumidificatoarele TROTEC', 'pret de producator', 'preturi', 'promotii', 'de camera', 'ieftine', 'magazin', 'online'ARGOBIOXIGENDUUXMEACOFRALVORNADOCLEAN AIR OPTIMAENSAdezumidificator supra, uscator prosop supra, incalzitor supraGYNOIImijloc de transport, vehicule electrice, hoverboard electric, plimbare in parcX4TECHMARPACBIMARPulse Performance ProductsKRYPTONICSTrotinete electrice Inokim Mywayvehicule electrice, trotineta electrica, moniciclu electric, plimbare in parcvehicule electrice, skateboard electric, plimbare in parcvehicule electrice, hoverboard electric, plimbare in parcvehicule electrice, hoverboard electric, plimbare in parcvehicule electrice, hoverboard electric, plimbare in parcmijloc de transport, vehicule electrice, hoverboard electric, plimbare in parcmonitorizare somn, dispozitiv adormire, monitorizare sanatatepurificator de aer, tratare aer, eliminare praf,eliminare polen, spori mucegai, fum de tigara, eliminare mirosuri, bratara inteligenta, bratara monitorizareDezumidificator, purificator, umidificator, difuzor arome Air Natureldezumidificator aer, dezumidificator peltier, dezumidificare casa, uscare perete, uscare hala productie, uscare piscina
alecoair, logo
AlecoAir
Bulevardul Timișoara 26 Bucuresti, 062345
Telefon: 0758 090 141