Alecoair Logo

Resigilat! Dezumidificator si purificator MeacoDry Arete One 25L, 25L/zi, pentru 60mp, 2 viteze ventilare, filtru HEPA H13

1,149.00 RON 1,499.00 RON
TVA inclus / Pretul include taxa de timbru verde
Cod Produs
RSG3-ARETEONE25L

Comparare Produse

Livrare in 3-5 zile lucratoare cu posibile intarzieri datorate aglomerarii curierilorDisponibilitate
Stoc Limitat

Garantie persoane fizice
60 Luni

Garantie persoane juridice
12 Luni

Taxa pentru Timbrul Verde este inclusa in pretul produsului.

Transport gratuit

in toata tara la o comanda de peste 199 RON, pentru Livrari Standard

Returnare produs

in 14 zile de la primirea comenzii

Garantie

Preluare si returnare GRATUITA a produselor aflate in GARANTIE

Service Autorizat

pentru toate produsele cumparate de pe Alecoair.ro

Modalitati plata

Ramburs, Transfer Bancar, Card Online sau in Rate prin Parteneri detalii Click aici

De ce este acest produs Resigilat? Partea de jos a carcasei prezinta usoare deformari.  

Produsul beneficiaza de conditiile complete de garantie si retur. Produsul este testat si perfect functional. Contacteaza-ne pentru mai multe detalii sau adauga-l in cos!

Nu doresti un produs resigilat?  Click aici pentru a comanda produsul Arete One 25L la pret intreg.
MeacoDry Arete® One 25L este un dezumidificator conceput pentru a reduce umiditatea si, in acelasi timp, pentru a purifica aerul din spații de până la 65mp cu ajutorul unui filtru TRUE HEPA H13. 

Capacitatea de dezumidificare de până la 25 L/zi (la o temperatură a aerului de 30°C și o umiditate de 80% RH) este atinsă cu ajutorul unui cuplu motor-compresor ce dezvoltă o putere de ventilare de pana la 175m3/oră (pe treapta a 2-a) însă cu un nivel sonor foarte scăzut pentru un aparat din această clasă, de doar 42 dB(A) (în condiții standard de testare a sunetului)     

Arete, un design inovator pentru un dezumidificator ...

Această gamă de dezumidificatoare a stat pe planșa de proiectare a echipei de designeri Meaco mai bine de 5 ani pentru a identifica și a perfecționa cele mai mici detalii care să încânte utilizatorul. Peste 2,000 de clienți au fost implicați în acest proiect, iar rezultatul este dincolo de așteptările proiectanților.

Arete nu este un nume ales întâmplător. Zeița greacă a excelenței și-a pus amprenta asupra rezultatului final obținând unul dintre cele mai silențioase și eficiente dezumidificatoare. Performanțele tenice sunt puse în valoare de cele estetice și de micile "secrete" ale acestui dezumidificator. 


Simplicitatea este, probabil, principalul atuu al dezumidificatorului Arete. Toate inovatiile acestui aparat au un singur scop: de a permite utilizatorului să beneficieze de întrega lui performanță într-un mod extrem de simplu." Consilier Tehnic Echipa de Testare


  

Timpul necesar pentru ca dezumidificatorul să usuce o cameră și să atingă umiditatea relativă dorită depinde de condițiile de mediu predominante în cameră. De exemplu, schimbările temparaturii exterioare, orice surse de umiditate, poate determina fluctuații ale ambientului din încăpere și ale procesul de dezumidificare.

Aerul camerei este reciclat prin dezumidificator în mod repetat, iar conținutul de umiditate este redus. Colectarea se face într-un vas dedicat, care se poate curăța și goli foarte ușor.


      

Filtrul H13 HEPA optimizează capacitatea aparatului de curățare a aerului, transformând dezumidificatorul într-un purificator de aer. HEPA H13 este utilizat în plus față de filtrul care vine standard în dezumidificator, astfel încât să puteți obține două etape de filtrare.

Vă poate ajuta să îndepărtați din aer sporii de mucegai, polenul, praful, parul animalelor de companie, acarienii și multe altele. Acesta captează 99,75% din particule care au o dimensiune de minim 0,3 μm.

ATENTIE! Dezumidificatorul si Purficatorul Arete One 20L este insotit de un filtru HEPA.

ATENTIE! În cazul returnării dezumidificatorului în perioada legală de 14 zile de la achiziție, filtrul HEPA va fi returnat, sigilat și nefolosit. În caz contrar, filtrul va fi achitat de către client conform ofertei comerciale a filtrului respectiv.


 

        

Nu ești în preajmă să golești rezervorul de apă? Arete One îți pune la dispoziție posibilitatea de golire automată cu ajutorul unui furtun.


        


Panoul de control este tactil și foarte intuitiv, nu vei întâmpina probleme în a seta funcțiile dorite.

 


     Funcții utile

 • Funcția Uscare rufe cu timer- va rămâne activă timp de 6 ore constant, în funcție de umiditatea din încăpere. Daca umiditatea este mai scăzută se va activa ventilatorul, astfel veți economisi bani, energie și timpul de uscare se va reduce.
 • Funcția blocare butoane copii(Child Lock)
 • Modul Sleep(Modul de noapte)- Toate ledurile și display-ul se vor stinge, si aparatul va funcționa pe treapta I de ventilare, care este foarte silențioasă
 • 2 Trepte de ventilare automate, în funcție de necesitate
 • Protecție la preaplin cu deconectarea automată a aparatului, când rezervorul de apă e plin
 • Pornire și oprire automată a compresorului, comandată cu higrostat. Acesta permite masurarea umiditatii din camera si selectarea umiditatii dorite in intervalul 40% RH- 70% Rh. Higrostatul  asigura un control permanent al umiditatii din aer, iar depasirea valorii de umiditate setata duce la pornirea automata a aparatului. 
 • Foarte silentios și perfect pentru camere de copii - Arete are costuri de funcționare extrem de eficiente, rate de extracție ridicate și niveluri de zgomot scăzute.
 • Filtru de praf lavabil și filtru opțional HEPA H13
 • Funcția purificare- se va activa la apăsarea continuă a butonului pentru setarea umidității
 • Drenaj continuu- Dacă doriți să scurgeți continuu apa și să nu mai aveti grija goliri rezervorului, puteți atașa un furtun în orificiul dedicat. Unitatea vine cu un adaptor care se pretează la orice furtun obișnuit de grădină - este o modalitate eficientă pentru a reduce consumul de plastic și a economisi bani.

 

 • Roți și mâner pentru o mobilitate sporită
 • Display LCD pentru pentru afișarea umidității
 • Panou de control tactil 

       Arete este conceput pentru a menține o umiditate constantă în casa dvs., reducând în același timp consumul de energie electrică.

       Viteza ventilatorului crește și scade automat, pentru a optimiza ratele de extracție atunci când este necesar. Acesta trece la un mod mai silențios când umiditatea țintă este aproape atinsă, iar când umiditatea a fost atinsă, aparatul se va opri timp de 30 de minute, după care va funcționa corespunzător în funcție de ambient.

     

   DATE TEHNICE 

   Recomandat pentru încăperi de până la 60 mp

  Capacitate de dezumidificare: Treapta I de ventilare - 150 m3/oră, Treapta II - 175m3/oră

  Alimentare  220-240V, 50Hz

  Consum la 20°C si umiditate 60%Rh: 310 watts

  Temperatura de functionare: 5°C - 35°C

  Umiditate de functionare: între 40% Rh si 70% Rh

  Gaz Refrigerant: R290 / 90g

  Nivel sonor  40 și 42 dB(A)

  Greutate: 16 kg

  Dimensiuni: 562 x 376 x 232 mm

  Dimensiune rezervor: 4.8 litri


Detalii tehnice

Scroll dreapta pentru mai multe detalii
Nu exista Date Tehnica

Opinii

Produse asemanatoare

Oferte speciale

1,599.00 RON 1,999.00 RON

Like pe Facebook

'dezumidificator TROTEC', 'dezumidificatoare TROTEC', 'dezumidificatoarele TROTEC', 'pret de producator', 'preturi', 'promotii', 'de camera', 'ieftine', 'magazin', 'online'ARGOBIOXIGENDUUXMEACOFRALVORNADOCLEAN AIR OPTIMAENSAdezumidificator supra, uscator prosop supra, incalzitor supraGYNOII, Camera Monitorizare Bebemijloc de transport, vehicule electrice, hoverboard electric, plimbare in parcX4TECHMARPACBIMARPulse Performance ProductsKRYPTONICS, casti de protectie, echipament protectie trotinete, Casti si protectii trotineteTrotinete electrice Inokim Mywayvehicule electrice, trotineta electrica, moniciclu electric, plimbare in parcvehicule electrice, skateboard electric, plimbare in parcvehicule electrice, hoverboard electric, plimbare in parcvehicule electrice, hoverboard electric, plimbare in parcvehicule electrice, hoverboard electric, plimbare in parcmijloc de transport, vehicule electrice, hoverboard electric, plimbare in parcmonitorizare somn, dispozitiv adormire, monitorizare sanatatepurificator de aer, tratare aer, eliminare praf,eliminare polen, spori mucegai, fum de tigara, eliminare mirosuri, bratara inteligenta, bratara monitorizareDezumidificator, purificator, umidificator, difuzor arome Air Natureldezumidificator casnic, dezumidificator aer, dezumidificator peltier, dezumidificare casa, uscare perete, uscare hala productie, uscare piscinamonocicluri electrice, monociclu, monociclu electirc, roata electrica
alecoair, logo
AlecoAir
Bulevardul Timișoara 26 Bucuresti, 062345
Telefon: 0758 090 141