Alecoair Logo

Resigilat - Panou cu infraroșu Trotec TIH 300 S, Putere maxima 300W, Protectie IP54

339.00 RON399.00 RON
Cod Produs
RSG3-TIH300S

Comparare Produse

Livrare in 1-3 zile lucratoare cu posibile intarzieri datorate aglomerarii curierilorDisponibilitate
Stoc Limitat

Garantie persoane fizice
24 Luni

Garantie persoane juridice
12 Luni

Taxa pentru Timbrul Verde este inclusa in pretul produsului.

Transport gratuit

in toata tara la o comanda de peste 199 RON, pentru Livrari Standard

Returnare produs

in 14 zile de la primirea comenzii

Garantie

Preluare si returnare GRATUITA a produselor aflate in GARANTIE

Service Autorizat

pentru toate produsele cumparate de pe Alecoair.ro

Modalitati plata

Ramburs, Transfer Bancar, Card Online sau in Rate prin Parteneri detalii Click aici

De ce este acest produs Resigilat? Prezinta zgarieturi fine, usoare deformari, ambalaj deteriorat.  

Produsul beneficiaza de conditiile complete de garantie si retur. Produsul este testat si perfect functional. Contacteaza-ne pentru mai multe detalii sau adauga-l in cos!

Nu doresti un produs resigilat?  Click aici pentru a comanda produsul TIH 300S la pret intreg.


 • Panoul cu infraroșu TIH 300 S este recomandarea noastră acolo unde trebuie dotată o încăpere ce nu a avut sursă de încălzire. Panoul poate fi utilizat şi pentru o încălzire suplimentară, punctuală și economică în propria locuință.
 • În timp ce aerotermele clasice lucrează cu căldură prin convecție, folosind aerul din încăpere pentru transmiterea căldurii, încălzindu-l şi distribuindu-l în încăpere, panoul cu infraroșu TIH 300 S încălzește fără pierdere convectivă, direct prin infraroșu, după principiul natural solar.
 • Încălzirea de locuințe - Fie în spaţiul de locuit, gradina de iarnă sau camera de baie, ca sursă punctuală de încălzire suplimentară, panoul cu infraroșu redă căldura acolo unde locatarul are nevoie directă de aceasta. Panoul poate fi montat pe perete și are nevoie pentru funcționare doar de o priză de curent electric.
 • Utilizarea în gastronomie - Montat pe picioare - sau direct pe un perete, panoul cu infraroșu TIH 300 S este soluția optimală când este vorba de încălzirea punctuală a suprafețelor teraselor sau standurilor de vânzare, fiind mult mai efectiv decât încălzitoarele cu gaz.
 • Uscarea rapidă a pereților - La uscarea lucrărilor în construcții sau la lucrări de sanare și întreținere, încălzirea cu infraroşu a materialelor adecvate din perete realizează un transport capilar al umidităţii în direcţia suprafeţei de perete încălzite, putând astfel transporta din perete, în timp mai scurt, o cantitate mai mare de umiditate decât în cazul difuziei.
 • Încălzirea la locul de muncă - poziţionat în picioare, pe suporţi, încălzirea punctuală cu infraroşu cu panoul TIH 300 S oferă multe avantaje la locurile de muncă cu temperaturi scăzute sau în fluxul de curenți de aer, de exemplu în depozite, în spatele vitrinelor frigorifice şi în ateliere sau hale mari.


Avantaje practice:

 • Panou de încălzire de marcă în calitate TÜV controlată
 • Încălzire eficientă cu radiații ecologice IR-C
 • Transportul căldurii prin unde luminoase - încălzire directă a obiectului, fără pierderi convective
 • Efect maxim: 100 % din energia electrică utilizată va fi transformată în căldură
 • Căldură curată - fără zgomot, fără miros, fără condens, fără consum de oxigen, fără să pună în mișcare praful
 • Dispozitiv integrat de agățare, pentru fixare pe perete sau pe suporți de montaj
 • Poate fi poziţionat şi în picioare
 • Utilizare imediată - fără instalare suplimentară sau modificări costisitoare

Acest aparat a fost verificat TÜV şi poartă sigiliul GS pentru o siguranţă controlată!


Date tehnice:

 • Putere de încălzire: 300 Watt
 • Tensiune racord: 230 V
 • Temperatura suprafeței: 70-90 °C
 • Frecvența: 50 Hz
 • Dimensiuni (L x I x H): 22 x 605 x 505 mm
 • Mobilitate: portabil
 • Lungime cablu rețea: 1,9 m
 • Protecție la supraîncălzire
 • Tipul de protecție: IP54
 • Greutate: 2,5 kg


Calcul al necesarului de încălzire pentru încăperi cu o înălţime de până la 2,5 m
Calitatea izolării încăperilor
bună până la foarte bună
medie
neizolat/clădire veche
1 perete exterior
50 W/m²
70 W/m²
90 W/m²
per perete exterior suplimentar
+10 W/m²
+10 W/m²
+10 W/m²
Capacitatea de încălzire cu infraroşu necesară se va calcula astfel: Suprafaţa încăperii în m² x W/m² = capacitate de încălzire necesară, în waţi.

Exemplu de calcul: pentru o încăpere de 10 m², cu o calitate foarte bună a izolaţiei şi doi pereţi exteriori (50 + 10 W/m²) recomandarea pentru necesarul de încălzire este 10 m² x 60W/m² = 600 W.


ATENTIE! Acoperirea panoului cu diverse obiecte este strict interzisa! Acoperirea poate provoca supraincalzire, soc electric sau incendiu!

Vă rugăm să aveţi în vedere faptul că picioarele suport, bara telescop şi cablul de prelungire si priza termostat prezentate în imaginile produsului nu sunt incluse în furnitură!

Detalii tehnice

Scroll dreapta pentru mai multe detalii
Nu exista Date Tehnica

Opinii

Produse asemanatoare

Oferte speciale

319.00 RON 429.00 RON

Like pe Facebook

'dezumidificator TROTEC', 'dezumidificatoare TROTEC', 'dezumidificatoarele TROTEC', 'pret de producator', 'preturi', 'promotii', 'de camera', 'ieftine', 'magazin', 'online'ARGOBIOXIGENDUUXMEACOFRALVORNADOCLEAN AIR OPTIMAENSAdezumidificator supra, uscator prosop supra, incalzitor supraGYNOII, Camera Monitorizare Bebemijloc de transport, vehicule electrice, hoverboard electric, plimbare in parcX4TECHMARPACBIMARPulse Performance ProductsKRYPTONICS, casti de protectie, echipament protectie trotinete, Casti si protectii trotineteTrotinete electrice Inokim Mywayvehicule electrice, trotineta electrica, moniciclu electric, plimbare in parcvehicule electrice, skateboard electric, plimbare in parcvehicule electrice, hoverboard electric, plimbare in parcvehicule electrice, hoverboard electric, plimbare in parcvehicule electrice, hoverboard electric, plimbare in parcmijloc de transport, vehicule electrice, hoverboard electric, plimbare in parcmonitorizare somn, dispozitiv adormire, monitorizare sanatatepurificator de aer, tratare aer, eliminare praf,eliminare polen, spori mucegai, fum de tigara, eliminare mirosuri, bratara inteligenta, bratara monitorizareDezumidificator, purificator, umidificator, difuzor arome Air Natureldezumidificator casnic, dezumidificator aer, dezumidificator peltier, dezumidificare casa, uscare perete, uscare hala productie, uscare piscinamonocicluri electrice, monociclu, monociclu electirc, roata electrica
alecoair, logo
AlecoAir
Bulevardul Timișoara 26 Bucuresti, 062345
Telefon: 0758 090 141