Alecoair Logo

Resigilat! Purificator de aer Design AirgoClean 10 E, Ionizare, Debit aer 135 mc/ora, Consum 0.045 kW/h, Pentru 20mp, Filtrare m

269.00 RON 599.00 RON
TVA inclus / Pretul include taxa de timbru verde
Cod Produs
RSG1-AIRGOCLEAN10E

Comparare Produse

Livrare in 3-5 zile lucratoare cu posibile intarzieri datorate aglomerarii curierilorDisponibilitate
Stoc Limitat

Garantie persoane fizice
24 Luni

Garantie persoane juridice
12 Luni

Taxa pentru Timbrul Verde este inclusa in pretul produsului.

Transport gratuit

in toata tara la o comanda de peste 199 RON, pentru Livrari Standard

Returnare produs

in 14 zile de la primirea comenzii

Garantie

Preluare si returnare GRATUITA a produselor aflate in GARANTIE

Service Autorizat

pentru toate produsele cumparate de pe Alecoair.ro

Modalitati plata

Ramburs, Transfer Bancar, Card Online sau in Rate prin Parteneri detalii Click aici

De ce este acest produs Resigilat? Prezinta ambalaj deteriorat.  

Produsul beneficiaza de conditiile complete de garantie si retur. Produsul este testat si perfect functional. Contacteaza-ne pentru mai multe detalii sau adauga-l in cos!

Nu doresti un produs resigilat?  Click aici pentru a comanda produsul Airgoclean 10 la pret intreg.


 • Cu cât aerul pe care-l respirăm este mai curat, cu atât ne simțim mai bine. O linguriță de praf conține în medie 1.000 de acarieni și 250.000 excremente ale acestora, pe de asupra mai vin de regulă și particulele de polen, praf și bacterii. Cine se poate gândi în aceste condiții la un somn liniștitor?
 • E într-adevăr greu de închipuit - doar dacă aveți încredere în purificarea automată cu AirgoClean 10 E care există exclusiv numai la Trotec. Acesta este conceput pentru încăperi de până la 20 m² respectiv 50 m³, AirgoClean 10 E eliberând aerul de alergeni precum polenul, părul de animale, spori de mucegai, particule de praf, bacterii și excremente chimice. Pe scurt - este soluția ideală pentru un somn pe timpul nopții odihnitor și mărirea capacității de lucru pe timpul zilei.
 • Purificatorul de aer deosebit de compact construit, combină câte două filtre foarte efectiv creând un sistem în două trepte de filtrare a aerului din încăpere. El deține un filtru Dacron și un filtru HEPA. Sistemul Dacron se potrivește, datorită fibrelor nerutrale la alergii, ca un pre-filtru care garantează în combinație cu renumitul filtru HEPA o eficiență a filtrării de 95 % a emisiilor poluante din încăpere.
 • Pe lângă aceasta, purificatorul AiroClean 10 E este dotat cu un sistem de ionizare care conferă aerului o și mai bună calitate. Acest ionizator produce ioni negativi cu un efect antistatic, care polarizează negativ particulele nocive din aer. Acestea devenind astfel mai grele vor cădea la podea. De acolo se pot apoi cu ușurință aspira. În acest mod aerul din încăpere se curăță mai eficient și se îmbogățește cu oxigen activ.


Aerul curat aduce cu sine un somn odihnitor

Aparatul automat se cuplează de la butonul central, la îndemână stând trei trepte suflante . AirgoClean 10 E dă posibilitatea prin sistemul său de filtrare efectiv să se creeze o atmosferă naturală în încăpere, deoarece acesta poate filtra substanțele nocive din aer fără să utilizeze ozonul nociv iar la final să redea încăperii numai aerul curățit.

Prin design-ul său modern, purificatorul de aer armonizează cu orice locuință modernă și loc de muncă. Pe lângă aceasta, purificatorul  se poate utiliza cu succes pe timpul nopții deoarece are un regim de funcționare silențios. Modul simplu de utilizare precum și schimbarea confortabilă și ușoară a filtrului sunt alte puncte plus pentru purificatorul de aer AirgoClean 10 E.


O respirație mai bună, o viață mai ușoară

Declarați război tuturor surselor de praf din locuința dumneavoastră. O masă de scris normală găzduiește de o sută de ori mai multe bacterii, viruși și alți purtători nocivi decât o bucătărie. Covoarele preiau murdăria cu până la opt ori greutatea lor. Praful fin își găsește calea prin orice crăpătură fie ea cât de mică. Mobila și laminatul pot conține aldehidă formică care de-a lungul timpului este redat atmosferei.

Cu AirgoClean 10 E de la Trotec aveți posibilitatea de a vă îngriji să aveți un aer curat, nepoluat și să savurați sentimentul de a respira fără grijă aer curat.


Dotare și funcțiuni:

 •  Sistem de filtrare în două trepte cu pre-filtrare Dacron și filtru HEPA
 •  Utilizabil pentru o curățire automată a aerului din încăperi de până la 50 m³
 •  Debitul de curățare max. 135 m³/h
 •  3 Trepte de suflare
 •  Îmbunătățirea curățării aerului prin ionizator
 •  Puternic și compact cu o utilizare necomplicată
 •  Schimbare de filtre necomplicată și rapidă
 •  Nivel sonor: max. 55 dB(A)
 •  Consum mic de energie electrică
 •  Utilizabil de sine stătător prin picioarele din furnitură
 •  Raport calitate - preț deosebit de bun


Date tehnice:

 •  Utilizabil în încăperi de până la 20 m²
 •  Debit aer/Nivel sonor suflată treapta 1: 55 m³/h / 41,3 dB (A)
 •  Debit aer/Nivel sonor suflată treapta 2: 105 m³/h / 51,1 dB (A)
 •  Debit aer/Nivel sonor suflată treapta 3: 135 m³/h / 54,4 dB (A)
 •  Sursă de alimentare: 230 V / 50 Hz
 •  Putere nominală: 0,045 kW
 •  Dimensiuni (L x l x Î): 183 x 272 x 296 mm
 •  Greutate: 2,5 kg


ATENȚIE! 

 • Se recomandă schimbarea filtrului HEPA în momentul în care acesta este încărcat de impurități pentru a nu afecta performanța aparatului.
 • Filtrul HEPA trebuie schimbat la un interval de 6-12 luni sau în momentul în care:
 • filtrul își schimbă culoarea și devine gri
 • aparatul eliberează un miros greu în aer, deoarece praful și particulele poluante sunt retrimise în încăpere
 • fluxul de aer eliberat este neuniform, deoarece impuritățile acumulate în anumite zone ale filtrului împiedică distribuirea uniformă a aerului
 • fluxul de aer este tot mai scăzut, acest lucru datorându-se încărcării cu particule a filtrului ce obturează fluxul de aer.


ATENȚIE! 

 • Filtrul HEPA furnizat este sigilat într-un ambalaj de plastic. Desigilarea acestuia pentru utilizare duce la imposibilitatea returnării filtrului, din motive de sănătate, filtrul putând fi contaminat cu agenți prezenți în aerul ventilat încă de la prima utilizare. În condițiile returnării unui produs cu filtru desigilat din ambalajul de plastic, ne rezervăm dreptul de a reține valoarea filtrului inclus în pachetul livrat.

Detalii tehnice

Scroll dreapta pentru mai multe detalii
Nu exista Date Tehnica

Opinii

Produse asemanatoare

Oferte speciale

659.00 RON 699.00 RON

Like pe Facebook

'dezumidificator TROTEC', 'dezumidificatoare TROTEC', 'dezumidificatoarele TROTEC', 'pret de producator', 'preturi', 'promotii', 'de camera', 'ieftine', 'magazin', 'online'ARGOBIOXIGENDUUXMEACOFRALVORNADOCLEAN AIR OPTIMAENSAdezumidificator supra, uscator prosop supra, incalzitor supraGYNOII, Camera Monitorizare Bebemijloc de transport, vehicule electrice, hoverboard electric, plimbare in parcX4TECHMARPACBIMARPulse Performance ProductsKRYPTONICS, casti de protectie, echipament protectie trotinete, Casti si protectii trotineteTrotinete electrice Inokim Mywayvehicule electrice, trotineta electrica, moniciclu electric, plimbare in parcvehicule electrice, skateboard electric, plimbare in parcvehicule electrice, hoverboard electric, plimbare in parcvehicule electrice, hoverboard electric, plimbare in parcvehicule electrice, hoverboard electric, plimbare in parcmijloc de transport, vehicule electrice, hoverboard electric, plimbare in parcmonitorizare somn, dispozitiv adormire, monitorizare sanatatepurificator de aer, tratare aer, eliminare praf,eliminare polen, spori mucegai, fum de tigara, eliminare mirosuri, bratara inteligenta, bratara monitorizareDezumidificator, purificator, umidificator, difuzor arome Air Natureldezumidificator casnic, dezumidificator aer, dezumidificator peltier, dezumidificare casa, uscare perete, uscare hala productie, uscare piscinamonocicluri electrice, monociclu, monociclu electirc, roata electrica
alecoair, logo
AlecoAir
Bulevardul Timișoara 26 Bucuresti, 062345
Telefon: 0758 090 141