Alecoair Logo

Resigilat - Ventilator turn Trotec TVE 40 T, Telecomanda, Consum 45 W/h, Timer, 6 trepte

399.00 RON 549.00 RON
Cod Produs
RSG2-TVE40T

Comparare Produse

Livrare in 3-5 zile lucratoare cu posibile intarzieri datorate aglomerarii curierilorDisponibilitate
Stoc Limitat

Garantie persoane fizice
24 Luni

Garantie persoane juridice
12 Luni

Taxa pentru Timbrul Verde este inclusa in pretul produsului.

Transport gratuit

in toata tara la o comanda de peste 199 RON, pentru Livrari Standard

Returnare produs

in 14 zile de la primirea comenzii

Garantie

Preluare si returnare GRATUITA a produselor aflate in GARANTIE

Service Autorizat

pentru toate produsele cumparate de pe Alecoair.ro

Modalitati plata

Ramburs, Transfer Bancar, Card Online sau in Rate prin Parteneri detalii Click aici

De ce este acest produs Resigilat? Prezinta zgarieturi fine.  

Produsul beneficiaza de conditiile complete de garantie si retur. Produsul este testat si perfect functional. Contacteaza-ne pentru mai multe detalii sau adauga-l in cos!

Nu doresti un produs resigilat?  Click aici pentru a comanda produsul TVE 40T la pret intreg.


Sanătatea și starea de bine depinde mult și de calitatea aerului din mediul în care trăim. La temperaturi prea mari, aerul devine greoi și neplăcut, ceea ce face ca mintea şi corpul să nu mai funcționeze normal. O briză proaspătă este binevenită! Un ventilator turn este o soluţie inovativă pentru răcoare plăcută pe piele.


Argumente puternice pentru utilizarea ventilatorului TVE 40 T

Tehnologie modernă în design compact

Suplu, de calitate și elegant: acest ventilator turn din seria TVE armonizează perfect cu orice încăpere modernă, fie la birou sau la locuință. Chiar și când acesta nu este cuplat, el pune accente prin prezența sa elegantă. TVE 40 T convinge însă nu numai prin optica sa ci și prin calitate, putere și tehnică. În comparație cu ventilatoare cu rotor, aici curentul de aer se produce printr-o construcție cu lamele care se rotesc în interiorul aparatului. Axa ventilatorului este verticală, ceea ce permite o construcție compactă. Suflul de aer se propagă pe întreaga înălțime a aparatului, împrăștiind aerul uniform şi generos, răcorind astfel mai intens.


Avantaje față de ventilatoarele obișnuite:

 • Curent de aer vertical pe întreaga înălţime a aparatului: o răcorire mai puternică.
 • Optim pentru răcorirea la masa de lucru. Ventilarea se produce sub nivelul mesei de lucru, fără să împrăștie hârtiile de pe masă.
 • Pericol minimalizat de accidentare în familiile cu copii şi animale: prin construcția sa fără pale, scade pericolul accidentării prin acestea.


Prospețime variabilă, generoasă


TVE 40 T răcoreşte în fiecare situaţie

Prin șase trepte de ventilare, TVE 40 T conferă o utilizare individuală, rapid și simplu. Un curent de aer linear poate fi plăcut atunci când ventilatorul este focusat punctual. Cel ce își dorește mai degrabă o ventilare alternantă, poate utiliza mecanismul opţional de oscilare a ventilatorului turn TVE 40 T. Aici se utilizează oscilații de până la 60°, aerul se împrăștie astfel rapid în întreaga încăpere.


Răcoare permanentă


Pentru fiecare perioadă a zilei există un mod de funcționare

Ventilatorul TVE 40 T livrează întotdeauna puterea dorită, într-un mod versatil. Datorită diferitelor programe de funcţionare, în carcasa sa frumoasă, elegantă și suplă se ascund de fapt trei aparate. În modul normal de funcționare, în care ventilatorul funcționează constant, aerul se împrăștie în încăpere, garantând un climat plăcut. În modul de funcționare silenţios, de noapte, ventilatorul funcționează la început mai tare, pentru o prospeţime plăcută. După o perioadă, ventilatorul se cuplează automat pe o viteză mai mică, producând o adiere fină. Prin funcțiunea de "vânt natural", prin viteza de ventilare intermitentă, se simulează o briză plăcută şi naturală.


Funcțiunea de temporizare: confort automatizat


Cuplarea și decuplarea inteligentă aduce economie de timp și de bani

Cine vine după o zi grea de muncă acasă își dorește să se așeze pe canapea și să se deconecteze într-un mediu răcoros. Se merită să fiţi pregătit. Ventilatorul TVE 40 T conferă un aer plăcut în încăpere la momentul potrivit. Aparatul se lasă setat astfel încât după un anumit număr de ore să se cupleze. Funcțiunea de temporizare se poate utiliza însă și invers: se alege un anumit număr de ore, iar aparatul se decuplează automat.


Se merită: în comparație cu un aparat de climatizare montat fix, ventilatorul turn răcorește mai economic, la o efectivitate de răcire asemănătoare. Chiar și costurile de utilizare sunt la TVE 40 T deosebit de scăzute, deoarece aparatul lucrează cu o putere de 45 de wați, fără un compresor de răcire costisitor.

Despachetați, cuplați cablul la priza de curent și gata! TVE 40 T vine direct montat și este gata de lucru. Ventilatorul modern și plăcut ca formă este livrat cu un picior stabil și un mâner de transport integrat. Dimensiunile compacte și greutatea redusă de numai 5,5 kilograme fac din ventilatorul turn un partener plăcut de aerisire, acolo unde este nevoie de el!


Avantaje practice:

 • Putere de 45 wați
 • Design modern sub formă de coloană
 • Costuri mici de utilizare
 • 6 trepte de viteză
 • 3 moduri de funcționare: modul normal, modul de vânt natural și modul de noapte
 • Oscilații automate de 60° cu decuplare automată
 • Funcțiunea de temporizare
 • Ecran LED și tablou de comandă tactil
 • Telecomadă cu infraroșu
 • Mâner integrat
 • Picior stabil
 • Silenţios: max. 57 dB(A)


Date tehnice:

 • Trepte de viteză: 6
 • Oscilații: 60°
 • Alimentare cu curent: 220-240 V / 50 Hz
 • Putere consumată: 45 W
 • Nivel sonor: 57 dB(A)
 • Lungime cablu alimetare: 1,5 m
 • Dimensiuni (L x l x Î): 325 x 325 x 1.111 mm
 • Greutate: 5,6 kg
 • Culoare: alb

Detalii tehnice

Scroll dreapta pentru mai multe detalii
Nu exista Date Tehnica

Opinii

Produse asemanatoare

Oferte speciale

2,199.00 RON 5,199.00 RON

1,599.00 RON 1,999.00 RON

Like pe Facebook

'dezumidificator TROTEC', 'dezumidificatoare TROTEC', 'dezumidificatoarele TROTEC', 'pret de producator', 'preturi', 'promotii', 'de camera', 'ieftine', 'magazin', 'online'ARGOBIOXIGENDUUXMEACOFRALVORNADOCLEAN AIR OPTIMAENSAdezumidificator supra, uscator prosop supra, incalzitor supraGYNOII, Camera Monitorizare Bebemijloc de transport, vehicule electrice, hoverboard electric, plimbare in parcX4TECHMARPACBIMARPulse Performance ProductsKRYPTONICS, casti de protectie, echipament protectie trotinete, Casti si protectii trotineteTrotinete electrice Inokim Mywayvehicule electrice, trotineta electrica, moniciclu electric, plimbare in parcvehicule electrice, skateboard electric, plimbare in parcvehicule electrice, hoverboard electric, plimbare in parcvehicule electrice, hoverboard electric, plimbare in parcvehicule electrice, hoverboard electric, plimbare in parcmijloc de transport, vehicule electrice, hoverboard electric, plimbare in parcmonitorizare somn, dispozitiv adormire, monitorizare sanatatepurificator de aer, tratare aer, eliminare praf,eliminare polen, spori mucegai, fum de tigara, eliminare mirosuri, bratara inteligenta, bratara monitorizareDezumidificator, purificator, umidificator, difuzor arome Air Natureldezumidificator casnic, dezumidificator aer, dezumidificator peltier, dezumidificare casa, uscare perete, uscare hala productie, uscare piscinamonocicluri electrice, monociclu, monociclu electirc, roata electrica
alecoair, logo
AlecoAir
Bulevardul Timișoara 26 Bucuresti, 062345
Telefon: 0758 090 141