Alecoair Logo
Aer conditionat portabil Trotec PAC 3550 PRO, Capacitate 12.000 Btu, Debit 380mc/ora, Telecomanda, Display, Pentru 45mp
Aer conditionat portabil Trotec PAC 3550 PRO, Capacitate 12.000 Btu, Debit 380mc/ora, Telecomanda, Display, Pentru 45mpAer conditionat portabil Trotec PAC 3550 PRO, Capacitate 12.000 Btu, Debit 380mc/ora, Telecomanda, Display, Pentru 45mpAer conditionat portabil Trotec PAC 3550 PRO, Capacitate 12.000 Btu, Debit 380mc/ora, Telecomanda, Display, Pentru 45mp

Aer conditionat portabil Trotec PAC 3550 PRO, Capacitate 12.000 Btu, Debit 380mc/ora, Telecomanda, Display, Pentru 45mp

2,499.00 RON
TVA inclus / Pretul include taxa de timbru verde
Cod Produs
PAC3550PRO

Comparare Produse


Disponibilitate
Lipsa Stoc

Garantie persoane fizice
24 Luni

Garantie persoane juridice
12 Luni

Taxa pentru Timbrul Verde este inclusa in pretul produsului.

Transport gratuit

in toata tara la o comanda de peste 199 RON, pentru Livrari Standard

Returnare produs

in 14 zile de la primirea comenzii

Garantie

Preluare si returnare GRATUITA a produselor aflate in GARANTIE

Service Autorizat

pentru toate produsele cumparate de pe Alecoair.ro

Modalitati plata

Ramburs, Transfer Bancar, Card Online sau in Rate prin Parteneri detalii Click aici
 • Aparat de aer conditionat cu o capacitate max. de racire de 12.000 Btu, si un debit de aer max. de 380 m³/h. Poate fi utilizat in spatii de pana la 115 mc.
 • PAC 3550 PRO răcește și dezumidifică aerul încăperii și garanteză confortul în birouri, cabinete, boutiquri, galerii, case de vacanță, spații de locuit sau dormitoare și peste tot acolo unde e nevoie de o climă plăcută. 
 • Aparatul mobil de aer condiţionat PAC 3550 PRO scade rapid temperatura în încăperile de până la 45 m², datorită puterii sale de răcire de 3,5 kW. Funcţiunea swing a ventilatorului cu trei trepte distribuie plăcut răcoarea în întreaga încăpere, aparatul filtrând şi dezumidificând în acelaşi timp aerul, pentru un climat plăcut.
 • PAC 3550 PRO poate toate acestea în mod eficient şi economic, datorită tehnicii sale inovative cu două furtune şi a clasei de energie A!
 • Răcire cu 25 % mai eficientă decât aparatele cu un singur furtun
 • Atingere mai rapidă a temperaturii alese, la un consum mai scăzut de curent. Distribuţie mai bună a aerului răcit, până în încăperile învecinate
 • Datorită construcţiei, aparatele de aer condiţionat cu un furtun produc sub presiune în încăpere, astfel că în aceasta intră mereu aer cald de afară. Acest fapt scade efectul de răcire, producând şi un curent neplăcut. PAC 3550 PRO răceşte prin două furtune separate, care datorită diametrului redus de 15 cm pot fi montate simplu la fereastră. În încăpere nu se produce subpresiune, nu intră aerul cald de afară, şi tutuşi se va alimenta aer proaspăt în încăpere. De aceea, aparatele de aer condiţionat cu două furtune, precum PAC 3550 PRO, sunt cu până la 25% mai eficiente.
 • Funcţia de temporizare a PAC 3550 PRO face posibilă conectarea şi deconectarea aparatului, iar modul automat recunoaşte prin senzor, dacă temperatura din încăpere trebuie răcită sau e necesară doar ventilarea. Necesitatea de golire a rezervorului de apă este semnalizată prin semnal luminos LED.
 • Cele două filtre de aer montate pot fi uşor demontate şi curăţate. Condensul va fi adunat într-un rezervor de apă. Alternativ poate fi montat şi un furtun de evacuare permananentă a apei.
 • PRODUSUL FUNTIONEAZA CU FURTUNUL DE  EVACUARE CALDURA CARE ESTE INCLUS IN PACHET

RECOMANDARE: Pentru fixarea furtunului de evacuare (pe geam) dar si pentru impiedicarea patrunderii insectelor si a caldurii este recomandat ELEMENTUL DE ETANSARE AIRLOCK100

CLICK PENTRU VIZUALIZARE ELEMENT ETANSARE

Date tehnice:

 • Tip: aparat de climatizare local - aparat monobloc
 • Max. consum de putere: 1,3 kW
 • Potrivit pentru încăperi până la ca.: 115 m³
 • Capacitate de răcire max.: 3,4 kW (12.000 btu)
 • Clasa de eficienţă energetică A
 • Trei modusuri de funcţionare: răcire, ventilare, dezumidificare
 • Domeniul de lucru temperatură: 18 °C - 32 °C
 • Capacitate de dezumidificare max.: 1,3 l / h
 • Nivel sonor treapta 1/2/3 (distanţă 1 m): 57 dB(A)
 • Nivel sonor conform EN ISO 3745:2012: 62 dB(A)
 • Debit aer max.: 380 m³/h
 • Telecomanda
 • Tensiune de alimentare: 220-240 V / 50 Hz
 • Furtune de evacuare, lungime / Ø: 1.500mm / 150 mm
 • Dimensiuni L x l x H: 430 x 470 x 840 mm
 • Greutate: 34 kg


Recomandare pentru montare: Pentru montarea combinaţiei de furtune utilizaţi element practic de etanşare ferestre AirLock 200, ce poate fi comandat opţional. Acesta izolează fereastra nepermiţând pierderile de caldură şi îngăduind montarea furtunelor la fiecare tip de fereastră (normală, fereastră cu deschidere înclinată sau fereastră de mansardă).

Detalii tehnice

Scroll dreapta pentru mai multe detalii
Dimensiuni (L x H x l mm) 430 x 840 x 470
Greutate (kg) 34
Producator Trotec Germania
Dezumidificare (L/h) 1.3
Mod Incalzire Nu
Capacitate de racire (BTU) 12000
Clasa energetica racire A
Tip filtru Filtru lavabil
Tip Aer conditionat portabil
Functii Dezumidificare; Timer; Oscilare; Mod Auto
Putere (W) 3400
Produsul include Furtun evacuare
Telecomanda Da
Trepte ventilare 3
Display digital Da
Debit de aer (mc/ora) 380
Suprafata max. recomandata (mp) 45
Termostat Da

Opinii

5.00
Este bun

Așa cum scrie și în prezentare, este cu 25% mai eficient decât aparatele cu un singur furtun de evacuare, motiv pentru care am achiziționat acest aparat de care sunt mulțumit.


5.00
Aer conditionat portabil Trotec PAC 3550 PRO

O achizitie foarte buna.


Accesorii

Produse asemanatoare

Oferte speciale

Like pe Facebook

'dezumidificator TROTEC', 'dezumidificatoare TROTEC', 'dezumidificatoarele TROTEC', 'pret de producator', 'preturi', 'promotii', 'de camera', 'ieftine', 'magazin', 'online'ARGOBIOXIGENDUUXMEACOFRALVORNADOCLEAN AIR OPTIMAENSAdezumidificator supra, uscator prosop supra, incalzitor supraGYNOII, Camera Monitorizare Bebemijloc de transport, vehicule electrice, hoverboard electric, plimbare in parcX4TECHMARPACBIMARPulse Performance ProductsKRYPTONICS, casti de protectie, echipament protectie trotinete, Casti si protectii trotineteTrotinete electrice Inokim Mywayvehicule electrice, trotineta electrica, moniciclu electric, plimbare in parcvehicule electrice, skateboard electric, plimbare in parcvehicule electrice, hoverboard electric, plimbare in parcvehicule electrice, hoverboard electric, plimbare in parcvehicule electrice, hoverboard electric, plimbare in parcmijloc de transport, vehicule electrice, hoverboard electric, plimbare in parcmonitorizare somn, dispozitiv adormire, monitorizare sanatatepurificator de aer, tratare aer, eliminare praf,eliminare polen, spori mucegai, fum de tigara, eliminare mirosuri, bratara inteligenta, bratara monitorizareDezumidificator, purificator, umidificator, difuzor arome Air Natureldezumidificator casnic, dezumidificator aer, dezumidificator peltier, dezumidificare casa, uscare perete, uscare hala productie, uscare piscinamonocicluri electrice, monociclu, monociclu electirc, roata electrica
alecoair, logo
AlecoAir
Bulevardul Timișoara 26 Bucuresti, 062345
Telefon: 0758 090 141