Alecoair Logo
Indicator de umiditate BM31WP cu senzor cu aplicatie smartphone
Indicator de umiditate BM31WP cu senzor cu aplicatie smartphoneIndicator de umiditate BM31WP cu senzor cu aplicatie smartphoneIndicator de umiditate BM31WP cu senzor cu aplicatie smartphoneIndicator de umiditate BM31WP cu senzor cu aplicatie smartphoneIndicator de umiditate BM31WP cu senzor cu aplicatie smartphone

Indicator de umiditate BM31WP cu senzor cu aplicatie smartphone

429.00 RON
TVA inclus / Pretul include taxa de timbru verde
Cod Produs
BM31WP

Comparare Produse

Livrare in 3-5 zile lucratoare cu posibile intarzieri datorate aglomerarii curierilor


Acest produs poate fi achizitionat si din:

Plaza BucurestiBaneasa MallCrinului, Rosu

Disponibilitate
Stoc Limitat

Garantie persoane fizice
24 Luni

Garantie persoane juridice
12 Luni

Taxa pentru Timbrul Verde este inclusa in pretul produsului.

Transport gratuit

in toata tara la o comanda de peste 199 RON, pentru Livrari Standard

Returnare produs

in 14 zile de la primirea comenzii

Garantie

Preluare si returnare GRATUITA a produselor aflate in GARANTIE

Service Autorizat

pentru toate produsele cumparate de pe Alecoair.ro

Modalitati plata

Ramburs, Transfer Bancar, Card Online sau in Rate prin Parteneri detalii Click aici

Senzorul aplicație BM31WP este un indicator de umiditate electronic, care în combinație cu softul MultiMeasure Mobile poate depista nedistructiv umiditatea superficială a pereților, podelelor sau tavanelor.

Aparatul de măsură BM31WP este gata de utilizare imediat, se poate conecta cu ușurință cu aplicația de pe smartphone și permite o localizare rapidă a umidităţii superficiale din perete, podea sau tavan, în mod nedistructiv.

Aparatul permite nu doar indicarea rapidă a celor mai diverse valori de umiditate a materialului aproape de suprafaţă, acesta este de asemenea deosebit de adecvat pentru verificarea preliminară a uscării materialelor de construcţii, la măsurătorile CM.

În comparație cu aparatele de măsură ale umidității fără operare cu aplicații, prin combinația inteligentă dintre senzorul aplicație și softul gratuit Multimeasure Mobile, utilizatorii BM31WP profită de multiplele avantaje din punct de vedere al flexibilităţii, funcțiunilor de analiză, controlului de date și documentare.

Comparați direct în aplicație diferite valorile măsurate ale umidității unui obiect, efectuate la timpi diferiți. Sau utilizați aceste valori combinate, pentru o analiză diferențiată, direct la locul acțiunii.

Aplicații suplimentare folositoare precum funcțiunea de alarmă, de export ale valorilor umidității măsurate spre un soft de analiză precum și întocmirea de rapoarte rotunjesc posibilitățile universale de utilizare ale valorosului aparat de măsură BM31WP, devenid un instrument valoros în domeniul diagnozelor construcțiilor.Matricea de umiditate ușor realizată, acum legată fotografic

Cu softul MultiMeasure Mobile se pot afişa automat valorile MIN., MAX. și MEDIE, sau se pot marca valori individuale direct pe o imagine. Se pot şi întocmi, salva şi trimite şi reprezentări grafice sofisticate, sub forma unor matrice de umiditate relaţionate cu o fotografie.

Rasterul de măsurare se poate cupla cu o imagine reală și mai târziu se poate prezenta spre documentare și ca o expunere grafică suprapusă cu matricea valorilor umidității - de exemplu pentru raportului dumneavoastră de măsurare, pe care îl puteţi genera şi transmite direct din app, la locul acțiunii.CE ESTE UN SENZOR CU APLICAȚIE SMARTPHONE?

Senzorii cu aplicație smartphone de la Trotec sunt aparate compacte de măsură de precizie, cu senzori de calitate superioară. Ele sunt concepute să consume puțină energie și să ocupe puțin loc, deoarece nu dețin parte de electronică pentru analiză și nici ecran. Utilizarea și analiza valorilor măsurate se face doar pe smartphone-ul conectat. Împreună cu aplicația gratuită App MultiMeasure Mobile, acest concept de măsurare s-a dovedit a fi convingător prin multele avantaje.Aceste avantaje le aduc cu sine toți senzorii cu aplicație smartphone de la Trotec:

 • Senzorică profesională pentru măsurări precise
 • Conexiuni virtuale prin aplicații cu ajutorul interfeței cu Bluetooth, cu confirmare optică a conexiunii prin LED
 • Comanda instrumentului de măsură și afişarea de date fără cablu, via aplicație
 • Măsurare simplă chiar și la distanță, deoarece aceste valori nu trebuie citite direct pe aparatul de măsurare
 • Calcularea suplimentară şi afişarea valorilor MINIM, MAXIM și VALOARE MEDIE
 • Funcție de înghețare a valorii, logging și de alarmă
 • Curea de mână pentru o mânuire sigură
 • Design optimizat german protejatDE CE SENZORI CU APLICAȚIE? NU EXISTĂ DEJA PREA MULTE APLICAȚII PENTRU MĂSURARE?

Bineînțeles că există foarte multe aplicații care folosesc electronica din smartphone pentru măsurare sau calcule, precum microfoanele integrate, giroscoapele, camera sau alte componente etc. Aceste componente însă nu au fost concepute pentru măsurători de precizie, ci în primul rând pentru o utilizare optimală a aparatului mobil de tip smartphone.

Rezultatele obținute nu sunt comparabile cu senzorii dedicați măsurătorilor de precizie. Pe de altă parte, nu se regăsesc în componența celularelor mereu părțile electronice utilizabile pentru măsurări, ca de exemplu cele pentru măsurarea umidităţii prin contact sau pentru măsurători fără atingere a temperaturii suprafețelor.

Senzorii cu aplicație smartphone de la Trotec ascund tehnologii senzorice profesionale, pentru rezultate de măsurare precise, fapt pentru care ele au și fost concepute. Utilizați combinația inteligentă dintre senzorii cu aplicație și softul MultiMeasure Mobile – care este gratis pentru utilizatorii iOS și Android - pentru măsurări profesionale și precise.

MULTIMEASURE MOBILE – TOATE AVANTAJELE ACESTUI APP

Pentru lucrul cu smartphone al acestui senzor cu aplicație aveți nevoie de MultiMeasure Mobile – un soft gratuit pentru comandarea, analiza și indicarea valorilor măsurate de toţi senzorii Trotec conectaţi cu smartphone-ul dumneavoastră.MultiMeasure Mobile are o multitudine de avantaje pentru dumneavoastră:

 • Recunoaștere automată a senzorilor
 • Funcționarea concomitentă a mai multor senzori
 • Navigație rapidă și intuitivă
 • Indicarea valorilor măsurate sub formă numerică sau ca diagramă/matrice
 • Funcțiune integrată de reportaj pentru documentarea directă, la fața locului
 • Funcțiune de organizare pentru valorile măsurate și documente
 • Funcție de gestionare a clienților integrată
 • Opțiuni multiple de analiză, direct în aplicație
 • Salvarea valorilor măsurate relaţionate fotografic
 • Măsurări matriceale tot relaţionate fotografic
 • Sincronizarea completă de date cu MultiMeasure Professional via cloudMultiMeasure Mobile face din celularul dumneavoastră un manager multifuncțional al valorilor măsurate.

Toți senzorii cu aplicație sunt recunoscuți automat de softul MultiMeasure Mobile și se pot conecta per Bluetooth cu aplicația. Utilizarea este și ea simplă și intuitivă, precum și instalarea. Instalați gratis MultiMeasure Mobile pe celular.BM31WP – AVANTAJE PRACTICE:

 • Indicarea rapidă şi nedistructivă a dispersiei umidităţii superficiale
 • Verificare preliminară pentru măsurătorile CM
 • Senzorică de calitate pentru nenumărate funcțiuni de măsurare
 • Combinație inteligentă dintre senzor aplicație și softul App MultiMeasure Mobile
 • Decuplare automată

Detalii tehnice

Scroll dreapta pentru mai multe detalii
Nu exista Date Tehnica

Opinii

Produse asemanatoare

Oferte speciale

2,999.00 RON 5,999.00 RON

Like pe Facebook

'dezumidificator TROTEC', 'dezumidificatoare TROTEC', 'dezumidificatoarele TROTEC', 'pret de producator', 'preturi', 'promotii', 'de camera', 'ieftine', 'magazin', 'online'ARGOBIOXIGENDUUXMEACOFRALVORNADOCLEAN AIR OPTIMAENSAdezumidificator supra, uscator prosop supra, incalzitor supraGYNOII, Camera Monitorizare Bebemijloc de transport, vehicule electrice, hoverboard electric, plimbare in parcX4TECHMARPACBIMARPulse Performance ProductsKRYPTONICS, casti de protectie, echipament protectie trotinete, Casti si protectii trotineteTrotinete electrice Inokim Mywayvehicule electrice, trotineta electrica, moniciclu electric, plimbare in parcvehicule electrice, skateboard electric, plimbare in parcvehicule electrice, hoverboard electric, plimbare in parcvehicule electrice, hoverboard electric, plimbare in parcvehicule electrice, hoverboard electric, plimbare in parcmijloc de transport, vehicule electrice, hoverboard electric, plimbare in parcmonitorizare somn, dispozitiv adormire, monitorizare sanatatepurificator de aer, tratare aer, eliminare praf,eliminare polen, spori mucegai, fum de tigara, eliminare mirosuri, bratara inteligenta, bratara monitorizareDezumidificator, purificator, umidificator, difuzor arome Air Natureldezumidificator casnic, dezumidificator aer, dezumidificator peltier, dezumidificare casa, uscare perete, uscare hala productie, uscare piscinamonocicluri electrice, monociclu, monociclu electirc, roata electrica
alecoair, logo
AlecoAir
Bulevardul Timișoara 26 Bucuresti, 062345
Telefon: 0758 090 141