Alecoair Logo
Dezumidificator cu tehnologie Peltier Trotec TTP1E, 0,22l / 24h, Pentru spatii de 2-3 mp, Lampa de control, Consum redus
Dezumidificator cu tehnologie Peltier Trotec TTP1E, 0,22l / 24h, Pentru spatii de 2-3 mp, Lampa de control, Consum redusDezumidificator cu tehnologie Peltier Trotec TTP1E, 0,22l / 24h, Pentru spatii de 2-3 mp, Lampa de control, Consum redusDezumidificator cu tehnologie Peltier Trotec TTP1E, 0,22l / 24h, Pentru spatii de 2-3 mp, Lampa de control, Consum redusDezumidificator cu tehnologie Peltier Trotec TTP1E, 0,22l / 24h, Pentru spatii de 2-3 mp, Lampa de control, Consum redus

Dezumidificator cu tehnologie Peltier Trotec TTP1E, 0,22l / 24h, Pentru spatii de 2-3 mp, Lampa de control, Consum redus

PRP: 248.00 RON189.00 RON
TVA inclus / Pretul include taxa de timbru verde
Cod Produs
TTP1E

Comparare Produse


Disponibilitate
Lipsa Stoc

Garantie persoane fizice
24 Luni

Garantie persoane juridice
12 Luni

Taxa pentru Timbrul Verde este inclusa in pretul produsului.

Transport gratuit

in toata tara la o comanda de peste 199 RON, pentru Livrari Standard

Returnare produs

in 14 zile de la primirea comenzii

Garantie

Preluare si returnare GRATUITA a produselor aflate in GARANTIE

Service Autorizat

pentru toate produsele cumparate de pe Alecoair.ro

Modalitati plata

Ramburs, Transfer Bancar, Card Online sau in Rate prin Parteneri detalii Click aici


TTP 1E este un dezumidificator cu tehnologie Peltier ce are o capacitate de dezumidificare maximă de 220ml/zi (la o temperatură de 30°C și Rh 80%)

 • TTP 1 E poate menține uscate spații de până la 2-3 m².
 • Datorită dimensiunilor sale compacte și a designului elegant, dezumidificatorul TTP 1 E se lasă cu ușurință integrat în orice încăpere. Tocmai în locuri sensibile la umezeală, dezumidificatorul Peltier se remarcă deosebit. 
 • Deoarece funcționarea sa nu numai că este optimizată energetic, dar și datorită elementului Peltier este la fel de silențios, acest aparat nu deranjează pe timpul nopții. Pe lângă acestea, aparatul TTP punctează în regim de dezumidificare prin modul de utilizare deosebit de simplu. Pur și simplu se conectează la o priză de curent electric și el începe să-și facă treaba. O lampă LED ne indică dacă aparatul este în funcțiune și dacă rezervorul de apă condensată trebuie golit. Fiecare aparat funcționează atâta timp cât un senzor recunoaște că rezervorul de 500 ml de apă este plin iar în acel moment aparatul se decuplează automat. De îndată ce rezervorul este golit, dezumidificatorul pornește automat din nou. 


Recomandări de utilizare pentru dezumidificatorul Peltier TTP1E

TTP 1 E se recomandă a fi utilizat în dulapuri de haine și de pantofi, în cămări de alimente sau în unele spații sanitare fără ferestre. TTP 1 E eliberează aerul de surplusul de umiditate și se opune astfel formării de mucegai.

ATENȚIE : Capacitatea de extragere a umidității la aparatele cu tehnologie Peltier este mult diminuată în comparație cu dezumidificatoarele cu compresor


Avantaje practice ale dezumidificatorului TTP 1 E:

 • Pentru păstrarea uscată a încăperilor greu aerisibile
 • Flexibilitate mărită printr-o construcție compactă
 • Element termoelectric Peltier (fără compresor și element de răcire)
 • Lampă de control la preaplin a rezervorului
 • Protecție la preaplin și decuplare automată
 • Design modern și compact
 • Rezervorul de apă condensată transparent
 • Lampă de control a funcționalității


Date tehnice:

 • Capacitate de dezumidificare max. (l/24h): 0,22
 • Mărimea încăperii recomandată: 2-3 m² 
 • Alimentarea cu curent: 100 - 240 V/50 - 60 Hz
 • Curent nominal: 0,6 A
 • Putere nominală: 0,02 kW
 • Lungime cablu alimentare: 1,4 m
 • Rezervor de apă (cantitate): 0,5 l
 • Nivel sonor (distanță 1m): 35 dB(A)
 • Dimensiuni (L x l x Î): 95x150x220 mm
 • Greutate: 1 kg

Detalii tehnice

Scroll dreapta pentru mai multe detalii
Dimensiuni (L x H x l mm) 95 x 220 x 150
Greutate (kg) 1
Producator Trotec Germania
Suprafata max. recomandata (mp) 3
Capacitate max. dezumidificare (litri/zi) 0,22
Ionizare Nu
Principiul de funcționare Peltier
Capacitate rezervor (litri) 0,5
Consum (Watt) 20
Display Digital Nu
Nivel Sonor (dB) 35
Alimentare 230 V / 50 Hz
Timer Nu

Opinii

1.00
Pret

Când am scanat codul de bare m-a transferat la o societate unde era cu 80 RON mai ieftin:(


5.00
Dezumidificator

Am primit dezumidificatorul in 2 zile de la comanda. Functioneaza foarte bine, este silentios, isi face treaba intr-o incapere de 6 mp.


5.00
Dezumidificator

In 2 zile a sosit comanda.este exact cum se descrie la caracteristici. Sunt foarte multumit.


5.00
Review

Ultimul produs cumparat de la dvs, dezumidificator casnic cu tehnologie peltier trotec este un produs pe care îl recomand cui plăcere.


5.00
Dezumidificator

O achiziție care merita sa fie făcută, mic, silentios...


5.00
Foarte multumita

Mic si eficient intr-o baie mica fara geam, unde aveam miros neplacut de mucegai. Colectez cam 150 ml de apa in fiecare dimineata, iar mirosul neplacut a disparut. Sunt pe punctul de a mai comanda doua pentru camere, chiar daca au suprafata mai mare. Recomand!


5.00
Multumit :)

Foarte bun.


5.00
Dezumidificator

Foarte mulțumită chiar și Pt încăpere mare!Am comandat 2 și îl recomand cu încredere!


5.00
Recomand-Durabil

Il folosesc de 3 ani, pe timpul noptii. Inca merge. Este exact minimul necesar pentru eliminarea surplusului de umiditate din dormitor (~4.0x4.0m). Inainte sa il folosesc, se forma mucegai in colturile reci. Are un zgomot discret si placut. Acum, daca nu il pornesc seara, chiar mi se pare ca e prea multa liniste.


Produse asemanatoare

Oferte speciale

Like pe Facebook

'dezumidificator TROTEC', 'dezumidificatoare TROTEC', 'dezumidificatoarele TROTEC', 'pret de producator', 'preturi', 'promotii', 'de camera', 'ieftine', 'magazin', 'online'ARGOBIOXIGENDUUXMEACOFRALVORNADOCLEAN AIR OPTIMAENSAdezumidificator supra, uscator prosop supra, incalzitor supraGYNOII, Camera Monitorizare Bebemijloc de transport, vehicule electrice, hoverboard electric, plimbare in parcX4TECHMARPACBIMARPulse Performance ProductsKRYPTONICS, casti de protectie, echipament protectie trotinete, Casti si protectii trotineteTrotinete electrice Inokim Mywayvehicule electrice, trotineta electrica, moniciclu electric, plimbare in parcvehicule electrice, skateboard electric, plimbare in parcvehicule electrice, hoverboard electric, plimbare in parcvehicule electrice, hoverboard electric, plimbare in parcvehicule electrice, hoverboard electric, plimbare in parcmijloc de transport, vehicule electrice, hoverboard electric, plimbare in parcmonitorizare somn, dispozitiv adormire, monitorizare sanatatepurificator de aer, tratare aer, eliminare praf,eliminare polen, spori mucegai, fum de tigara, eliminare mirosuri, bratara inteligenta, bratara monitorizareDezumidificator, purificator, umidificator, difuzor arome Air Natureldezumidificator casnic, dezumidificator aer, dezumidificator peltier, dezumidificare casa, uscare perete, uscare hala productie, uscare piscinamonocicluri electrice, monociclu, monociclu electirc, roata electrica
alecoair, logo
AlecoAir
Bulevardul Timișoara 26 Bucuresti, 062345
Telefon: 0758 090 141